- 13 Aralık 2008
- 3
- 0
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem alkol 125gr hem de aseton değil mi???
:1no2:İSMİNİ YAZDIĞIN İLAÇ ÇOK TEHLİKELİ ARKADAŞIM O YÜZDEN 'TAVSİYE EDERİM' DİYE BİR CÜMLE KULLANMA ZARARA UĞRARSIN .BENDEN SÖYLEMESİ.BU İLACI ANCAK DOKTORLAR TAHLİLLERİ GÖRÜP TAVSİYE EDEBİLİR O DA EN SON ÇARE OLARAK.BENDEN SANA TAVSİYE KİMSEYE ÖNERME.
mrb lar evde kimyasal peeling kitini kullanan ve memnun kalan varm?ismi tca galiba gitti gidiyorda reklamını gördüm alıp almamakta kararsız kaldım sonuçta cilde zarar verirmi cevaplara şimdiden teşekkürler
mrh kızlar tuliş yazdıgın herseyı okudum ve karar verdim ne olursa olsun kullanacagım benım cıldım cok yaglı sıvılceler,sıyah noktalar ve lekeler var varda var yanı..ınsallah bu su sayesınde hepsınden kurtulacagım... bu karısımı doktora goturdum saglık ocagına yanı ama adam resorcinin içindeki etken maddeyi bılmıyorum dedı ve bana ıcındekı etken maddenın ne oldugunu ogrenmemı ıstedı ona gore bakarım dedı..bende yanı doktordan onay alıp oyle vermek ıstedım eczaneye...sizden öğrenmek istedigim resorcının içindeki etken maddenin ne oldugu...simdiden herkese tskler
15-20 ytl civarı yapıyorlar...
ama sosyal güvenceniz varsa saglık ocagından herhangi bir dr. a bile yaptırabilirsiniz...
yüzdesini ödersiniz en kötü ihtimalle...
uzaman dr. a gerek her dr. yazabiliyor..
ben öyle yapıyorum...
€coOo$;5034821 .!.:ben de bugün aldım karışımı da antibiyotiği de eczacı bir tanıdığıma yaptırdım başlayacağım yarın kısmetse
pokoo insallah faydasını gorursun ve tamamen kurtulursun canım...bende eczaneye gonderdım karısımı ama eczacı karısımı degıstırmıs yok bu boyle yapar yok şu yakar falan ama kullanmadım ben dırekt olarak tulişin yaptıgı karısımı kullanmak ıstıyorum.burda okuduklarım kadarıyla iyi bir sonuc elde edecegımı dusunuyorum..eczacı sana karısım hakkında bişey demedımı iyi olur falan dıye...
€coOo$ karısımı yaptırdıgın eczacı herhangı bır sey soyledımı karısım hakkında ve resorcinin icindeki etken maddenın ne oldugunu soyledımı sana eczacı...