Çoğu kişiden pudranın sivilcelere cok iyi geldigini duydum.
Bu maskeyi pudra + kolonya
yada
Pudra + limonla yapanlar var.
Aranızda yapan bana yardımcı olabilecek kişiler varmı
Kullanmadıgım ilaç krem kalmadı.
Sivilce sorunumu ilaçsız kremsiz evde yapabilecegim maskelerle gecirmek istiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum
canım uzun zamandr sivilce problemlerim olmuştu geçen sene ilaç tedavisi gördükten sonra yok denecek kadar azaldı şimdi dönem dönem artıyor onlara da defne sabunu aldım aktardan onu kullanıyorum çok iyi geliyor. normal sabun gibi kurutmyor da. sadece sivilceli bölgeyi de yıkayabilirsin sabah akşam. Bir de doğal adaçayını (sallama çay değil ot olarak)demleyip(bu da 1 günlük tüketim için hazırlamalısın) sabah ve akşam yıkadıktan sonra pamuğa batırıp adaçayı ile bölgeyi sil. bunlar doğal ve çok iyi geldiğini göreceksin
benim kuzenimin yüzü sivilce doluydu bu yöntemle zamanla kurudular ama çok sivilcesi vardı öyle bi kaç sivilce için tüm yüzünüze uygulamayın derim kolonya, limon yakar sonuçta
cnm bende pudra+gülsuyu+bir iki damla limon suyu karısımından krem yapıpı yüzüme sürerim.kuruyuncada yıkarım.cok etkısını gordum.ama kökten çözüm olmadığını söylemek isterim.
Bunun kökten çözümü yok mudur ya
arkadasım bnm yuzum sıvılceden gorulmuyodu ama zoratenın kullandım cıldım 1 ay gecmeden mukemmel lmaya basladı ama doktor tavsıyesınde kullanıyorum.emın ol herkez cok memnun sende memnun kalırsın.bazı yan etkılerı var ama cıldını ole mukemml gorunce yan etkılerını unutacaksın bıle ben 2 aydr kullanıyorum ve KOKTEN COZUMMM
arkadasım bnm yuzum sıvılceden gorulmuyodu ama zoratenın kullandım cıldım 1 ay gecmeden mukemmel lmaya basladı ama doktor tavsıyesınde kullanıyorum.emın ol herkez cok memnun sende memnun kalırsın.bazı yan etkılerı var ama cıldını ole mukemml gorunce yan etkılerını unutacaksın bıle ben 2 aydr kullanıyorum ve KOKTEN COZUMMM
maalesefki kökten çözüm falan değilbende 6 ay kullandım zoretanin, bu ilaçlar imza ile satılıyo yani o kadar çok yan etkisi ve sonucu bilinmeyen etkileri varki insanların kendi isteğiyle aldıklarını ispatlamak için imza ile satıyolar ilaçlları.. kesin çözüm olacak bir dahada çıkmayacak diye kullandım, 6 ay sonunda pırıl pırıl oldu cildim fakat 2 sene sonra koca koca sivilceler tekrar çıkmaya başladı ayrıca zoretanin - roacoutane gibi ilaçlar çoğu gelişmiş ülkede yasaklanan ilaçlarmış ne yazıkki
şu anda çıkan sivilcelerimin uçları olmuyo kırmızı şişlik olarak çıkıyo dokununca acıyo ve haftalarca aynı şekilde kalıyo sönmüyo
Ben haftada bir pudra ve gülsuyu maskesi yapıyorum arada da limon sıkıyordum içine iyi geliyor cidden.
ben bu zamana kadar hiç sivilce problemi yaşamamıştım ama yaklaşık 1 aydır alnımda çıkan 3 4 tane sivilce geçmiyorbu yöntemi denesem işe yarar mı yada önerebiliceğiniz başka bişey varmı?:26:
Ben bu yöntemi deniyorum canım
Sende dene belki faydası olur.
Ben azda olsa olumlu sonuçlar almaya baslıyorum.
Mesela alnımda cıkanları kuruttu gibi bisi.
mrb alex83,bu pudra bildiğimiz pudramı anlamadım her pudra olur mu yanicnm bende pudra+gülsuyu+bir iki damla limon suyu karısımından krem yapıpı yüzüme sürerim.kuruyuncada yıkarım.cok etkısını gordum.ama kökten çözüm olmadığını söylemek isterim.
Ben bu yöntemi deniyorum canım
Sende dene belki faydası olur.
Ben azda olsa olumlu sonuçlar almaya baslıyorum.
Mesela alnımda cıkanları kuruttu gibi bisi.