yok öyle düşünme boşa cekmiyoruz ilerde tabi çıkacak regl dönemlerde ama bu şekilde teğil tabi yemeye içmeyede dikkat etmemiz lazım o zaman tekrarlamaz cips,kola,yağlı yemekler,çerezler vb. yiyecekler artık olmaması gerekiyor. sivilcelerin çıkması vücuttaki yağ oranının fazla olmasından kaynaklanıyor aslında.Benim 1 ay bitti yarin kontrole gidicem 2. Aya basliycam hala cikiyor bi kac gun cikmamisti iki gundur iki tane agrili sivilce cikti kucuk kucuk olanlarda cikiyo bide suan tek tesellim ilerki zamanlarda o cikicak olan sivilceler simdi cikiyo ki insallah daha sonra hic cikmiycak olmasi rahatlatiyo biraz beni ama insanin cok morelini bozuyor cikmasi sanki bosa cekiyoruz yan etkileri gibi geliyo
Evet dogru diyorsun canim kola icmiyorum binde bir iciyorum cips yemiyorum cok kirk yilda bir belki cekirdekte oyle kizartmada cok seyrek yerim oda patates kizartmasi tek sorunum abur cubur biskuvi cikolata vs. Yemeden duramiyorum ama eskiye oranla azalttim gunde bi paket biskuvi yiyorsam yarim paket 3,4 tane oluyo oda cikolata hergun yiyorum nerdeyse ama onuda yariya indirdim meyveyi hic sevmiyorum yemiyorum ama aksam yemeye basladim cunku bu donemde meyve cok onemliymis ozellikle c vitamini almak gerekiyormus havuc kesinlikle yememek lazimmis a vitanimi yuksek oldugu icin ette oyle zaten eti de sevmem tavuk balik seviyorum ama taze sebze meyve yogurt yemek lazimmis ama hic birini sevmiyorumyok öyle düşünme boşa cekmiyoruz ilerde tabi çıkacak regl dönemlerde ama bu şekilde teğil tabi yemeye içmeyede dikkat etmemiz lazım o zaman tekrarlamaz cips,kola,yağlı yemekler,çerezler vb. yiyecekler artık olmaması gerekiyor. sivilcelerin çıkması vücuttaki yağ oranının fazla olmasından kaynaklanıyor aslında.
inş. değerlerin iyi çıkar pekmez ye bence yiyemezsen siyah kuru üzüm tavsiye ederim kan yapıyor.Evet dogru diyorsun canim kola icmiyorum binde bir iciyorum cips yemiyorum cok kirk yilda bir belki cekirdekte oyle kizartmada cok seyrek yerim oda patates kizartmasi tek sorunum abur cubur biskuvi cikolata vs. Yemeden duramiyorum ama eskiye oranla azalttim gunde bi paket biskuvi yiyorsam yarim paket 3,4 tane oluyo oda cikolata hergun yiyorum nerdeyse ama onuda yariya indirdim meyveyi hic sevmiyorum yemiyorum ama aksam yemeye basladim cunku bu donemde meyve cok onemliymis ozellikle c vitamini almak gerekiyormus havuc kesinlikle yememek lazimmis a vitanimi yuksek oldugu icin ette oyle zaten eti de sevmem tavuk balik seviyorum ama taze sebze meyve yogurt yemek lazimmis ama hic birini sevmiyorumtahlillerimde butun vitamin degerlerim dusuk cikmisti kansizlik cikmisti bunlar icin takviye vericekti doktor tekrar kan tahlili yapalim doktor dedi ona gore vericem demisti ama toktum yapilmadi yarin ac gidicem tahlil yapardir insallah
kusma donemı derken mıde ıcın demedımkusma dönemi kaçıncı ayda başlıyor bugun 18. günüm bende hiç yok bulantı
aynen canım ben buralardayım :) benım bugun 22 gunum regl da oldum dun.ınş su sıvılcelerın artık kuruma donemı baslar.4 cu haftaya gectım bugun ıtıbarı ıle haftaya perşembe doktora gıdıcem sac dıplerım hep yara umarım ona cozum buluruztedavimiz bitene kadar bu şekilde konuşup birbirimize destek ve yardımcı olalım.
