• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Doktorun verdigi kremleri nette baktim inceledim biraz iceriginde yag yok ve su bazli demisti doktor zaten su bazli krem yazicam diye bu ilac hala bende sivilce cikariyor bide 3. Ayda cikmazdi ama hala cikiyor morelimi cok bozuyor:KK43:
Benim yüzüm için imex verdi çok kötü oldu yüzüm sivillerden hep kırmızı izlerle sivilceler çıkıyor kocaman onlar daha çok sinirimi bozuyor bu ilaca başlamadan 4 tane vardı ama şimdi yüzümde sivilcesiz yer yookk :( offf yaa

Arkadaşlar bende roaccutane kullanmaya başlıcam ama bir ay sonra doktorum bugün karışım krem hazırlattı ve sabun yazdı bunları aldım yüzünü ilaca hazırlayalım hemde tahlil sonuçlarına bir ay sonra tekrar bakalım dedi tabi bundan önce gittiğim doktorda roaccutane deyince artık kabul ettim çünkü benim 16 yaşından beri geçmeyen sivilce ve leke sorunlarım var 22 yaşındayım neler çektim siz tahmin ediyorsunuzdur az çok ben bir çok yorumları okudum araştırdım çok abartılıyor bugün doktorumla da uzun uzun konuştum ve karar verdim bence pes etmeyin bu ilacın tek düşmanı bence stres ve ilacıda sabır umarım en kısa zamanda bebek cildine kavuşuruuz çünkü ben böyle motive ediyorum sizde böyle motive edin kendinizi
Kabul etmeseydin keşke şu anki aklım olsa kullanmazdim daha çok mahvoldu yüzüm iyi düşün kullanırken :KK43:

Benim yüzüm için imex verdi çok kötü oldu yüzüm sivillerden hep kırmızı izlerle sivilceler çıkıyor kocaman onlar daha çok sinirimi bozuyor bu ilaca başlamadan 4 tane vardı ama şimdi yüzümde sivilcesiz yer yookk :KK43: offf yaa
İmexi bi arkadasim kullandi sabunuyla birlikte butun sivilcelerinden kurtuldu puruzsuz bi cildi var suan ona cok iyi gelmis belki yasindan dolayida olabilir 31 yasinda gecen sene cok sivilcelenmisti imexi kullandi ve kurtuldu darisi bizim basimiza insallah bence hic bisey kullanma sadece ilaci kullan birde aksamlari mutlaka yuz temizleme kopuguyle yika cilt tipine uygun doktorum bana vermisti ben simdi sabahlari yikamak icinde temizleme jeli alicam arastirdim nette biraz kimine iyi gelen kimine iyi gelmemis bende cuma doktora gitmistim sabah ve aksam icin krem verdi ayni markanin herseyi var jelini ve toniginide almayi dusunuyorum tedaviden sonra kullanmak icinde peelingini almayi dusunuyorum cilt gercekten cok hassas temiz tutmak en onemlisi kendine ve sadece yuzune ait havlu kullan mikrop yoksa heryere sicrar sivilce yapar bu yuzden boyle urunler kullanmak zorundayiz tedaviden sonra ozellikle. Artik bende daraldim sivilce cikmasindan iki gunde iki sivilce cikti cenemde izler daha var insallah artik bu son olur cikmaz:KK43: sen kacinci ayindasin canim

İmexi bi arkadasim kullandi sabunuyla birlikte butun sivilcelerinden kurtuldu puruzsuz bi cildi var suan ona cok iyi gelmis belki yasindan dolayida olabilir 31 yasinda gecen sene cok sivilcelenmisti imexi kullandi ve kurtuldu darisi bizim basimiza insallah bence hic bisey kullanma sadece ilaci kullan birde aksamlari mutlaka yuz temizleme kopuguyle yika cilt tipine uygun doktorum bana vermisti ben simdi sabahlari yikamak icinde temizleme jeli alicam arastirdim nette biraz kimine iyi gelen kimine iyi gelmemis bende cuma doktora gitmistim sabah ve aksam icin krem verdi ayni markanin herseyi var jelini ve toniginide almayi dusunuyorum tedaviden sonra kullanmak icinde peelingini almayi dusunuyorum cilt gercekten cok hassas temiz tutmak en onemlisi kendine ve sadece yuzune ait havlu kullan mikrop yoksa heryere sicrar sivilce yapar bu yuzden boyle urunler kullanmak zorundayiz tedaviden sonra ozellikle. Artik bende daraldim sivilce cikmasindan iki gunde iki sivilce cikti cenemde izler daha var insallah artik bu son olur cikmaz:KK43: sen kacinci ayindasin canim
2. Aydayim canim boğaz kanaması nedeniyle 15 gün kullanmadım sonuçlar kötüydü dün yine gittim aynı şikayette yine düşürdü dozunu eğer yine kanama olursa tedaviyi kesecez dedi doktorum.Ben tek kullanimlik kağıt havlu kullaniyorum yumuşak olandan normal havlu kullanmıyorum tahriş yapıyor yüzümü inşallah geçer yaa :KK43: doktorum dün kesecekti ilaci ben kabul etmedim artık ugrasamiyorum bitsin biran önce hepsi tamamen.

