Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden bıktım artık

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

unlimite

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
2
0
16
İstanbul
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım. Yaklaşık 2 yıldır kurtulamıyorum sivilcelerimden. Cildiyeye gittim şuanda benzamycin ve sivex losyon kullanıyorumda bir faydasını görmedim daha. Daha önce gittiğim doktorda bu ilaçları vermişti. Çevremdeki herkes ergenlik sivilceleri bu geçer diyoda anlamıyolar beni. Kendimi çok kötü hissediyorum, özgüven sorunu yaşıyorum. Doktordan Roaccutane yazmasını istedim ama daha yaşın küçük 18 yaşının altındakilere kullandırmam dedi. Daha önce birçok krem ve doğal çözüm denedim. Geçmiyor. Kendimi bildim bileli böyleyim. Sivilceler geçse izleri var. Zaten asıl beni rahatsız eden izleri. Peeling yaptırdım o da geçirmedi. Kendimden o kadar nefret eder oldum ki ölü gibi yaşıyorum resmen. Hergün aynaya bakıp neden ben diyorum. Hayatımın en güzel döneminde bu sivilcelerle uğraşmak cidden çok kötü. Millet hayatını yaşarken biz yaşayamıyoruz. Yüzümün kızarıklığından bıktım artık. Yüzümde sivilce çıkmadığı zaman olmadı. Yaşama sevincim gitti resmen arkadaşlar.

Son düzenleme:
canım bende senin yaşındayken aynı durumdaydım.arada bir geçiyorlardı,sonra yine yüzüm mayın tarlası gibi oluyordu.kafana çok takma yaşın büyüdükçe emin ol hepsinden kurtulacaksın.şu an 20 yaşındayım 2 sene önce yüzüm normale döndü,roaccutanne kullandım ama o benim yüzümü mahvetti yüzüm bi anda patlama yaptı, kullanmasaydım eminim kremlerle geçerdi..şu an yüzümde iz bile yok ama roaccutanne çok zararlı bi ilaç keşke kullanmasaydım diyorum bazen..la roche u tavsiye ediyorum sana canım.birde tam hatırlamıyorum ama çinko mu ne vermişti bana doktor.kil maskeside iyi geliyor..şu an makyajımı çıkarmadığımda yada sınavlar zamanı yüzümde ufak tefek 2 3 sivilce çıkıyor.elma yemeni tavsiye ederim elma da cilde çok İyi geliyor.ve eğer yağlı yiyorsan,abur cubur yiyorsan onları da kes..

Son düzenleme:
Canım ben bu durumu çok iyi biliyorum, hiç bir çaresi yokmuş gibi hissetmeye başlıyor artık insan ama merak etme bunun üstesinden gelebilirsin. Arkadaşımızın bahsettiği doğal yollar tabiki geçerli ama bunların etkileri çok az oluyor. Ben aynı dönemleri yaşadım ve kurtuldum nasıl kurtulduğumu da burada bir yazı oluşturarak anlatmıştım mutlaka bakmalısın hem izlerine hem de sivilcelerine kalıcı bir tedavi yolu bu http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...vilcelere-izlerine-saglikli-kalici-cozum.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…