- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
bu sivilceleri ancak hap tedavisi geçirebilir canım size yasakmı zoretanin tarzı sivilce kurutan ilaçlar çünkü doktorun bu gibi ilaçlara başlatırsa seni 6 7 ayda cildinde tek sivilce kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe yarar mı gerçekten çay ağacı yağı siz denednzmi hiç
Tmm cnm alcam sağollKesinlikle denemelisin. Ben faydasini gordum. Bir cok yabanci youtuberde tavsiye ediyor.
bu sivilceleri ancak hap tedavisi geçirebilir canım size yasakmı zoretanin tarzı sivilce kurutan ilaçlar çünkü doktorun bu gibi ilaçlara başlatırsa seni 6 7 ayda cildinde tek sivilce kalmaz
Bende tam aloe veraya deginicektim.
Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
Hale bakın berbat ya 21 yaşındayım evliyim. fondotensz gezemiorm dşarda
Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
Hale bakın berbat ya 21 yaşındayım evliyim. fondotensz gezemiorm dşarda
hahaha koptumÜrün resmi aşağıdaki şekildedir.
Ürün 5 para etmez bende reklam yapıyorum hatta az önce yeni bir üyeli kaldım. @Kazen de yakaladı böyle rezil etti beni
markası ne sizin kullandığınız aloe vera jelinin?Bende tam aloe veraya deginicektim.
Siddetle oneriyorum konu sahibi! B Baharyagmuru35 .
Benim bunun hakkinda actigim bi konuda var. Cok cok ise yariyor bende.
Yuzumde hep sivilce cikarken artik " peh sende hic sivilce cikmiyor, benim yuzumde seninki gibi olsa' diyenler oluyor.
Hatta " bi tane sivilce cikmis bak sende" diyenlere, hani nerde diyince " saka yaptim, sende inaniyosun, sende hic sivilce yokki ne sivilcesi cikicak sende" diyorlar.
Bunu diyen arkdaslara aloe vera dagittim kcuk kutularda, daha bi kac gun oldu faydasini duymadim kizlardan.
Ama konuma girip bakarsan goruceksinki kullananlarin geri donusu hepsi memnun.
Ben planimi yapmistim rucotane basliyodum. Bi arkdasin tavsiyesiyle basladim " bunuda denemis oluyum ayip olmasin" diye. Ve cok ama cok memnunum.
Artik sivilcelerim yok. Yuzum tertemiz.
Konuma gir oku.
Ben yurtdisinda yasiyorum, bu arkdasin gosterdigi gorsel tanidik degil bana. Ama maddenin ozu aloe vera diye yaziyor. Bu urunu kullanmadim ama ben aldigim 98% aloe vera iceren jel kullaniyorum. Ve inanilmaz memnunum.
markası ne sizin kullandığınız aloe vera jelinin?
ay sitesine girdim hollandaca sanırım anlamadım hehe ama buldum dediğin kremi:) tr ye gönderim varsa alcam valla uygunmuş da pek çok doğal kreme göre:)Markasinin onemi yok canim.
Yine soylemis oluyum tabi aktarin kendi markasi " de tuinen".
Aktar bitkisel ve dogal yollariyla meshur.
Onemli olan bence dogal olmasi ve aloe vera icergi.
Benim kullandgim jel 98% oraninda aloe vera iceriyor, nerdeyse tam dogal.
Normal kremlerde su ve koruyucular ustlerde, aloe vera icerik listesinde cok cok altlardayken( bu demek oluyorki aloe vera cok az bi miktarda konulmus icine), bu 98% nerdeyse tam hepsi aloe vera.
Miktari onemli olan.
ay sitesine girdim hollandaca sanırım anlamadım hehe ama buldum dediğin kremi:) tr ye gönderim varsa alcam valla uygunmuş da pek çok doğal kreme göre:)
hiç yok valla ama yine de sağolEvet hollanda markasi canim :)
Baktim hemen senin icin. Sadece avrupa ulkelerine gonderim varmis. Buda 75 euro alti alis veris icin uzerine 14.75 euro sayarak yapiliyomus. Belki bi tandigim akraban vardir almanyada belcikada yada hollandada.
Su alttaki ulkelere yolluyorlar sadece.
Pekte sey yapma kiz.hiç yok valla ama yine de sağol
belki yolum düşerse bir alırım artık :)
çok ilginç resmen aydınlandım :))) mutlaka denicem!Pekte sey yapma kiz.
Internete gir youtube kanallarinda heryerde aloe vera bitkisini alip nasil jel yapiyorlar hepsi gosteriyor.
Seninkide 98% degil 100% bitkisel olsun.
En guzeli.