• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ne güzel kaldı iki ayın sabır et ben daha fazla kullanacam dozu düşük olduğu için puff :KK43:
Sen ne kadar gunluk doz aliyosun canim ben 1 ay 50 mg simdi 40 mg dusurmus doktor
Arkadaşının yüzünde izler var mı bu ilaçlar iz birakiyormus.
Ben sordum doktora izleri kaliyor dedim tedaviden sonra kremler veriyoruz geciyor kalmiyor dedi icin rahat olsun canim fotosunu attigim bayanin cok sivilcesi olmasina ragmen hic bir iz kalmamis ;)

Sen ne kadar gunluk doz aliyosun canim ben 1 ay 50 mg simdi 40 mg dusurmus doktor

Ben sordum doktora izleri kaliyor dedim tedaviden sonra kremler veriyoruz geciyor kalmiyor dedi icin rahat olsun canim fotosunu attigim bayanin cok sivilcesi olmasina ragmen hic bir iz kalmamis :KK66:
Benim doktor birşey demedi birseylerde vermezse önerim bana yazdiririm kendisine ilacın 30 mg bogazimdaki sorun yüzünden randevuya kadar kullanma dedi aile hekimim büyük ihtimalle 20 mg düşürür.

Benim doktor birşey demedi birseylerde vermezse önerim bana yazdiririm kendisine ilacın 30 mg bogazimdaki sorun yüzünden randevuya kadar kullanma dedi aile hekimim büyük ihtimalle 20 mg düşürür.
3,4 gun ara ver ben 4 gun ara verdigimde yan etkileri gitmeye basliyo ondan sonrada doktora gidip sorarsin canim
6 aydan fazla sürecek sanırım onu iyice konuşmam lazım doktorla
Evet mg duserse surebilir ama azda olabilir sanirim iyilesme durumuna bagli bana mesela 3 ay dedi azaldi zaten baya sivilcelerim izleri var lekeler ve biraz siyah noktada var onlar gecse hic rahatsiz edecek durum olmiycak puruzsuz olucak yuzum insallah sonradan cikan 3,4 sivilcede iyilesmeys basladi

Kızlar ya benim bünyem çok zayıf ve doktor zoretanine başlıcaz dedi..:KK43: iç organlara zarar veriyor diye çok korkuyorum içim hiç rahat değil en fazla ne olabilir sizce ? :hasta:

Yüzümde yıllardan beri sivilce çıkıyordu 32 yasina kadar bazen çıban tarzı bazen minik bazen sadece kabarık kırmızı haftalarca gecmeyenler oluyordu. Kozmetik ürünleri kullandım ama fayda etmedi en sonunda B3 vitamini kapsülü aldım yüzüme sürdum bu yıl hiç sivilcem çıkmadı hayret verici etkisi oldu B3 vitamini gözü kapalı tavsiye ederim
kapsül içindeki boşaltım suyla çözelti hazirladim
Şimdi ise bir yüz tonigin içine 10 adet kapsül boşaltım aklıma geldikçe sürüyorum ilk DEFA sivilceli bir yıl geciriyorum

Ben suan sivilcelerimin gectigine bile sevinemiyorum cukur cukur delik delik izleri kaliyo :KK43: onlar nasil duzelicek acaba gecicekmi diye dusynuyorum guneste yuzumde iyice belli oluyor delikler dün iyice farkettim onlari:KK43: sakin sivilcelerinizle oynamayin sıkmayın ben zamaninda cok oynadim sıkıyodum simdi bile cikanlari bi kac tanesini dayanamayıp sıkmıstım sakin oynamayin kendi haline birakin gorumceminde sivilceleri vardi imex kullanmis cok kisa surede gecmis onun hemde ne iz ne siyah noktalari vardi tabi baska seylerde yapmistir kullanmistir bence simdi biseyi yok yuzunde ve o hic oynamamis sivilcelerinle suan hic bir izi yok yuzunde purusuz olmus

Inşallah geçer canim. Artık ne yapcam doktorun yönlendirmesiyle hareket edecem artık.
Evet en iyisi canim doktor ne derse onu yap benim izler delikler kaldi kremlerle geciricez demisti suan onlara kafayi takmis durumdayim sevinemiyorum sivilcelerimin gectigine sakin sivilcelerinle oyna sikma sakin

Back