Doğrudur kişiye göre değişir inşallah biran önce düzelir ama zaten doktor ilk uç ay sivilcelerin kusacağını soylemedi mi ? Daha sonra tedavi bitimine yakın tamamen temizleniyormuş cilt dediğim gibi sabır en önemlisi moralini bozma arkadaşım bak sonucunu katlandığın üç ayını düşün sonuç güzel olacak inşallah

2. Aydayim canim boğaz kanaması nedeniyle 15 gün kullanmadım sonuçlar kötüydü dün yine gittim aynı şikayette yine düşürdü dozunu eğer yine kanama olursa tedaviyi kesecez dedi doktorum.Ben tek kullanimlik kağıt havlu kullaniyorum yumuşak olandan normal havlu kullanmıyorum tahriş yapıyor yüzümü inşallah geçer yaa :KK43: doktorum dün kesecekti ilaci ben kabul etmedim artık ugrasamiyorum bitsin biran önce hepsi tamamen.
Anladim canim uzulme dikkat et duzelir belki etkiler ilac olmadi baska seyler verirler soyucu yenileciyi jeller var clindoxy var kardesim kullaniyo cok memnun ilac olmadi bu tarz seyler denersin benimde cenemde yine bi sivilce cikti :( kucuk kucuk 3 sivilce oldu tam yokken :( 3 gunde 3 sivilce artik yarinda cikarsa sasirmiycam :( simdi dusunuyorum acaba ilactanmi yoksa verdigi kremlerdenmi diye cunku ilac ust ustte sivilce cikarmazdi ara ara cilarirdi biliyosun sende :( offff cok sikildim bunaldim vallahh :(

Doğrudur kişiye göre değişir inşallah biran önce düzelir ama zaten doktor ilk uç ay sivilcelerin kusacağını soylemedi mi ? Daha sonra tedavi bitimine yakın tamamen temizleniyormuş cilt dediğim gibi sabır en önemlisi moralini bozma arkadaşım bak sonucunu katlandığın üç ayını düşün sonuç güzel olacak inşallah
Bana hic doktorum soylemedi hala sivilce cikiyor demistim yine bisey dememisti sadece gecen ay bana 3 ay kullanicaz sende dedi 3. Ayimdayim zaten ama 3 gunde 3 tane sivilce cikti cenemde ust ustte bu ilactanmi yoksa verdigi kremlerdenmi dusunmeye basladim su bazli nemlendirici vericem demisti cildin cok kurumus dedi aksamlari Leke ve siyah nokta olusumunu onlemeye yardimci bakim kremi sabahlarida yipranmis karma ve yagli ciltlere ozel bakim kremi diye yaziyor ustlerinde markasida URIAGE seriside eau thermale yaziyo sanirim su bazli demek fransa ürünüymüs nette arastirdim biraz memnun olan var memnun olmayan rastlamadim ama biraz daha arastirayim..aksamki ilk surdugumde cayir cayir yanmisti yuzum 2. Gunde alisti hafif yakti sadece cene bolgemi cok yakiyor acaba bumu cenemde sivilce cikariyor diye dusunuyorum cunku cenem cok yaniyor:KK43:

