Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ve ayrıca yemyeşilin yazdıgı tarifide eczaneye götürdüm eczacı dediki abla bu ilaçta çok iyi bi ilaç sivilce lekelerine birebirdir ama eritronycin piyasan kalktıgı için yapamıyoruz müdaili de yok eritronun dedi ama bi araştırayım depolarda varmı diye aradı yanımda...
3-4 ecza deposunu aradı bulamazsınız çok zor demişler ..
eger eritromycin olsa bu ilaç süper dedi ..
bende bi kaç gündür tanıdıklarınmı aradım amasya-merzifonda bi arkadaşım ilaçı buldu bu gün kargoyla geldi ilaç şimdi gidip onuda yazdıracam ve yaptıracam...
:nazar:

Allah herkese şifa versin öncelikle... her ilacın her ciltte aynı sonucu vermesş mğmkğn değil ama genelde içinde alkol olan losyonlar akne problemlerine iyi geliyormuş...eczacılar çok uyanık olabiliyor o formülün ayınısını yapmıyorlar yaptık diyorlar malesef dikkatli olmanızı öneririm..

evet eczacı konusunda bende dikkatli olmanızı öneriyorum.ben elimde tarif eczane eczane dolaştımankara gibi bi yerde.herkez kendi tarifini öneriyo.ve onların tarfilerindede cilt pütür pütür soyuluyomuş güneşete koryucusuz dolaşılmıomuş cilt iğren görünüyomuş yenilenene kadar falan onlara ladanmayın.

her ciltte aynı tepkiyi verir veya vermez.ama içinde alkol var ve sivilce için bi ilaç ne soyulma yapıyo nede bi zararını gördüm.bu ilacı 3 ay kullandım yazı çok rahat sivilcesiz ve dolayısıyla makyajsız geçridim ben denize çok rahat girebildim.şimdi tekrar başlicam.ama ben ancak bir şişe bittikten sonra cevap almaay başladım bu ilaçtan sabır gerekiyo onuda söyliyim gerekirse 3 şişe harcicaksınız.

bugun burayı okuduğum gibi gittim eczacıya yaptırdım.umarım faydasnı görürüm.bir de kızlar bu asetonlu bişi ya kapağını her nekadar açık bırakmasak da uçabilir nasıl sakladınız sizler?

arkadaslar sırtımda sivilceler cıkmaya basladı baya acaba bunu sırt için kullanan oldu mu aranızda yanı sırtta faydasını gordunuzmu? sırtım cok kotu durumda eger faydasını goren olduysa bende yaptırıcm...

bugun burayı okuduğum gibi gittim eczacıya yaptırdım.umarım faydasnı görürüm.bir de kızlar bu asetonlu bişi ya kapağını her nekadar açık bırakmasak da uçabilir nasıl sakladınız sizler?

Aseton uçuyor bi süre sonra o yüzden biz küçük bi şişeye aktarıyoruz bi haftalık falan ondan kullanıyoruz bittikçe büyük şişeden dolduruyoruz..
yoksa bi süre sonra uçar gider etkisi kalmaz...
:kahve:

hımm bu hiç aklıma gelmedi bak küçük bir şişeyi nerden bulcamki:KK43:( bu arada kızlar tereddütü olan varsa tereddüt etmesin..burda okuduğum gibi eczaneye gittim.eczacı 70 küsür yaşında hatta avni bakkal ı tanıyor liseden arkadaşı çıktı:))) hiç tereddüt etmeden ilacı yaptı bana.cuma akşamı kullanmaya başladım.benim sadece çene bölgemde 3-4 tane irinli sivilce vardı resmen şişmişti orası.sabah akşam kullandım ve şuan kuruyup döküldü..yüzüme çok iyi geldi inşalah bidaha sivilce roblemi yaşamam kullanmaya devam ediyorum..bir sitede okudum cilt hekimi bu ilacı reçetelerine yazıyormuş zaten..herkeste olmasa da genellikle fayda görülüyormuş.bilginizee..

