Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden bıktım yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sağol cnm deneyim doğum kontrol hapı zaten bna yasak knmda pıhtılaşma yaptı akciğerime attı yoğun bakımda yatıp ölümden döndüm doğum kontrol hapı yüzünden. Kimse kullnmasn hatta :) 0çok sivilce var ya. Çok kötü
geçmiş olsun ya :/ ben de düşünüyordum tüylenme ve sivilcelenme için .. hangisini kullandın sen ismi neydi ?

benim bi arkadasım vardı yüzü sivilceden gözükmüyodu nerdeyse bi ara iyice söndü sivilceleri sadece izleri kaldı ne kullanıyosun dedgimde gülsuyuyla siliyorum demişti dogal gülsuyu bence bi dene denemekten zarar gelmez belki işine yarar bendede ergenliikte cıkıyodu iyice piskoljm bozulmustu eczanedeki adam bi karısım hazırlamıstı beyaz krem gibi dolapta saklanıyo ilk önce yüzümü yıkıyodum ılık suyla sonra alkollü bi sıvıyla sliyodum yakıyodu yüzümü ardından o kremi sürüyodum sivilcelerime bignde kurutyodu cok iyi geliyodu
senin kullanmıs oldugun krem benzamycin di büyük ihtimalle :))

arkadaşlar bu ürün türkiyede tek mükemmel bişey kesin çözüm sivilcelerinizden kurtulmak istiyorsanız size lazım olan tek şey kesinlikle çok memnunum üründen 1 kutu bitti biraz pahalı ama kesin çözüm aldığım için verdiğim paraya değdi 2. kutuyu sipariş vermeyi düşünüyorum!!!!!!!!!!
ne kullandın ki?

merhaba önce makyaj ürünlerinin hiç birini kullanma nemlendirici dahil eczaneden nilera Okyanus sabunu al ilk 3 gün sabah akşam yıka sonra sadece akşamları yıka yüzüne dokunma kaşıma "2.günü sabah akşam sabunla yüzünü yıkadığında cok gergin gelirse 3. Gün ve sonrası sadece akşamları kullan yine gerilecek bir hafta acıyabilir cildin kurur ama inan çok iyi olucak 2 haftada azalmazsa doktora git derim

Son düzenleyen: Moderatör:
canim
biz bi muddet mardinde yasadik . oranin sabunlari meshur bi sabuncu mehmet yuksel :) kendisine selamlar :))) ARGANYAGI vermisti bana . ama nasil guzel geliyo cilde . fasdan geliyormus bu yag aktarlara sor bak yatmadan sur yat bi kac gun sobra fark edeceksin ama boyle guvenilit bir aktara git . fasdan gelmesi onemli orada orijinal yapilioms.

ben surdugumde arkadaslrim bile cildimdeki pruzsuzlukten etkilneip onlar da ARGAN YAGI almisti.

gece yatmadan parmagina azicik koyup cildine yedirip uyuyacaksin ve sabah pamuk gibi uyanacaksin .

argan sabunu da alsan pesine de argan yagi super olur.

Selam kızlar
Ben de sizin gibi bu dertten muzdariptim. Cuiq akneli ciltlere bakım kremi kullandım çok memnun kaldım.
Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca fiyatları da makul.

Arkadaşlar merhaba sivilceleriniz için etkili çözüm isityorsanız bana ulaşın bizzat kendim kullandığım ürünleri tavsiye edeceğim öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla beraber çok para harcamanıza gerek yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

X