- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
çok ilginç resmen aydınlandım :))) mutlaka denicem!
Mantikli konusabiliyorm iste oyle arada siradada olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ilginç resmen aydınlandım :))) mutlaka denicem!
estağfurullah , beğeniyorum yazdıklarınızı geneldeMantikli konusabiliyorm iste oyle arada siradada olsa
estağfurullah , beğeniyorum yazdıklarınızı genelde
geçmiş olsun ya :/ ben de düşünüyordum tüylenme ve sivilcelenme için .. hangisini kullandın sen ismi neydi ?Sağol cnm deneyim doğum kontrol hapı zaten bna yasak knmda pıhtılaşma yaptı akciğerime attı yoğun bakımda yatıp ölümden döndüm doğum kontrol hapı yüzünden. Kimse kullnmasn hatta :) 0çok sivilce var ya. Çok kötü
senin kullanmıs oldugun krem benzamycin di büyük ihtimalle :))benim bi arkadasım vardı yüzü sivilceden gözükmüyodu nerdeyse bi ara iyice söndü sivilceleri sadece izleri kaldı ne kullanıyosun dedgimde gülsuyuyla siliyorum demişti dogal gülsuyu bence bi dene denemekten zarar gelmez belki işine yarar bendede ergenliikte cıkıyodu iyice piskoljm bozulmustu eczanedeki adam bi karısım hazırlamıstı beyaz krem gibi dolapta saklanıyo ilk önce yüzümü yıkıyodum ılık suyla sonra alkollü bi sıvıyla sliyodum yakıyodu yüzümü ardından o kremi sürüyodum sivilcelerime bignde kurutyodu cok iyi geliyodu
ne kullandın ki?arkadaşlar bu ürün türkiyede tek mükemmel bişey kesin çözüm sivilcelerinizden kurtulmak istiyorsanız size lazım olan tek şey kesinlikle çok memnunum üründen 1 kutu bitti biraz pahalı ama kesin çözüm aldığım için verdiğim paraya değdi 2. kutuyu sipariş vermeyi düşünüyorum!!!!!!!!!!
geçmiş olsun ya :/ ben de düşünüyordum tüylenme ve sivilcelenme için .. hangisini kullandın sen ismi neydi ?
evet evetsenin kullanmıs oldugun krem benzamycin di büyük ihtimalle :))