Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden bıktım yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu sivilceleri ancak hap tedavisi geçirebilir canım size yasakmı zoretanin tarzı sivilce kurutan ilaçlar çünkü doktorun bu gibi ilaçlara başlatırsa seni 6 7 ayda cildinde tek sivilce kalmaz

benim bi arkadasım vardı yüzü sivilceden gözükmüyodu nerdeyse bi ara iyice söndü sivilceleri sadece izleri kaldı ne kullanıyosun dedgimde gülsuyuyla siliyorum demişti dogal gülsuyu bence bi dene denemekten zarar gelmez belki işine yarar bendede ergenliikte cıkıyodu iyice piskoljm bozulmustu eczanedeki adam bi karısım hazırlamıstı beyaz krem gibi dolapta saklanıyo ilk önce yüzümü yıkıyodum ılık suyla sonra alkollü bi sıvıyla sliyodum yakıyodu yüzümü ardından o kremi sürüyodum sivilcelerime bignde kurutyodu cok iyi geliyodu

Arkadaşım beni faceden ekle allahın izniyle 10 güne bebek gibi cildinekteki resme bak

Buyurun inceleyin Lr bir dünya markası alman kalitesi

Eklentiler

• IMG-20160414-WA0053.jpg
    IMG-20160414-WA0053.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 159
Bende tam aloe veraya deginicektim.
Siddetle oneriyorum konu sahibi! B Baharyagmuru35 .
Benim bunun hakkinda actigim bi konuda var. Cok cok ise yariyor bende.
Yuzumde hep sivilce cikarken artik " peh sende hic sivilce cikmiyor, benim yuzumde seninki gibi olsa' diyenler oluyor.
Hatta " bi tane sivilce cikmis bak sende" diyenlere, hani nerde diyince " saka yaptim, sende inaniyosun, sende hic sivilce yokki ne sivilcesi cikicak sende" diyorlar.
Bunu diyen arkdaslara aloe vera dagittim kcuk kutularda, daha bi kac gun oldu faydasini duymadim kizlardan.
Ama konuma girip bakarsan goruceksinki kullananlarin geri donusu hepsi memnun.
Ben planimi yapmistim rucotane basliyodum. Bi arkdasin tavsiyesiyle basladim " bunuda denemis oluyum ayip olmasin" diye. Ve cok ama cok memnunum.
Artik sivilcelerim yok. Yuzum tertemiz.
Konuma gir oku.

Ben yurtdisinda yasiyorum, bu arkdasin gosterdigi gorsel tanidik degil bana. Ama maddenin ozu aloe vera diye yaziyor. Bu urunu kullanmadim ama ben aldigim 98% aloe vera iceren jel kullaniyorum. Ve inanilmaz memnunum.

Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben:KK43: Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
Hale bakın berbat ya 21 yaşındayım evliyim. fondotensz gezemiorm dşarda

arkadaşlar bu ürün türkiyede tek mükemmel bişey kesin çözüm sivilcelerinizden kurtulmak istiyorsanız size lazım olan tek şey kesinlikle çok memnunum üründen 1 kutu bitti biraz pahalı ama kesin çözüm aldığım için verdiğim paraya değdi 2. kutuyu sipariş vermeyi düşünüyorum!!!!!!!!!!

Eklentiler

• sivilce-izleri-tedavi.jpg
    sivilce-izleri-tedavi.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 122
Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben:KK43: Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
Hale bakın berbat ya 21 yaşındayım evliyim. fondotensz gezemiorm dşarda

Merhaba hanımlar,

Eğer sağlık ve güzellik için sonuçları kanıtlanmış ürünler istiyorsanız instagramdan iletilime geçebilirsiniz @zeynepkapdan_lr
LR ile değişiminize inanamayacaksınız
1f60a.png

makyaj malzemeleri cildi mafetiyor aslında. makyaj yapmamak lazım bir de yağlı yiyeceklerden uzak dur bir süre detox besinlerle beslen bakalım ne olacak. eğer olmazsa eczanelerden sivilce kremleri var onlardan alabilirsin. ama içeriğine dikkatli oku çünkü bazılarının içinde farklı kimyasallar var. he önerim var mı dersen cuiqbeauty markasını önerebilirim. ama sen yine de inceleyip öyle al.

