- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum kontrol hapı cilde çok iyi geliyor. Ama çocuk istiyorsan hap değil de doğal olarak ;karbonata biraz su karıştır krem kıvamına gelince sür, Max 5dk beklet, ılık suyla yıka. Bi de mayaya limon karıştırıp sürüp kuruyana kadar bekletip yine ılık suyla yıkayabilirsin. Bunları yapmışlığım var ama seninkiler kadar olmadı bende hiç. Yine de hiç olmadı mayalı şey iyi geleceğini düşünüyorum. Maya yeniler diyeYanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
Hale bakın berbat ya 21 yaşındayım evliyim. fondotensz gezemiorm dşarda
Doğum kontrol hapı cilde çok iyi geliyor. Ama çocuk istiyorsan hap değil de doğal olarak ;karbonata biraz su karıştır krem kıvamına gelince sür, Max 5dk beklet, ılık suyla yıka. Bi de mayaya limon karıştırıp sürüp kuruyana kadar bekletip yine ılık suyla yıkayabilirsin. Bunları yapmışlığım var ama seninkiler kadar olmadı bende hiç. Yine de hiç olmadı mayalı şey iyi geleceğini düşünüyorum. Maya yeniler diye
Ay aman Allah korumuş... Çok geçmiş olsun. Bir dene bakalım bişeyler de yaz bize :*Sağol cnm deneyim doğum kontrol hapı zaten bna yasak knmda pıhtılaşma yaptı akciğerime attı yoğun bakımda yatıp ölümden döndüm doğum kontrol hapı yüzünden. Kimse kullnmasn hatta :) 0çok sivilce var ya. Çok kötü
Tmm dener yazarm :) inş işe yararAy aman Allah korumuş... Çok geçmiş olsun. Bir dene bakalım bişeyler de yaz bize :*
Viacure anti acne sprey kullanabilirsin,3. Günde etkisini görmeye başlıyorsun 10.günde neredeyse hiç bir şey bırakmıyor
Oldukça etkili,kendi çocuğumda çok güzel sonuçlar aldık.Ama her eczanede bulunmuyor bizde kargo ile getirttik çok pahalı da değil istersen numarasını gönderebilirim.
Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
TeşekkürlerÖnce fondöten kullanmayı kes bi canım.
Sonra,
Cildin yağlıysa,
Sabah-akşam iyice yedirerek benzamycin sür. Bu mikrobik açıdan yayılmayı engeller.
Git karaciğerine baktır, karaciğer yağlanma oranına... Buradan alacağın sonuca göre maydanoz limon kürü yapabilirsin kendine. (Yan etkilerine bakarak)
Abur-cubur, kızartmalar, fazla baharat, fazla kafein - nikotin vb. bir süre çıkar hayatından ve sadece sebze ağırlıklı düzenli beslen.
Onlarla oynamayı kes. Ya oynuyorsun ya uyurken kaşıyorsun vb. çünkü dokunulmuş görünüyor.
Ayna yasağı koy kendine, aynanın karşısına geçip izleyip durma kendini, en az 1 sene aynaya dikkatli bakma.
Çabuk pes etme, kremi 1-2 ay sürmeyle geçmez sivilce. En az 1 sene sabır...
Kolay gelsin.
Bunlar leke değil dimi hep aynı yerlerde çıkıyo çünküÖnce fondöten kullanmayı kes bi canım.
Sonra,
Cildin yağlıysa,
Sabah-akşam iyice yedirerek benzamycin sür. Bu mikrobik açıdan yayılmayı engeller.
Git karaciğerine baktır, karaciğer yağlanma oranına... Buradan alacağın sonuca göre maydanoz limon kürü yapabilirsin kendine. (Yan etkilerine bakarak)
Abur-cubur, kızartmalar, fazla baharat, fazla kafein - nikotin vb. bir süre çıkar hayatından ve sadece sebze ağırlıklı düzenli beslen.
Onlarla oynamayı kes. Ya oynuyorsun ya uyurken kaşıyorsun vb. çünkü dokunulmuş görünüyor.
Ayna yasağı koy kendine, aynanın karşısına geçip izleyip durma kendini, en az 1 sene aynaya dikkatli bakma.
Çabuk pes etme, kremi 1-2 ay sürmeyle geçmez sivilce. En az 1 sene sabır...
Kolay gelsin.
Bunlar leke değil dimi hep aynı yerlerde çıkıyo çünkü
Anldm cnm peki sağolHayır hepsi leke değil, hala aktif sivilcen var ve aktif sivilce bitmeden leke tedavisine geçilmez.
Bu aktivite mikrobik mi, alerjik mi, karaciğer yağlanması mı baktır bunlara tek tek.
Ve ne kadar çok ilaç değiştirirsen o kadar çok başa dönersin.
Tedavini kesinleştir ve başla. Sabırla da devam et.
Geçecek, öyle de böyle de geçecek.
Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
Merhaba yakinlarimin kullandığı ve ise yaradığını gördüğüm bir ürün var ama her cilde etkisi yani iyileşme süresi farklı ama genelde faydası yüksekYanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
Alkolle yuzunu temizlemeyi derhal birakmalisin. Alkol kullanirsan iz kalir.
Bir yerde okumustum Alkolun yuzdeki cilt yenilenmesinde buyuk bir yan etki yapiyormus.
Ben size cay agaci yagini onerebilirim.
Sivilceler ve izlerin uzerine kulan cibigi ile hergun uygularsan, zamanla sivilcelerinin azaldigini fark edeceksin.