Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Öncelikle çok çok teşekkür etmek istiyorum TULİŞ'Ea.s. ....Bir yıldır yapmadığım hiç bir şey kalmamıştı sivilcelere..Ergenlik döneminde dahi sivilcesi olmayan ben sivilce tarlasına döndüm birden:roflol::roflol:...Sonra bu suyu ve antibiyotiği kullanayım dedim sonuç almadan cevapta yazmak istemedim,hani başlarken yinede umudum yoktu kiiii,sonuç beklenenin aksine sivilceler günden güne yok oldular hihoyyythihoyyyt..Antibiyotiği hiç aksatmadan tam üç kutu kullandım,suyuda iki defa yaptırdım iki şişe bitirdim yani ve şu anda sadece sivilce izleri var onlarda zamanla gider sanırım:teytey::teytey:..3hafta düzenli kullanın mutlaka sonuç alırsınız arkadaşlar....

mrb lar evde kimyasal peeling kitini kullanan ve memnun kalan varm?ismi tca galiba gitti gidiyorda reklamını gördüm alıp almamakta kararsız kaldım sonuçta cilde zarar verirmi cevaplara şimdiden teşekkürler

kızlar ben emziriyorum... hamilelikten beri kullanacağım günü bekliyorum... ama yeter artık... zaten doğumdan sonra çok çööktüm bi silkelenme zamanı geldi... artık kullanmak istiyorum... antibiyotiği kullanmadan faydasını gören var mı....

Ben de bunu bayaa bi zaman önce görmüş. Tabi o zamannar daha üye değildim kk ya :eek: hemen eczaneye koşup hazırlatmıştım. Hatta eczacı bu karışımı çok fazla yaptıklarını çokta iyi geldiğini söledikaydirigubbakcemile2
Hemen kullandım ama cildime iyi gelmedi kızarıklıklar oldu:1no2: Ama şimdi neden öyle olduğunu biliyorum kızlar. Bana alkol dokunuyordelikafadulden içebiliyorum ama yüzüme uygulayamıyorum delikafadulden şişede durduğu gibi durmuyorkaydirigubbakcemile3

bizde bir arkadaşla deniyeceğiz inş sonuç güzel olur paylaştığın için sağol=)

:1no2:İSMİNİ YAZDIĞIN İLAÇ ÇOK TEHLİKELİ ARKADAŞIM O YÜZDEN 'TAVSİYE EDERİM' DİYE BİR CÜMLE KULLANMA ZARARA UĞRARSIN .BENDEN SÖYLEMESİ.BU İLACI ANCAK DOKTORLAR TAHLİLLERİ GÖRÜP TAVSİYE EDEBİLİR O DA EN SON ÇARE OLARAK.BENDEN SANA TAVSİYE KİMSEYE ÖNERME.

aynen öyle bende yalvarmıştım bile doktoruma bi bunun için birde zoretanin adlı ilaçlardan birini yazması için oda yeni çıkan ilaçların türkiyede denendiğini birşey olursa yakınlarıma karşı sorumluluk almak istemediğini yani bunun yan etkilerinden ötürü yazmadı vermek istemedi bana ki bende düzenli bi şekilde gerekli tahlilleri bile yaptırmak istediğimi söylemiştim okadarda yalvardım ama yazmadı

merhaba tuliş

yazdığın reçete için teşekkürler bende kullanmaya karar verdim fakat bu maksipor tablet kaç miligramlıktan kullandın bittikçe kaç paket tükettin günde kaç kez kullanıldı ve hamilelik öncesi kullanılabilirmi sorum çok uzun oldu konuyla ilgili mesajların çoğunu okudum ama bunlar kafama takıldı

benim karma bi cildim var çene ve kulak yanları bölgemde daha çok sivilceler oluyor iltihaplı kaşıntılı işte...asetonun da bi zararı olacağına inanmıyorum aslında

tekrar teşekkür ederim iyi günler

mrh kızlar tuliş yazdıgın herseyı okudum ve karar verdim ne olursa olsun kullanacagım benım cıldım cok yaglı sıvılceler,sıyah noktalar ve lekeler var varda var yanı..ınsallah bu su sayesınde hepsınden kurtulacagım... bu karısımı doktora goturdum saglık ocagına yanı ama adam resorcinin içindeki etken maddeyi bılmıyorum dedı ve bana ıcındekı etken maddenın ne oldugunu ogrenmemı ıstedı ona gore bakarım dedı..bende yanı doktordan onay alıp oyle vermek ıstedım eczaneye...sizden öğrenmek istedigim resorcının içindeki etken maddenin ne oldugu...simdiden herkese tskler

