Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden bıktım yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.664
Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben:KK43: _20160316_150226.JPG _20160316_150143.JPG
Hale bakın berbat ya 21 yaşındayım evliyim. fondotensz gezemiorm dşarda

Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben:KK43: Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658
Doğum kontrol hapı cilde çok iyi geliyor. Ama çocuk istiyorsan hap değil de doğal olarak ;karbonata biraz su karıştır krem kıvamına gelince sür, Max 5dk beklet, ılık suyla yıka. Bi de mayaya limon karıştırıp sürüp kuruyana kadar bekletip yine ılık suyla yıkayabilirsin. Bunları yapmışlığım var ama seninkiler kadar olmadı bende hiç. Yine de hiç olmadı mayalı şey iyi geleceğini düşünüyorum. Maya yeniler diye

Doğum kontrol hapı cilde çok iyi geliyor. Ama çocuk istiyorsan hap değil de doğal olarak ;karbonata biraz su karıştır krem kıvamına gelince sür, Max 5dk beklet, ılık suyla yıka. Bi de mayaya limon karıştırıp sürüp kuruyana kadar bekletip yine ılık suyla yıkayabilirsin. Bunları yapmışlığım var ama seninkiler kadar olmadı bende hiç. Yine de hiç olmadı mayalı şey iyi geleceğini düşünüyorum. Maya yeniler diye

Sağol cnm deneyim doğum kontrol hapı zaten bna yasak knmda pıhtılaşma yaptı akciğerime attı yoğun bakımda yatıp ölümden döndüm doğum kontrol hapı yüzünden. Kimse kullnmasn hatta :) 0çok sivilce var ya. Çok kötü

Sağol cnm deneyim doğum kontrol hapı zaten bna yasak knmda pıhtılaşma yaptı akciğerime attı yoğun bakımda yatıp ölümden döndüm doğum kontrol hapı yüzünden. Kimse kullnmasn hatta :) 0çok sivilce var ya. Çok kötü
Ay aman Allah korumuş... Çok geçmiş olsun. Bir dene bakalım bişeyler de yaz bize :*

Viacure anti acne sprey kullanabilirsin,3. Günde etkisini görmeye başlıyorsun 10.günde neredeyse hiç bir şey bırakmıyor
Oldukça etkili,kendi çocuğumda çok güzel sonuçlar aldık.Ama her eczanede bulunmuyor bizde kargo ile getirttik çok pahalı da değil istersen numarasını gönderebilirim.

Viacure anti acne sprey kullanabilirsin,3. Günde etkisini görmeye başlıyorsun 10.günde neredeyse hiç bir şey bırakmıyor
Oldukça etkili,kendi çocuğumda çok güzel sonuçlar aldık.Ama her eczanede bulunmuyor bizde kargo ile getirttik çok pahalı da değil istersen numarasını gönderebilirim.

bu spreyi nerden aldiniz ben yurt disinayimda bulabilirmiyim acaba bide fotograf gonderseniz cok iyi olur :)

Lr mikrosilver serisi deniyorum şu an. Önce cildi bi kusturuyor ama şimdiden alındaki puruzsuzlesmeyi fark ediyorum.

Bu arada 30 yaşındayım. Sırtta ki sivilcelerle hala uğraşıyorum. Microsilver Duş jeli ve vücut emilsiyonu kullanmaya başladığımdan bu yana iltihaplı sivilcem çıkmıyor.

Ürünleri indirimli almak icin üye olmuştum. Eğer isterseniz yardimci olabilirim üye olmanız için. Özelden yazmanız yeterli

Eklentiler

• IMG-20160201-WA0002.jpg
    IMG-20160201-WA0002.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 502
Yanaklarımın altları geçmiyor doktora gttm tetradox yazdı o da midemi çok yaktı bıraktım. Cliendoxyl kullndm alkolle yüzümü her akşam temizledim olmadı sirke limon deniyorum olmuyo sabunlar denedim geçmiyor ne yapacam ben:KK43: Eki Görüntüle 1796657 Eki Görüntüle 1796658