Arkadaşlar benim dee yanaklarımda küçük küçük kızarıklıklar çıkıyor.
Sivilce gibi ama çok ufaklar.
Tanıdık uzman doktora gittim.
Bana B vitamini verdi sadece. Bi de haftada 2-3 gün düzenli olarak kil maskesi önerdi.
Kil maskesinden sonra da bal-limon maskesi yap dedi.
Daha ilk kullanımda cildimin hem rahatladığını hissettim hem de parladığını.
Düzenli olarak kullanırsan 2 aya bişeyciğin kalmaz dedi.

Bende tam aloe veraya deginicektim.
Siddetle oneriyorum konu sahibi! B Baharyagmuru35 .
Benim bunun hakkinda actigim bi konuda var. Cok cok ise yariyor bende.
Yuzumde hep sivilce cikarken artik " peh sende hic sivilce cikmiyor, benim yuzumde seninki gibi olsa' diyenler oluyor.
Hatta " bi tane sivilce cikmis bak sende" diyenlere, hani nerde diyince " saka yaptim, sende inaniyosun, sende hic sivilce yokki ne sivilcesi cikicak sende" diyorlar.
Bunu diyen arkdaslara aloe vera dagittim kcuk kutularda, daha bi kac gun oldu faydasini duymadim kizlardan.
Ama konuma girip bakarsan goruceksinki kullananlarin geri donusu hepsi memnun.
Ben planimi yapmistim rucotane basliyodum. Bi arkdasin tavsiyesiyle basladim " bunuda denemis oluyum ayip olmasin" diye. Ve cok ama cok memnunum.
Artik sivilcelerim yok. Yuzum tertemiz.
Konuma gir oku.

Ben yurtdisinda yasiyorum, bu arkdasin gosterdigi gorsel tanidik degil bana. Ama maddenin ozu aloe vera diye yaziyor. Bu urunu kullanmadim ama ben aldigim 98% aloe vera iceren jel kullaniyorum. Ve inanilmaz memnunum.
markası ne sizin kullandığınız aloe vera jelinin?

markası ne sizin kullandığınız aloe vera jelinin?

Markasinin onemi yok canim.
Yine soylemis oluyum tabi aktarin kendi markasi " de tuinen".
Aktar bitkisel ve dogal yollariyla meshur.
Onemli olan bence dogal olmasi ve aloe vera icergi.
Benim kullandgim jel 98% oraninda aloe vera iceriyor, nerdeyse tam dogal.
Normal kremlerde su ve koruyucular ustlerde, aloe vera icerik listesinde cok cok altlardayken( bu demek oluyorki aloe vera cok az bi miktarda konulmus icine), bu 98% nerdeyse tam hepsi aloe vera.

Miktari onemli olan.

Markasinin onemi yok canim.
Yine soylemis oluyum tabi aktarin kendi markasi " de tuinen".
Aktar bitkisel ve dogal yollariyla meshur.
Onemli olan bence dogal olmasi ve aloe vera icergi.
Benim kullandgim jel 98% oraninda aloe vera iceriyor, nerdeyse tam dogal.
Normal kremlerde su ve koruyucular ustlerde, aloe vera icerik listesinde cok cok altlardayken( bu demek oluyorki aloe vera cok az bi miktarda konulmus icine), bu 98% nerdeyse tam hepsi aloe vera.

Miktari onemli olan.
ay sitesine girdim hollandaca sanırım anlamadım hehe ama buldum dediğin kremi:) tr ye gönderim varsa alcam valla uygunmuş da pek çok doğal kreme göre:)

ay sitesine girdim hollandaca sanırım anlamadım hehe ama buldum dediğin kremi:) tr ye gönderim varsa alcam valla uygunmuş da pek çok doğal kreme göre:)

Evet hollanda markasi canim :)
Baktim hemen senin icin. Sadece avrupa ulkelerine gonderim varmis. Buda 75 euro alti alis veris icin uzerine 14.75 euro sayarak yapiliyomus. Belki bi tandigim akraban vardir almanyada belcikada yada hollandada.
Su alttaki ulkelere yolluyorlar sadece.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-14-13-43-25.png
    Screenshot_2016-05-14-13-43-25.png
    122,3 KB · Görüntüleme: 84
Evet hollanda markasi canim :)
Baktim hemen senin icin. Sadece avrupa ulkelerine gonderim varmis. Buda 75 euro alti alis veris icin uzerine 14.75 euro sayarak yapiliyomus. Belki bi tandigim akraban vardir almanyada belcikada yada hollandada.
Su alttaki ulkelere yolluyorlar sadece.
hiç yok valla ama yine de sağol:KK200:
belki yolum düşerse bir alırım artık:p :)

X