mrb lar evde kimyasal peeling kitini kullanan ve memnun kalan varm?ismi tca galiba gitti gidiyorda reklamını gördüm alıp almamakta kararsız kaldım sonuçta cilde zarar verirmi cevaplara şimdiden teşekkürler

peeling için tretin ya acnelyse diye iki ilça adı önereebilirim bunlarda peeleng yapan ilaçlar fiyatlarıda uygun

mrh kızlar tuliş yazdıgın herseyı okudum ve karar verdim ne olursa olsun kullanacagım benım cıldım cok yaglı sıvılceler,sıyah noktalar ve lekeler var varda var yanı..ınsallah bu su sayesınde hepsınden kurtulacagım... bu karısımı doktora goturdum saglık ocagına yanı ama adam resorcinin içindeki etken maddeyi bılmıyorum dedı ve bana ıcındekı etken maddenın ne oldugunu ogrenmemı ıstedı ona gore bakarım dedı..bende yanı doktordan onay alıp oyle vermek ıstedım eczaneye...sizden öğrenmek istedigim resorcının içindeki etken maddenin ne oldugu...simdiden herkese tskler

malesefki ben bilmiyorum:1no2:az önce de ben yaptırdım aldım eczaneden 27.5 tuttu ssk karşılıyomuki bu yapma ilacı

pokoo insallah faydasını gorursun ve tamamen kurtulursun canım...bende eczaneye gonderdım karısımı ama eczacı karısımı degıstırmıs yok bu boyle yapar yok şu yakar falan ama kullanmadım ben dırekt olarak tulişin yaptıgı karısımı kullanmak ıstıyorum.burda okuduklarım kadarıyla iyi bir sonuc elde edecegımı dusunuyorum..eczacı sana karısım hakkında bişey demedımı iyi olur falan dıye...

15-20 ytl civarı yapıyorlar...
ama sosyal güvenceniz varsa saglık ocagından herhangi bir dr. a bile yaptırabilirsiniz...
yüzdesini ödersiniz en kötü ihtimalle...
uzaman dr. a gerek her dr. yazabiliyor..
ben öyle yapıyorum...
:kahve:

pokoo bır arkadasımız boyle yazmıs..karısım ıcın tamam

ben de bugün aldım karışımı da antibiyotiği de eczacı bir tanıdığıma yaptırdım başlayacağım yarın kısmetse

€coOo$;5034821 .!.:
ben de bugün aldım karışımı da antibiyotiği de eczacı bir tanıdığıma yaptırdım başlayacağım yarın kısmetse

€coOo$ karısımı yaptırdıgın eczacı herhangı bır sey soyledımı karısım hakkında ve resorcinin icindeki etken maddenın ne oldugunu soyledımı sana eczacı...

pokoo insallah faydasını gorursun ve tamamen kurtulursun canım...bende eczaneye gonderdım karısımı ama eczacı karısımı degıstırmıs yok bu boyle yapar yok şu yakar falan ama kullanmadım ben dırekt olarak tulişin yaptıgı karısımı kullanmak ıstıyorum.burda okuduklarım kadarıyla iyi bir sonuc elde edecegımı dusunuyorum..eczacı sana karısım hakkında bişey demedımı iyi olur falan dıye...

beyazcım merhaba ,yok canım bana kimse bişey demedi bildiim kadarıyla karışımda değişiklik filanda yapılmadı tanıdıktı bu eczane ondan bi şey olmadı sadece vverirken eczanedeki kız tarif edildiği gibi kullanıyosunuz dedi bende evet sabah akşam pamukla dedim oda evet dedi hani ilaçı alırken geçen diyalog sadece bu kadardı ben dün akşam başladım kullanmaya inşallah işe yarar

allah şifa versin iyi akşamlar

Son düzenleme:
ha bu arada sadece hafif bi aseton kokusu geliyo burna oda varla yok arası ama aman yüzü yakmış etmiş hiç bi acı sıkıntı olmuyo yani çok hafif bi yanma gibi oluyo oda olsun o kadar çünkü çok çok az zaten

€coOo$ karısımı yaptırdıgın eczacı herhangı bır sey soyledımı karısım hakkında ve resorcinin icindeki etken maddenın ne oldugunu soyledımı sana eczacı...

hayır,sadece formülü verince akne ilacı bu bundan daha önce de yaptım nasıl kullanacağını biliyor musun dedi anlattım evet aynen böyle dedi o kadar kullanmaya da başladım yanma hissi falan da yok asetondan dolayı korkmuştum ben ama olmadı bir şey

X