Önce fondöten kullanmayı kes bi canım.
Sonra,

Cildin yağlıysa,
Sabah-akşam iyice yedirerek benzamycin sür. Bu mikrobik açıdan yayılmayı engeller.
Git karaciğerine baktır, karaciğer yağlanma oranına... Buradan alacağın sonuca göre maydanoz limon kürü yapabilirsin kendine. (Yan etkilerine bakarak)
Abur-cubur, kızartmalar, fazla baharat, fazla kafein - nikotin vb. bir süre çıkar hayatından ve sadece sebze ağırlıklı düzenli beslen.
Onlarla oynamayı kes. Ya oynuyorsun ya uyurken kaşıyorsun vb. çünkü dokunulmuş görünüyor.
Ayna yasağı koy kendine, aynanın karşısına geçip izleyip durma kendini, en az 1 sene aynaya dikkatli bakma.
Çabuk pes etme, kremi 1-2 ay sürmeyle geçmez sivilce. En az 1 sene sabır...
Kolay gelsin.

Sonra,

Cildin yağlıysa,
Sabah-akşam iyice yedirerek benzamycin sür. Bu mikrobik açıdan yayılmayı engeller.
Git karaciğerine baktır, karaciğer yağlanma oranına... Buradan alacağın sonuca göre maydanoz limon kürü yapabilirsin kendine. (Yan etkilerine bakarak)
Abur-cubur, kızartmalar, fazla baharat, fazla kafein - nikotin vb. bir süre çıkar hayatından ve sadece sebze ağırlıklı düzenli beslen.
Onlarla oynamayı kes. Ya oynuyorsun ya uyurken kaşıyorsun vb. çünkü dokunulmuş görünüyor.
Ayna yasağı koy kendine, aynanın karşısına geçip izleyip durma kendini, en az 1 sene aynaya dikkatli bakma.
Kolay gelsin.
Teşekkürler

Sonra,

Cildin yağlıysa,
Kolay gelsin.
Bunlar leke değil dimi hep aynı yerlerde çıkıyo çünkü

Bunlar leke değil dimi hep aynı yerlerde çıkıyo çünkü

Hayır hepsi leke değil, hala aktif sivilcen var ve aktif sivilce bitmeden leke tedavisine geçilmez.
Bu aktivite mikrobik mi, alerjik mi, karaciğer yağlanması mı baktır bunlara tek tek.
Ve ne kadar çok ilaç değiştirirsen o kadar çok başa dönersin.
Tedavini kesinleştir ve başla. Sabırla da devam et.
Geçecek, öyle de böyle de geçecek.

Hayır hepsi leke değil, hala aktif sivilcen var ve aktif sivilce bitmeden leke tedavisine geçilmez.
Bu aktivite mikrobik mi, alerjik mi, karaciğer yağlanması mı baktır bunlara tek tek.
Ve ne kadar çok ilaç değiştirirsen o kadar çok başa dönersin.
Tedavini kesinleştir ve başla. Sabırla da devam et.
Geçecek, öyle de böyle de geçecek.
Anldm cnm peki sağol

Lr mikro set kullanın bir De av jel nemlendirici. Gözle görülür azalmayı 3 haftada görmeye başlarsınız

Merhaba yakinlarimin kullandığı ve ise yaradığını gördüğüm bir ürün var ama her cilde etkisi yani iyileşme süresi farklı ama genelde faydası yüksek

Alkolle yuzunu temizlemeyi derhal birakmalisin. Alkol kullanirsan iz kalir.
Bir yerde okumustum Alkolun yuzdeki cilt yenilenmesinde buyuk bir yan etki yapiyormus.
Ben size cay agaci yagini onerebilirim.
Sivilceler ve izlerin uzerine kulan cibigi ile hergun uygularsan, zamanla sivilcelerinin azaldigini fark edeceksin.

Alkolle yuzunu temizlemeyi derhal birakmalisin. Alkol kullanirsan iz kalir.
Bir yerde okumustum Alkolun yuzdeki cilt yenilenmesinde buyuk bir yan etki yapiyormus.
Ben size cay agaci yagini onerebilirim.
Sivilceler ve izlerin uzerine kulan cibigi ile hergun uygularsan, zamanla sivilcelerinin azaldigini fark edeceksin.

İşe yarar mı gerçekten çay ağacı yağı siz denednzmi hiç

X