Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben asetonlu kullandım bi zararını görmedim ama dedikleri gibi ilerde anlaşılcak bu durum.ama ben ara verdiğim bir ay içinde cildim kuruyup kalmasın diye yağlarla takviyeyaptım.

zaten canıma okadar tak etmiştiki yüzün soyulabilir deselerde razıydım yani

:dance:

gecmiş olsun cnm yhaa walla ölüm korkusu cok kötü bişe :1no2:
inşallah gecer canım sıkıntı yapmamaya calışyasakkelime
bi de saclrımı toplayamıyorum demişsin belkide o yuzden daha da artıyo en azından evde topla saclarını kimseler yokken =)benmde percemlerim vardı benmkilerin perdesi olarak o zmn daha cok cıkıyolardı cünkü sacın bütün tozu kiri yüzüme geliyodu.

antibiyotiğin etkisi mutlaka olucaktır
ben normal bi grip için bile antibiyotik kullandıgımda hemen farkediyodu yüzümde ama uzun zamandır kullanmadım.zaten böbreklerimden problemim oldugu için pekde gönüllü değilim hap falan kullanmaya

ben baslayalı 9 gn oldu tık yok ama benden kacamazlar inatla kullanıcam bananee sırnaşık şey

dilan10 geçmiyoo geçmiyoorrrrsenağlamasenağlama
inatla çoğalıyorlarrr artıkk baş edemiyorum bide regl döneminya iyice çığrından çıktılarr na yapacam yarabbim..:çok üzgünüm::Saruboceq:

ümranıye tarafında yaptıran varmı varsa hangı eczane lütfen beklıyorum şimdiden tşkkur

dilan10 geçmiyoo geçmiyoorrrrsenağlamasenağlama
inatla çoğalıyorlarrr artıkk baş edemiyorum bide regl döneminya iyice çığrından çıktılarr na yapacam yarabbim..:çok üzgünüm::Saruboceq:

kıyamam sana nudemcim yaa
benmkilerde gecmedi ve coğaldı regl dnemine yaklaşınca :1no2:
annem kullanma daha kötü oldu cildin dio ama ben kullanıcam sivilceler inatcıysa ben daha inatcıyımmsüprizzzzz
kullanmaya devam et cnm belki önce içte kalanlar cıkıyodur yüzeye cıkınca kuruturbenneyaptımki
off off üzülme yawww :teselli:

ya bısaey sormak ıstıyorum surdukten sonra yuzde kalıyor dımı daha sonra yıkanmıyo

eet cnm yıkamıcaksın kalıcak zaten hemen kuruyo yani ıslak kalmıo yüzün

Yaa herkesde işe yaramıyor demekki...:1no2::1no2:

basta bnde böle düşündüm canm yaramıcak gliba die ama bugun farkettim galiba biraz kurumuşlar yeni sivilcelerde 2 tane fln cıkıyoa.s
sabredip kullanırsak olucak bence bu sefeerrryerimseniben

Merhaba arkadaşlar!

Bende 7 senedir sivilcelerle boğuşuyorum.bundan 2 sene önce artık sivilcelerle mücadele etmekten yorlduğum bi zamnda ne kadar pahalı olursa olsun artık bunlardan kurtaracak son çare diye duyduğum doktor agop kotoğyan a gittim belki bilirisiniz cildiyeci kolsuz agop die tanınır ...neyse dr bana monodoks (3 kutu)
ısotrexin ( gece gün aşırı)

Bu karışım sabah

Eau de rose 50 ml
Resorsin 4 g
Aseton / Alcholl 50 ml

Bu karışım gece gün aşırı

Erytromycin 1.5 gr
İchtyole 1.5 g
Soufre/Resorsin 2 g
Talc 5 g
oxyde de 2inc 5 g
Glyserin 5 g
Equ Diotille 40 ml

Bu ilaçları verdi ve ben bunları 1 ay sürekli kıullanım sonucunda yüzümde ve vücüdümda hiç bir sivilce kalmamıştı.ne iz ne sivilce...isotrexin yüzümde soyulma yapmıştı ve izlerde çok azalmıştı.ben 1 sene sivilcesiz yüzle bembeyaz dolaştım...inanın çook güzeldi uzun zamandan sonra sivilcesiz hayat.taaa kii 2008 senesinin ocak ayında vitamin ve kan tedavisi görene kadar ...bu tedaviden sonra yüzümde çıkmyana yerlerde dahi sivilce çıktı eskisinden beter oldu.ve ben gene mayıs ayında dr agop beye gittim.

bana 5 kutu (tetradox)antibiyotik verdi günde 3 öğün içtim (o kadar iltihaplydı ki dr da şaşırdı)
gece sürülen o karışım ve sabah sürülen karışımı tekrar verdi...bu sefer tedavi daha geç sonuç verdi ama çok şükür yüzümde sivilce yok denecek kadar en azından iltihaplı çıkmıyor artık..ve doktorum a yüzde yüz sonuç alırmıyım dediğimde hayır dedi bu bi hastalık değilki sana yüzde yüz sonuç versin dedi.sivilce uzun bi tedavi süreci ister dedi.bizim amacımız çukur kalmasını önlemek dei izlerde zamanla geçecektir dedi..

yani arkadaşlar bu arkadaşımızın verdiği karışım çok mükemmel bir karışım ama tek başına ağır sivilce sorunu olanlara tedavi maksatlı yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum...ama denemekte fayda var eğer tek başına yeterli gelmezse benim yazdığım karışımdan faydalanmanız için yazdım sizlere...bu arada herkese aynı etki yapmayabilir ama sadece deneyimlerimi paylaşmak i,stedim..