Son düzenleme:
İnsallah bu ay bu cikan sivilceler son olur zaten doktor bana 3 ay kullanicaz sende dedi 3. Ayin sonunda duzelmeze yine gidicem mecburen. Bu arada havlu kullaniyorum ben kagit havlu daha iyiymis ama oda bana sagliksiz geliyo sanki havlularimi yuksek sicaklikta sabun deterjan domestos filan koyarak yikiyorum ve sadece yuzume kullaniyorum yeterince hijyendir diye dusundugum icin kagit havlu kullanmadim

Doktorun verdigi kremleri nette baktim inceledim biraz iceriginde yag yok ve su bazli demisti doktor zaten su bazli krem yazicam diye bu ilac hala bende sivilce cikariyor bide 3. Ayda cikmazdi ama hala cikiyor morelimi cok bozuyor:KK43:
benım kuzenım de kullandı onunda toplam 3 ay surdu kusma donemı 4 ay ıyılesme gordu sabır canım.ama kremlerde sıvılce yapabılır ben de bugday sabunu kullanıyorum gecen hafta 4 gun kullandım bu hafta da bı dun kullandım bıde malesef bazen sıvılce ustune acnelyse surdum soydu bıraz ıyı geldı gıbı daha onceden de kullanmıstım ama cozum olmamıstı.benım derdım cenemın yanı halen akne oluyor acıyor hafıf oynayım hemen ıntıhaplı sıvılce oluyor.sıkayım bu sefer 4 gun sısme kızarma ıntıhap ve sonunda yara oluyor kabuk baglıyor.

İnsallah bu ay bu cikan sivilceler son olur zaten doktor bana 3 ay kullanicaz sende dedi 3. Ayin sonunda duzelmeze yine gidicem mecburen. Bu arada havlu kullaniyorum ben kagit havlu daha iyiymis ama oda bana sagliksiz geliyo sanki havlularimi yuksek sicaklikta sabun deterjan domestos filan koyarak yikiyorum ve sadece yuzume kullaniyorum yeterince hijyendir diye dusundugum icin kagit havlu kullanmadim
havlulu kagıt pecete ıle sılmelısın bana da doktor ole dedı

benım kuzenım de kullandı onunda toplam 3 ay surdu kusma donemı 4 ay ıyılesme gordu sabır canım.ama kremlerde sıvılce yapabılır ben de bugday sabunu kullanıyorum gecen hafta 4 gun kullandım bu hafta da bı dun kullandım bıde malesef bazen sıvılce ustune acnelyse surdum soydu bıraz ıyı geldı gıbı daha onceden de kullanmıstım ama cozum olmamıstı.benım derdım cenemın yanı halen akne oluyor acıyor hafıf oynayım hemen ıntıhaplı sıvılce oluyor.sıkayım bu sefer 4 gun sısme kızarma ıntıhap ve sonunda yara oluyor kabuk baglıyor.
Bana zaten 3 ay kullanicaz dedi bu gidisle 4 ay kullanmam gerekicek sabah baktim 1 tanesi gecmeye baslamis allahtan cikiyor ama cabuk gecmeye basliyor aynen benimde suan 3 sivilce var cikti cenemde kremlerin icerigine nette baktim yag icermez su bazliymis akneli cilt sorunlari icinmis bilemedim simdi yinede yapabilirmidirki bu arada tonigini ve jelinide almayi dusunuyordum sabah kalkinca jeliyle yikamak icin aksamlarida kopuk temizleyiciyle yikayinca tonikleyip verdigi kremi surerim gozenekler tikali olunca sivilce yapiyomus belkide yeteri kadar temiz olmuyo cildim cunku tonik bu anda cok iyiymis kopuk ve sabunlar jeller yeterince temizlemiyomus mutlaka gozeneklerde kaliyomus oyuzden tonikte kullanayim diyorum bu arada yanaklarimda hala sivilce izleri var kirmizi:(

https://www.kadinlarkulubu.com/ZahideYetisArisoy/?hc_ref=NEWSFEED arkadaşlar saraçoğlundan uyarı var , yan etkileri bölümünde belirtiliyormuş: roaccutane kısırlığa neden oluyormuş ! aman dikkat...
Ben zoretanin kullaniyorum ama oda ayni roaccutane ile ama benim icin pek onemli degil artik iki cocugum var cunku bu yasta(27 yasindayim) bu sivilcelerle ugrasiyorum ergenlikte bi tane bile yoktu bebek gibi cildim vardi nolduysa iki senede oldu:(

Back