D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok pozitifsin:1hug: inş. banada bulaşır önceden sorun yapmıyordum ama şimdi sözlüyüm aile ziyaretleri arttı saçımı hiç toplayamıyorum allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
ama bişey değişmedi benneyaptımkibak pazartesi akşam başladım hayırlısı olur inş.
bak dilan benimde gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadıı banada roccutane yazdı dr.ama ben daha önce psikolojik ilaçlar kullnamıştım(başıma demir düşmüştü geçen sene aralıkta hep ölüm korkusu aklımdaydı uyuyamıyordumm başımın döndüğünü sanıyordum ee başa düşünce korktum vucudun merkezi nede olsa) diye bana psikiyatırdan rapor getirmemi istedii bende geldim araştırdımkii yan etkileri dehşett bende hiçç raporuda almadım yazmadımda ilacı sonrada işte kullandım bütün ilaçları ama bişey yok aynı
sonrada bi süre bıraktımm umutsuzca azmalarını seyrettim senağlama
sonra bu yazıyı gördüm:bbo: yaptırdım yüce rabbim bi kapı açar inş.bide sıkıntı yapıyorum yaa geçermi hiçççç biri bitiyo diğeri çıkıyo
bu arada tatlım antibiyotiği aldım onuda beraberinde kullanıyom mikroser 1g sahurda ve iftarda yarım olarak kullanıyom dua ett tamammı inş. yüce rabbim inş.bu sefer son olur:Saruboceq:
ne antibiyotikler bitirdi bu vicud
ilaç küpüü
dilan10 geçmiyoo geçmiyoorrrrsenağlamasenağlama
inatla çoğalıyorlarrr artıkk baş edemiyorum bide regl döneminya iyice çığrından çıktılarr na yapacam yarabbim..:çok üzgünüm::Saruboceq:
Yaa herkesde işe yaramıyor demekki...:1no2::1no2:
canım bu karışımımı lekelerin için kullandın
Bu karışım gece gün aşırı
Erytromycin 1.5 gr
İchtyole 1.5 g
Soufre/Resorsin 2 g
Talc 5 g
oxyde de 2inc 5 g
Glyserin 5 g
Equ Diotille 40 ml
yoksa ısotrexinimi?
bende birkaçtane leke varda tretin kullandım geçmedi =S
Yaaaaaaa yapan bi eczanee bulamıyorumm yaaa..İlk defa görüyolarmışş..Aseton konur muymuşş..Resorchine yokmuşşş..Ölçüleri çok fazla imiş.. kötükedihüso
:çok üzgünüm:
Üff amaa yaa senağlama