Son düzenleme:
canım bu karışımımı lekelerin için kullandın
Bu karışım gece gün aşırı

Erytromycin 1.5 gr
İchtyole 1.5 g
Soufre/Resorsin 2 g
Talc 5 g
oxyde de 2inc 5 g
Glyserin 5 g
Equ Diotille 40 ml

yoksa ısotrexinimi?
bende birkaçtane leke varda tretin kullandım geçmedi =S

cnm ısotrexin lekeler içindi.yüzümde soyulmada yapmıştı ama bu seferki kullanmamda soyulma olmadı alıştı herlde vücüt direndi baya...ısotrexin tretinden daha az etkili sanıyorum.ama kullan istersen denemekte yarar var ama hergün sürülmememli yüzü tahriş eder gün aşırı sürülmelidir.

hihoyyythihoyyyttulişim sana cok tesekkur ederım bu gercekten harıka bısey dun kullandım sonuc harıka bıgunde boyleyse yakında hıc bısey kalmaz ben ce deneyın arkadaslar bende cok doktorlara gıttım uzun tedavıler hıçbır işe yaramamıstı ama ınanın bu işe yarıyor:teytey:

4 tane eczane gezdim, hiçbiri kabul etmedi bu suyu yapmayı, aseton oranının aşırı olduğunu söylediler cilt için. Umarım bi tane eczane bulabilirim bunu yapan :).

yaptırmak isteyip cesaret edemeyenlere söylemek isterim ben bir şişe kullandım bitti.yaza girdiğim içim yazın kullanmak istemedim ara verdim fakat çok rahat bi yaz geçirdim hiç sivilcem olmadıçşimdi gene başladılar çıkmaya.yine yaptırmaya gidicem.fakat gerçekten uzun süreli bi tedavi gerekiyor.en azından bir şişenin bitmesi lazım sonuç alabilmeniz için.yapmak stemeyen eczaneler olabilir.çünkü herkez kendi karışımını övüy bu zararlı ben böylesini yapıyorum diyo.bence bu tarifte diretin.

ve sadece akşam yatarken kullanı.günde iki kez alerci yapabiliyo

Arkadaşlar herkese merhaba.Benimde sivilce sorunum var.Yaklaşık 2 yıl önce yüzümün heryeri sivilce doluydu.Dışarı bile çıkmıyordum.Ve ilaç kullanmamak için ciltbakımları yaptırdım ve çok uzun sürdü ama bebek gibi olmasa da yine de düzeldi.Tabi estetisyenimin taşınmasıyla ciltbakımlarımı birdaha yaptırmadım.Şuanda yine çıkıyor eskisi kadar olmasa da yinede var.Ve lekelri beni rahatsız ediyor.Avni bakkal ın verdiği ilacı kullanmak istiyorum ama korkuyorum eskisi gibi artarsa.Cildimde ters bir etki yaratır mı ama artık tamamen kurtulmak istiyorum.Yardımcı olursanız beni aydınlatırsanız çok sevinirim...

ebruli seninki bi cilt hastalığı olmuş heralde artıkın.dermotologlar bile tadevi falan geçmediyse bunun ne gibi bi yaraı olur bilemem ben bi şişe kullandım bundan ama şişemin bittiği dönem yaza denk geldğinden cesaret edip yaptıramadım alkol olduğu için.

ama şunuda bilki yüznde ne kullanırsan kullan önce deri altındaki mikropları dökecek.sonra temizleye geçip bidaha çıkmasını engellicek.ben çok şey sürdüm suratıma bu iletten dolayı ordan biliyorum.yani ne yaparsan yap ilk zamanlarda sivilce dolucak suratın. bundada öyle oldu şişenin sonuna doğru cildim alıştı.ama hiçbişey denemeden olmuyo o yüzden ufaktan bi dene derim.senin cildin sorunlu galiba o yüzden hemen kullan diyomiyorum canım.ama aklındada kalmasın bence

Yaaaaaaa yapan bi eczanee bulamıyorumm yaaa..İlk defa görüyolarmışş..Aseton konur muymuşş..Resorchine yokmuşşş..Ölçüleri çok fazla imiş.. kötükedihüso
:çok üzgünüm:

Üff amaa yaa senağlama

ankarada olsan önerebilirdim.ama hatayı bilmi,yorum.zaten bu işle uğraşması lazım yapan eczaneerin.bu ilaça garip bi şekilde bakyolarsa zaten onlardan hayır gelemz kesinlikle yaptırma.bilmediklerinden yanlış bişey yaparlar falan mafolur cildin.

bende burda bi eczaneye sormuştum herkez kendi tarifini vemreye kalkışıyo benim elimdekini kötülüyodu.bunu yapan eczanelrde var kanmayın sakın.

Canım salla onları...nasıl duymamışlar yapamazlarmışş..
ben tulişin bu tarifini geçen yıl yaptırmıştım kızıma çok iyi geldi yüzü sivilceden görünmez haldeydi ilaçtan sonra geçti...
bu yıl yine başlayınca geçen hafta gittim eczaneye tarifi götürdüm bumdan istiyorum dedim..
eczacıda abla niye buna boşuna para ödeyeceksin saglık ocagı karşıda yazdrıver dr. a dedi bende gittim aynı tarifi dr. a yazdırdım yanındada antibiyotigini geçtim karşıya eczaneye verdim reçeteyi ertesi günde gittim aldım..5 parada ödemedim..
sosyal güvenceniz varsa hemen dr. a yazdırın ..
Resorchıne bulunmaz hint kuömaşı degil depoya sipariş versinler getirtsinler..
ne biçim eczacı bunlar...hem ölçülerinden onlara ne dr. lugamı soyunuyolar sen yazdır dr. a mecbur yapacaklar...

klava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…