Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bu karışımı İzmir'de yaptıran var mı? Hangi eczanelerde yapıyorlar.

Yanit verdigin icin tesekkurler, ben yurtdisinda yasadigim icin burada tekrar yaptirma sansim yok, artik tatile geldigim zaman orada kendim orijinal formulu yaptirmaya calisacagim.. Su an elimdeki su resmen kahverengi Kullanmasam mi acaba, bilemedim ki, sizlerin hepinizin kullandigi su berrak, renksiz anladigim kadariyla. Gulsuyu olarak, Otaci'nin gulsuyunu kullanmislar.

kızlar günaydın bende sipariş verdim 14 ytl dedi akşam alacam inş.
ama korkuyorum hala ya buda fayda etmezsee
kullnacakları malzemeye gelincede artık yüce rabbimle onlar arasında bişey olacak merhametli ise eksiksiz iyisini kullanır.inş.dua edin ne olur geçsin artık..:Saruboceq:

İnşallah işe yarar canım yorumlarını bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

Kızlar İzmir'de yaptıran kimse yok mu:uhm:

İnşallah işe yarar canım yorumlarını bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

Kızlar İzmir'de yaptıran kimse yok mu:uhm:

canım benin inş.inş.:Saruboceq:
geçerde izmirdede vardır canım ecz. sor yapıyorlar.olmazsa kargoyla göndeririz sana dua ett inş.işe yarada bu son artık ne param kaldı nede umudum artıksenağlama

bayanlar buradaki formülü gördüm ve internette hemen baktım karsıma bu dialog çıktı.. cilt hekimi habibullah aktaş ve üyeler arasındaki konuşma.. doktor beyde bi formül vermiş paylaşmak istedim.. gerekli görülürse http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?p=11720 buradan bakabilir ve baska konuları takip edebilirsiniz..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
doktor bey bi sitede okudum.
Resorchine>>>>>8gr
Alkol/Aseton>>>>125gr(aâ)
Eau de rose>>>>>100 gr (u.s.ext) bu karışmlar sivilceler için kesin çözümmüş. acaba cildime zarar verir mi aseton falan olunca(cildim açık tenli çok hassas)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yazdığınız majistral formül çok eskiden beri biliniip reçete edilir.
Kesin çözüm olduğu söylenmez genellikle hafif vakalarda faydalı olur.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DR: evet sıradan bir soyucu. biz de benzerini 40 kere yazıyoruz. iyi bir karışım da kesin çözüm diyen hangi yalancı acaba?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
linkini hatırlamıyorum ama bi kadın sitesinde okumuştum.sizin yazılarınızdan ısotrexın aldım şimdilik iyi gidiyorda izleri kalır diye korkuyorum(eskiden kalma izler var biraz) toplam yanağımda küçük küçük 15 tane sivilcem var.(stresten çıkıyor )geçince izler için önerebileceğiniz bişey varmı? ama tahriş etmeden. çok güzel bi site emekleriniz için çok tşkler
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ya hocam ok kesn çözüm değl ama bi baska üyemze bu karşmlar değl ama temzleme için bi karşm vermştnz? o faydalı demştnz?ordakiler 5 er gramdı hep.tekrar yazarmsnz?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DR: asit salisilik 4 g
resorsin 4 gr
eau de rose 100 cc
alkol 100 cc
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

doktor beyde ii bir karısım oldugunu söylemiş.. kontrole gittigimde doktoruma sorucam kullan derse kullanıcam.. çünkü ilaç vs. kullanıyorum bi sormakta fayda var....

bide bi baska güzellik sitesindede dr. abdi bakkal receteye yazmıs bayada ilgi görmüş... paylasan arkadasa tesekkürler....

merhaba arkadaşlar fazla sivilce problemim olmamasına rağmen 2şişe bende kullandım ama işe yaramadı hem cildimi inceltii :):).. Size güsel bi ömerine buluna bilirim CAPİLA diye bi sabun muhteşem sonuş alırsınız tüm eczanelerde bulabilirsiniz...sevgiler hepinize

canım benin inş.inş.:Saruboceq:
geçerde izmirdede vardır canım ecz. sor yapıyorlar.olmazsa kargoyla göndeririz sana dua ett inş.işe yarada bu son artık ne param kaldı nede umudum artıksenağlama

