Merhaba arkadaşlar,
Bende yıllardır geçmek bilmeyen sivilcelerle uğraşıyorum. 2-3 yıldır 8 tane farklı krem kullandım, 5-6 tane farklı doktora gittim fakat hiçbirinden bir sonuç elde edemedim. İlk zamanlarda arkadaşımın kullandığı roaccutane ilacını kullanmak istedim gittiğim doktorlara da bunu söyledim fakat senin o ilacı kullanacak kadar aknen yok dediler ve yazmadılar. Sivilcelerim sadece yüzümde çıkmakla da kalmadı göğsümde ve sırtımda da çıkmaya başladı. Aşırı derecede yağlı bir cildim var. Bundan artık çok rahatsız olmaya başladım. Bugün tekrar gittim doktora bu seferki doktor yüzüme , göğsüme ve sırtıma baktı daha önce kullandığım ilaçları gösterdim ve direk roaccutane tedavisine başlamamız gerek dedi. Bu seferde bu tedaviyi ben istemedim çünkü yaklaşık bir yıldır lazer yaptırıyorum. Ayrıca yan etkilerinin de çok fazla olduğunu okuduktan sonra daha fazla korktum bu ilaçtan. 3 ay sonra nişan yapıcaz kısmetse eğer kullanmaya başlarsam cildimin o güzel günümde kötü olmasını istemiyorum. Okuduğum kadarıyla bu kusma döneminde falan çok çıkardığı için çirkin bir görüntü olur benim için
Başka doktorları da araştırırken Hüseyin Durmuşlar diye bir cildiye doktorunun çok iyi olduğunu duydum şimdi 6 ekimde randevum var oraya da gideyim bakalım nasıl bir tedavi şekli söyleyecek. Bursa'da yaşayıp bu doktora giden arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.