Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden Kurtuldum <3

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

dilarana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
9
0
36
Kocaeli
Merhaba Arkadaşlar.Benim yüzümde çok fazla sivilce var ve ne yapacağımı bilmiyodum.Ne denediysem geçmedi.Geçen gün anneanneme gittim bana bir krem verdi sivilceler için.İlk başta kullanmak istemedim ama sonra anneannemin zoruyla kullanmaya başladım ve sonuç harika.Bütün sivilcelerimi kuruttu.Sürekli kullanıyorum ve çok memnunum.İlacın ismi a z e r d e r m.Kullanmanızı tavsiye ederim.

Senin adıan sevindim :46:
Azerderm mi azelderm mi ?
Sivilce lekelerin varmıydı peki ?

Son düzenleme:
bu kremi ben de doktorumun tavsiesi ile kullanıyorum 1 ayı gecti. keske sana yaradıgı gibi yarasaydı bana da ben pek bir etki göremedim ne yazık ki:44:

Arkadaşlar doğrudur kimisine iyi gelir kimisine iyi gelmez kremler ben şuan sölüceğim şeyi 2 yıl önce keşfettim bende maşallah diyeyim :) çok sivilce çıkmaz bir iki tane fln bir gül suyu var aktarlarda satılıyor ama bildiğimiz gülsuyu değil saf gülsuyu şişesi şeffaf sivilceler için dediğinizde verirler zaten fiyatı 6 tl. sivilceler ve lekeler için bire bir diyebilirim ben çok memnun kaldım sivilcem çıktığında sürüyorum hemen kuruyo kayboluyo şifa olur inş ;)

Arkadaşlar doğrudur kimisine iyi gelir kimisine iyi gelmez kremler ben şuan sölüceğim şeyi 2 yıl önce keşfettim bende maşallah diyeyim :) çok sivilce çıkmaz bir iki tane fln bir gül suyu var aktarlarda satılıyor ama bildiğimiz gülsuyu değil saf gülsuyu şişesi şeffaf sivilceler için dediğinizde verirler zaten fiyatı 6 tl. sivilceler ve lekeler için bire bir diyebilirim ben çok memnun kaldım sivilcem çıktığında sürüyorum hemen kuruyo kayboluyo şifa olur inş ;)

Back
X