hımm bu hiç aklıma gelmedi bak küçük bir şişeyi nerden bulcamki:KK43:( bu arada kızlar tereddütü olan varsa tereddüt etmesin..burda okuduğum gibi eczaneye gittim.eczacı 70 küsür yaşında hatta avni bakkal ı tanıyor liseden arkadaşı çıktı:))) hiç tereddüt etmeden ilacı yaptı bana.cuma akşamı kullanmaya başladım.benim sadece çene bölgemde 3-4 tane irinli sivilce vardı resmen şişmişti orası.sabah akşam kullandım ve şuan kuruyup döküldü..yüzüme çok iyi geldi inşalah bidaha sivilce roblemi yaşamam kullanmaya devam ediyorum..bir sitede okudum cilt hekimi bu ilacı reçetelerine yazıyormuş zaten..herkeste olmasa da genellikle fayda görülüyormuş.bilginizee..

Boşalmış antibiyotik şişesine koyabilirsin biz öyle yaptık...şakkıdı

ay suanda cok sasirdim :1shok:ve accayip sevindimhihoyyytsuanda kendi sehrimde bulunmadigim icin bilmedigim bi eczaneye gitmek istemiyom 10 gun icinde ailemin yaninda olucam hemen tanidigim eczaneyye gidip bu karisi yaptiricam ansallah yapar:mymeka:

pazartesi cildiyeye gidicm.arkşın yazdığı reçetiği göstericem.tavsiye ederse bende kullanırm.cidden çok merak ettim.yalnız yorumlardan anladğım kadarıyla tamamen geçirmiyo.ilacı bıraktığnıda tekrar çıkıyomuş öyleyse kötü ama deneyelim yinede bakalım.

Ayy çokk merak ettim ya bende yaptırcam bundan..:1closedeyes: Bende ergenlik sivilcesi var bi azalıyor bi artıyor şöyle pürüzsüz olsun istiyorum umarım işe yarar yaaşakkıdı Bunu düzenli olarak kaç gün kullanmamız gerekiyor yani sivilceler geçtikten sonra da kullanan arkadaşlar varmış, geçtikten sonra kullanmasam tekrar çıkmaya başlar mı??fisfisfisCADIARZU

tulişşcim allah razı olsun senden ilk önce sana teşekkür etmek istedim
hala kullanmakta çekinenler varsa ben kullandım ilk bi kaç gün hiç bi değişiklik olmadı ama şuan hiç sivilcem çıkmıyor allaha şükür sadece önceki sivilcelerin izleri var e tabi onlar da zamanla geçicek
ben hem suyu hem antibiyotiği kullandım
ve kızlar rahatlıkla kullanabilirsiniz benden sölemesi..

Bana bi cvp veren yok mu??Bu arada soyarak döküyor demişsiniz çok mu soyuyor hani güneş yanığı fln soyulurya buda öyle bişey mi?merak ettimde xD ayrıca ergenlik sivilcelerine de etki eder mi ve antibiyotiği yanında kullanmasamda aynı etkiyi sağlar mı? çok oldum kusura bakmayın cvp verirseniz sevinirim:)

bende yaptırdım bundan eczacı hiçbişi demeden yaptı:)kullanıyorum bu 3. günüm ailemde farketti gerçekten kurutuyo bide temizliyo pamuk gri oluyo.asetondan korkmuştum ama korktuğum gibi çıkmadı aksine suratı yumuşacık yapıyo.eğer tereddüt edenler varsa öneririm yakmıyo.hepinize geçmiş olsun ve ayriyetten tülişe çok teşekkür ediyorum.....:)

soyduğu falan yok kaç ay kullandım soyulma falan yapmadı.sadece bu tarifle gittimde eczane başka ilaçları tavsiye etti onlar için soyuyo dedi.

kızlar bu karışımı eczaneye ne kadara yaptırdınız.fiyatı nedır ortalamaa.s.

15-20 ytl civarı yapıyorlar...
ama sosyal güvenceniz varsa saglık ocagından herhangi bir dr. a bile yaptırabilirsiniz...
yüzdesini ödersiniz en kötü ihtimalle...
uzaman dr. a gerek her dr. yazabiliyor..
ben öyle yapıyorum...
:kahve:

X