bende asetonsuz yaptrmıştm.rengi yoktu ama biyere damlaynca yada kapağın yanında biriktiğinde kahverengiye dönüşüyordu...benim sivilcelerim bu suyla geçtii.eczaneler yapıyor..fiyatı 10dan fazla tutmuyor..ben 7ye yaptrdım..kaliteli bir gül suyuyla hatta paranıza kıyıp gerçek gül suyuyla yaptırın..öyle daha iyi oluyormuş...
kızlar günaydın bende sipariş verdim 14 ytl dedi akşam alacam inş.
ama korkuyorum hala ya buda fayda etmezsee
kullnacakları malzemeye gelincede artık yüce rabbimle onlar arasında bişey olacak merhametli ise eksiksiz iyisini kullanır.inş.dua edin ne olur geçsin artık..:Saruboceq:
İnşallah işe yarar canım yorumlarını bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5
Kızlar İzmir'de yaptıran kimse yok mu:uhm:
canım benin inş.inş.:Saruboceq:
geçerde izmirdede vardır canım ecz. sor yapıyorlar.olmazsa kargoyla göndeririz sana dua ett inş.işe yarada bu son artık ne param kaldı nede umudum artıksenağlama
mrb island.:1hug:ben dün aldım gece ve sabah kullandım ama daha yeni bi etki oldu diyemem yani bi mucize yok henüzz ama dua et neolur inş. busefer düzelir.yüce rabbim yalvarıyorum...:Saruboceq:
aa bu arada bu suyu kullanan arkadaşlar bişey soracam lütfen okuyan yanıtlasın
suyun rengi böle çok açık çay rengine benziyo açık kahverengi gibi ve gülsuyu ve aseton kokusu algılıyorum hani eksik malz.kullanılmaması açısından soruyorum bölemi oluyo yoksa benimkimi tuaf cevaplarsanız lütfenn allah rızası için çok önemli yardım edinn bilgisi olanlarsenağlama
merhaba arkadaşlar fazla sivilce problemim olmamasına rağmen 2şişe bende kullandım ama işe yaramadı hem cildimi inceltii :):).. Size güsel bi ömerine buluna bilirim CAPİLA diye bi sabun muhteşem sonuş alırsınız tüm eczanelerde bulabilirsiniz...sevgiler hepinize
ayy allahımkaydirigubbakcemile5 dilan10 çok tatlısın
vallah öle artık bende suratımda gül çıktı demeye başladım papatya çiçek isimleri veriyorum onlara bebeklerim diyorum:teselli:
evet suyun rengi açık kahverengi ve dediğin gibi kokular ağırlıklı saol canım içimi rahatlatttın bende 3 gün oldu kullanalı değişiklik yok ama dua ediyom ve sürüyom sabırla inş.yarabbim inş..yüzümdeki çiçekler solsun artıkkk açmasın gönlümde açsınnnbenneyaptımki
canm bnm inşallah solucak o cicekler sen sakın umutsuzluga kapılma
sabır gerekli kesinlikle
ben roccutane de kullandım üstelik bilinçsiz bi dr. verdi. nasıl bi yan etki yapacagını bilmeden
kullandım bni uyaran kmse de olmadı tahlil bile yapılmadı bu ilacı yazarken.dudaklarım artık mahvolmustu yemek yiyemez hale gelince bıraktım tabi dudaklarım sadece dıştaki yan etkisi iç organlarım kimblr ne eziyet cektii.sonuc ta olan bna oldu sivilclerden kurtulucam derken kendime zarar verdim :1no2:
ilacı bıraktıktan snra cildim düzeldi sivilce nerdeyse hiç cıkmadı ama snra tabi tekrar basldı.benneyaptımki.isotrexin kullandım bi antibiotikle beraber bi faydası olmadı.en son bu su cıktı karsıma
umarım bu defa işe yarar sabredip beklemekten düsenli kullanmaktan baska caremis yok
bunları niye yazdım cünkü bütün bunlar olurkende mutluydum asla kendme güvenmi yitirmedim :hooray: sizde yitirmeyin sakınnnnn bnm asabımı bosmayıınnklava: