Sivilceli Ciltler sivilceleri yok eden formül buldum!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Aynen öyleÇok üzgünüm çoook hem sıcak hem nemli bir hava olduğu için öncelikle daha çok paaarlıyoruuzz sonra da sıcaktan terlediğimiz için gözenekler tıkanıyor, al sana sivilce.
Sabah uyanınca da parlak parlak vıcık vıcık bir surat bizi karşıyor:bbo:

enginar yiyin arkadaşlarlar ciğerden keser...karaciğer sorunları ciltte problem olmasına sebep olur kendimden biliyorum enginar karaciğere en ii gelen şeyyy ondan sonra cildinizde kabarcık bile olmaz deneyin zararı yok faysaı var....

birde bunu deniyeyim bıktım sivilceden 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sivilce ne bilmezdim ancak ramazanda çenemde 2 tane sivilce çıktı bunca aydır geçmedi ne tam oluyo nede geçiyo şimdi iki tanede burnumun kenarında çıktı gerçi sadece kırmızı nokta halindeler ama bu yaşıma kadar böyle bişey bilmediğim için kendimi çok kötü hissediyorum
inşallah bu iyi gelir

bende sivilceler sadece çene bölgesinde çıkıyor. doktora gittim baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak dur dedi. yediklerime dikkat ettiğim halde yinede çıkıyor bu durumda çok sıkıldım lütfen yardım edin.

evet yağlı cilt en büyük derdim sürekli sivilceler çıkıyor bende size kil maskesini tavsiye ediyorum ben 2 haftadır kullanıyorum cildim biraz daha iyi sanki ama yinede regl olucağım zaman sivilceler baş gösterebiliyo daha iyi önerileri olan varsa yazsın lütfen buna çok ihtiyacım var keşke kökten halledilebilseler enginarı bende denicem umarım işe yarar

evt bencde icten kurutmak lazım yanı dermotolg en iyisi benım yüzmü dr.sayesınde sivilcelerim gecti

arkadaşlar aranızda kullanan we faydasını gören warmı acaba:uhm: bende başlıycam ama bişey olur diye korkuyorum :bbo:

ben kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım. tamamen yok etmedi bende ama söndürdü. kırmızılıkları falan geçti. herşeyi geçtim harika yapıyor cildi, bebek gibi oluyor. summer canım çok sağol paylaşımın için.

arkadaşlar kullanmayınnnnnn :1no2: ilk başta çok güzel gibiydi ama şu an sürdüğüm yerler küçük küçük sivilcelerle doldu. çok kötü olduuu senağlama

nasıl yani ? arkadaşlar yapalım mı yapmayalm mı :) cilt bu sorun olmasın sonra..

imex kullanan varmı aranızda?ben aknilox kullandım bi ara biodemanın ürünleriyle beraber bi dönem iyi oldu.sonra yine sivilceler çıkmaya başladı1 aydır bişey kullanmıyorum cildim dinlensin diye ama bu aralar kötüyüm gene. moralim bozuluyo..bunun doğrudüzgün cilt tipine uygun bi tedavisi yokmu yada ben dr . nu bulamıyorum.hepsi genel kafasına göre ilaç yazıp yolluyo.öyle dr luğu bende yaparım .......

aynen canım katılıyorum sana. ezberden ilaç yazıyorlar. çok iyi bir doktorum vardı ama memlekette kaldı imex kullandım ben o doktorum vermişti. ten rengi, biraz yağlı bi ilaç. sivilcelerim kapansın diyosan kullanabilirsin.

kızLar siviLceler konusunda peeLing maskeLer doktorLar sabunLar yağLar kuLLanmadığım hiç bişey kaLmadı. Geçmedi geçmedi hiç bi şekilde geçmedi. cildim çok yağLı ve bunu engellemek sanırım imkansız tabii bide fondöten pudra ws. kuLLanınca iyice siviLcelenio yüzüm.. Fakat yinede etkiLi bi çözümü oLan yazsın cok memnun OLurum bunLara gercekten iyi bi tedavi Lazım :/

yani yağlı cilde de iyi gelio öyle mi arkadaşım için öğrenmk istiyorum sivilce çıkıo sürekli denese sonuc alır mı

Limon asittir..
Mermere damlatın bakın o mermeri nasıl yakıyor..
Ve siz o asiti yüzünüze sürüceksiniz sakın! yapmayın..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…