Sağol canım düşünmen yeter.
Ümitsiz olma işe yarayacak inşallah.
Ben de bugün bir eczacıyla konuştum 14 ytl tutuyor dedi. Benimçok fazla sivilcem yok ama tek tük her zaman oluyor. Bi kaymak gibi olamadım.
Senin nasıl gidiyor, bir gelişme var mı?
Senden de olumlu şeyler duyarsam yaptıracağım.a.s.

mrb island.:1hug:ben dün aldım gece ve sabah kullandım ama daha yeni bi etki oldu diyemem yani bi mucize yok henüzz ama dua et neolur inş. busefer düzelir.yüce rabbim yalvarıyorum...:Saruboceq:
aa bu arada bu suyu kullanan arkadaşlar bişey soracam lütfen okuyan yanıtlasın
suyun rengi böle çok açık çay rengine benziyo açık kahverengi gibi ve gülsuyu ve aseton kokusu algılıyorum hani eksik malz.kullanılmaması açısından soruyorum bölemi oluyo yoksa benimkimi tuaf cevaplarsanız lütfenn allah rızası için çok önemli yardım edinn bilgisi olanlarsenağlama

Canım benim istediğin gibi olur inşallah.
1 günde etki etmez tabi, ama en azından bir zararı olmamış cildine .
Güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda kaydirigubbakcemile5

oooo ben bırakalı forumu kullananların saysı artmış. öncelike karışımı ankarada yaptırmak isteyenler için kızılayda kumrular sokakta karakoyunlu eczanesi var ben orda yaptırmıştım.güvenebilirsiniz hiçbi yan etkisi olmadı bende.

karışıma gelince nisanda başlamıştım kullanmaya ve temmuz ortasına kadar bir şişe bitirdim.1.5 aydır ara verdim çünkü o sıra tatile gittim deniz kum e malum güneş beni ürküttü.sonuçta alkol var.o sırada cildimi başıboş bırakmadım bi akne önleyici kullandım.tatil boyu çok rahat ettim.sivilcelerime daha kökten çözüm olmadı tabi daha bir şişe bitti ama beni rahatlattı çok az çıkmaya başladılar ve tatildeyken sivilce derdim olmadı hiç.e sivilceler çıkmayınca lekelerde geçemeye başladı.eminim 2.şişeden sonra dahda rahatlicam.ben memnun kaldım.ama hemen ertesi günü sonuç beklemeyin bazı arkadaşlar hemen kuruttu ertesi gün geçti falan yazmış herkezin cilt tipi farklı olduğundan etki süreside farklıdır onlardan etkilenip tedaviyi yarım bırakmayın.kullandıkça faydasını görüceksiniz.

bide bana sabah akşam kullanabilirsiniz demişlerdi ama ozaman alerji oldu jildim pütür pütür olmaya başladı o yüzden sadece geceleri sürüp yatıyorum.hiçbi yan etkisi olmuyo.ilgilenenlere duyurulur.

kızlar bi hafta oldu kullanmaya baslayalı henuz bi gelişme yok
yeni sivilceler cıkmaya devam edyo ama bunn regl dönemine yaklasmasından dolayı olduunu düşünüyorum.
umarım işe yarar
suyun resngi sarımtırak aseton ve gül kokusu agırlıkta

hee bi de
eger dr.a yazdırırsanız devlet ödüyo bi daa para vermeyin boşuna hem cildiyeciye yazdırmakta zorunda deilsiniz herhangi bi dr da olursırnaşık şey
umarım hepimis su sivilce illetinden krtuluruss hihoyyyt

bi de nudemcim sözü atmaktan falan bahsetmişsin
bence sadece sivilcelerin yüzünde böyle bişey yapma :1no2:
sonucta o sadece dış görünüş bu kdr üsülme eminim senin sivilcelerinden daa cok ön plana cıkan güsel bi yönün vardır yerimseniben
alt tarafı bi sivilce yaww
hatta ne yapın biliyomusunuz isim takın onlara abdülrezzak falan filan.. işin dalgasına bakn aynanın karsına gecince aamaan lanet olsun sivilceler demek yerine amanda ne güzel saclarım backlarım ellerim vs varmış deyin
olumlu yönünüzü bulunna.s
zaten su kısacık ömrü sivilce derdine heba etmeyinnn yaaaawwww:sm_cool::teytey::dance:

