Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Canim uzulme bende gecende cenemdeki sivilceyi patlatmistim kan akti yara oldu morardi kirmizi oldu filan suan iyilesmeye basladi ama sakin simdi elleme ne olursa birak kabuk baglasin sakin elleme tekrar 3,4 gune baslar duzelmeye
tamam canım ellemıyorum tesekkur ederım

Ben de yeni baslayanlardanim 3. günümdeyim şimdiden burun kenarlarım yanmaya başladı

senın son halin nasıl resım atabılıyormusun?
Canim resim nasil atiliyo buraya unuttum sivilcelerim gecti suan 1 tane kucuk cikti dun yanagimda izleri kaldi sivilcelerin yanaklarimda ve cenemde leke gibi kirmizilik olustu gecen izlerde ve cok kurudu cildim putur putur. Az once doktordan geldim kolestrolum yuksek cikti biraz kotu kolestrolde yuksek cikti bunun icin mutlaka yuruyus yapman lazim yediklerine dikkat etmen lazim dedi kansizlik biraz cikti bunun icinde 5 tane igne verdi igne daha iyi cabuk yukselik dedi. Yuzum icinde zoretanine devam 40 mg gunde ve sabah ayri aksam ayri surmem icin nemlendirici verdi temizleme kopugum bitmisti onu verdi yine dudaklarimada pahali bisey yazmis ismini unuttum de ile basliyodu ismi galiba onu almadim bepantolun dudak bakim kremini aldim bu tedavi pahali bi tedavi her gidisimde 200 tl para oduyorum zoretanin sadece sigortadan geciyor digerleri ozel bakima girdigi icin pahali insallah artik yuzum duzelsin 1 ay sonunda insallah izlerimde gecer tekrar gitmek zorunda kalmam eger gecmezse mecbur gidicem bu sefer izler icin ve gozalti morluklarim var onlar icin krem yazmasini soyliycem ellerimdeki egzamayida unuttum soylemeyi onlarada yazdircaktim unuttum artik eczaneden onceki kullandiklarimdan alirim

ben roucctane ıcıyorum gunlluk 40 mb .genemı test yapacak kımıne 2 ayda 1 yapıyorlar.senın adına sevndım benım gıtmeme daha 9 gun var

Başlarken vücudunuzda diken diken batma kaşıntı oldumu acaba özellikle yüzüm kaşınıyor ve kollarım 4.gunumdeyim erken gibi geldi bana

Bu ilacı kullandıktan sonra cilttciltte yaşlanma oluyormuş bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Bu ilacı kullandıktan sonra cilttciltte yaşlanma oluyormuş bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
Ben sormuştum doktoruma öyle bişey olmaz aksine güzelleştirir gençleştirir dedi bende kendisine güvenerek ilacıda verdiği ürünleride kullanıyorum doktorum bayan ve yaşına rağmen cildi harika

ben roucctane ıcıyorum gunlluk 40 mb .genemı test yapacak kımıne 2 ayda 1 yapıyorlar.senın adına sevndım benım gıtmeme daha 9 gun var
Sağol canım seninde az kalmış.Benimde ikinci ay bitince yaptı testi canım geçen ay yapmamıştı zoreataninle o ilaçta aynıymış zaten isim farklı sadece

Şu cildi yaşlandırma olayını ben de yorumlarda çok okudum bu duruma düşen var mı acaba yorumları okuyunca ilacı bırakası m geldi yüzümde aşırı sivilce yok bir de iz kalıyor filan yazmışlar dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım doktodoktoruma da soracağım ama tabi kullanan tavsiyeleri de önemli

İnsallah yaa artik baslasin 3.ayima girmeye az kaldi 3 gun sonra 2. Ayi doldurcam artik baslasin cok sikildim sivilcelerden cok kuruluktan dudaklarimin catlamasindan
Agzimdan kan yine geldi offf yaa bugün doktora gittim yine tahlil verdim çok yüksek çıktı değerler 20 mg dan 10 mg düşürdü bu gidişle mahvolacak yüzüm anca 1 yıl sürecekmis olamaz yaaaa ilaci birakasim geldi off yaaaa

Arkadaşlar bende roaccutane kullanmaya başlıcam ama bir ay sonra doktorum bugün karışım krem hazırlattı ve sabun yazdı bunları aldım yüzünü ilaca hazırlayalım hemde tahlil sonuçlarına bir ay sonra tekrar bakalım dedi tabi bundan önce gittiğim doktorda roaccutane deyince artık kabul ettim çünkü benim 16 yaşından beri geçmeyen sivilce ve leke sorunlarım var 22 yaşındayım neler çektim siz tahmin ediyorsunuzdur az çok ben bir çok yorumları okudum araştırdım çok abartılıyor bugün doktorumla da uzun uzun konuştum ve karar verdim bence pes etmeyin bu ilacın tek düşmanı bence stres ve ilacıda sabır umarım en kısa zamanda bebek cildine kavuşuruuz çünkü ben böyle motive ediyorum sizde böyle motive edin kendinizi

Cok uzuldum canim ya ama sıkma canını benimde kansizlik cikti igne verdi bunun icin bes gun igne vurulcam normal kolestrolumde kotu kolestrolumde yuksek cikti yuruyus yap yedigne ictigne dikkat et dedi aksam sabah surmem icin krem verdi aksamki siyah nokta ve leke giderici bakim kremi yaziyo sabahkide yipranmis ge kurumus karma ve yagli ciltler icin bakim kremi yaziyo dun ve bugun ve cenemde iki sivilce daha cikti artik bende sinir olmaya basladim hala sivilce cikiyor yaa 3. Ayima girdim hala cikiyor deli olucam acaba bu verdigi kremlermi yaptiki kucuk nokta gibi iki sivilce cikti

Doktorun verdigi kremleri nette baktim inceledim biraz iceriginde yag yok ve su bazli demisti doktor zaten su bazli krem yazicam diye bu ilac hala bende sivilce cikariyor bide 3. Ayda cikmazdi ama hala cikiyor morelimi cok bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…