ayy allahımkaydirigubbakcemile5 dilan10 çok tatlısın
vallah öle artık bende suratımda gül çıktı demeye başladım papatya çiçek isimleri veriyorum onlara bebeklerim diyorum:teselli:
evet suyun rengi açık kahverengi ve dediğin gibi kokular ağırlıklı saol canım içimi rahatlatttın bende 3 gün oldu kullanalı değişiklik yok ama dua ediyom ve sürüyom sabırla inş.yarabbim inş..yüzümdeki çiçekler solsun artıkkk açmasın gönlümde açsınnnbenneyaptımki

mrblar herkese bn yeni üyeyim cok hosuma gitti bu site yaf:teytey: . arkadaslar nicewitch in dedigi gibi yararı olmayabiliyo bnm kuzenim kullandı karısım falan böle onunda cok problemi vardı hep doktordaydı onun dedigine göre bu tarz karısımlar ilk önce dısarı vuruyomus sonra gecirmeye baslıyomus -tatlicadiarzu- yani uzun zaman sabırlı olmak lazımm . bencede iyi bi temizleyici alıp unutmaya bırakın biraz cünkü taktıkca dahada cıkıyo lanetlerrr:mymeka:

canm bnm inşallah solucak o cicekler sen sakın umutsuzluga kapılma
sabır gerekli kesinlikle
ben roccutane de kullandım üstelik bilinçsiz bi dr. verdi. nasıl bi yan etki yapacagını bilmeden
kullandım bni uyaran kmse de olmadı tahlil bile yapılmadı bu ilacı yazarken.dudaklarım artık mahvolmustu yemek yiyemez hale gelince bıraktım tabi dudaklarım sadece dıştaki yan etkisi iç organlarım kimblr ne eziyet cektii.sonuc ta olan bna oldu sivilclerden kurtulucam derken kendime zarar verdim :1no2:
ilacı bıraktıktan snra cildim düzeldi sivilce nerdeyse hiç cıkmadı ama snra tabi tekrar basldı.benneyaptımki.isotrexin kullandım bi antibiotikle beraber bi faydası olmadı.en son bu su cıktı karsıma
umarım bu defa işe yarar sabredip beklemekten düsenli kullanmaktan baska caremis yok

bunları niye yazdım cünkü bütün bunlar olurkende mutluydum asla kendme güvenmi yitirmedim :hooray: sizde yitirmeyin sakınnnnn bnm asabımı bosmayıınn klava:

slm ben de bu karışımı bugün doktora yazdırdımm ama 2 doktorda baktı ve asetonu yazmadılar baana aseton şimdi olmasa bile ileride cildine çok zarar verir delimisin dedi asetonsuz yazdı bende çok azsivilce var 5 10 tane ve küçük ama rahatsız ediyolar neyse ezcaneye götürüdmm aseton da koydurabilrmiyiz deidmm eczacı şöle bi baktıı hangi doktorr asetonn koy der dedii olmazöle şey dedi yüzünü mahvediceksin dedi içerisindeki diğer maddeler yeter zaten dedi bende tamam demek zorunda kullanıcam yarın hazır olucakmışş bakalım sonuçları yazıcamm tulişşim saoll iyi senin cildine bi zararı olmamış

çok pozitifsin:1hug: inş. banada bulaşır önceden sorun yapmıyordum ama şimdi sözlüyüm aile ziyaretleri arttı saçımı hiç toplayamıyorum allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
ama bişey değişmedi benneyaptımkibak pazartesi akşam başladım hayırlısı olur inş.
bak dilan benimde gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadıı banada roccutane yazdı dr.ama ben daha önce psikolojik ilaçlar kullnamıştım(başıma demir düşmüştü geçen sene aralıkta hep ölüm korkusu aklımdaydı uyuyamıyordumm başımın döndüğünü sanıyordum ee başa düşünce korktum vucudun merkezi nede olsa) diye bana psikiyatırdan rapor getirmemi istedii bende geldim araştırdımkii yan etkileri dehşett bende hiçç raporuda almadım yazmadımda ilacı sonrada işte kullandım bütün ilaçları ama bişey yok aynı
sonrada bi süre bıraktımm umutsuzca azmalarını seyrettim senağlama
sonra bu yazıyı gördüm:bbo: yaptırdım yüce rabbim bi kapı açar inş.bide sıkıntı yapıyorum yaa geçermi hiçççç biri bitiyo diğeri çıkıyo
bu arada tatlım antibiyotiği aldım onuda beraberinde kullanıyom mikroser 1g sahurda ve iftarda yarım olarak kullanıyom dua ett tamammı inş. yüce rabbim inş.bu sefer son olur:Saruboceq:
ne antibiyotikler bitirdi bu vicud
ilaç küpüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…