Benim bir ay doldu yarin gidicem bende doktora bugun yokmus gidemedik ikinci aya basliycam ama hala cikiyor sivilceleraynen canım ben buralardayım :) benım bugun 22 gunum regl da oldum dun.ınş su sıvılcelerın artık kuruma donemı baslar.4 cu haftaya gectım bugun ıtıbarı ıle haftaya perşembe doktora gıdıcem sac dıplerım hep yara umarım ona cozum buluruz
Kusma donemi kisiden kisiye degisiyor bence genelde 2 ay suruyormus ben 1. Ayimi tamamladim iki gun once iki tane sivilcem cikti insallah ikinci ayda baslar kurumaya benimde okadar yogun bi sivilcem yoktu ama azda yoktu siyah noktalar lekeler izler renk bozuklugu anlimda kucuk kucuk sivilceler vardi doktor direk zoretanin yazdi bende kullanmak istemedigim soyledim uc hafta kullandiktan sonra ama bu tedavi senin icin cok uygundu deyince devam ettim bence bi an once basla sirtindada varmis cunku ozamana kadar kurumaya baslardir belki cok memnun kalan var dugunune en azindan puruzsuz bi ciltle olmus olursunMerhaba arkadaşlar,
Bende yıllardır geçmek bilmeyen sivilcelerle uğraşıyorum. 2-3 yıldır 8 tane farklı krem kullandım, 5-6 tane farklı doktora gittim fakat hiçbirinden bir sonuç elde edemedim. İlk zamanlarda arkadaşımın kullandığı roaccutane ilacını kullanmak istedim gittiğim doktorlara da bunu söyledim fakat senin o ilacı kullanacak kadar aknen yok dediler ve yazmadılar. Sivilcelerim sadece yüzümde çıkmakla da kalmadı göğsümde ve sırtımda da çıkmaya başladı. Aşırı derecede yağlı bir cildim var. Bundan artık çok rahatsız olmaya başladım. Bugün tekrar gittim doktora bu seferki doktor yüzüme , göğsüme ve sırtıma baktı daha önce kullandığım ilaçları gösterdim ve direk roaccutane tedavisine başlamamız gerek dedi. Bu seferde bu tedaviyi ben istemedim çünkü yaklaşık bir yıldır lazer yaptırıyorum. Ayrıca yan etkilerinin de çok fazla olduğunu okuduktan sonra daha fazla korktum bu ilaçtan. 3 ay sonra nişan yapıcaz kısmetse eğer kullanmaya başlarsam cildimin o güzel günümde kötü olmasını istemiyorum. Okuduğum kadarıyla bu kusma döneminde falan çok çıkardığı için çirkin bir görüntü olur benim içinBaşka doktorları da araştırırken Hüseyin Durmuşlar diye bir cildiye doktorunun çok iyi olduğunu duydum şimdi 6 ekimde randevum var oraya da gideyim bakalım nasıl bir tedavi şekli söyleyecek. Bursa'da yaşayıp bu doktora giden arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.
o zamana kadar çok istiyorum cildimin pürüzsüz olmasını ama bendeki bu şansızlıkla nişan zamanı cildim çok kötü olur diye düşünüyorum. Bir de lazere gittiğim için yarım kalmasını da istemiyorum. Son çare şu doktora da bi gideyim bakalım da o da bu şekilde söylerse kullanmaya başlarım artıkKusma donemi kisiden kisiye degisiyor bence genelde 2 ay suruyormus ben 1. Ayimi tamamladim iki gun once iki tane sivilcem cikti insallah ikinci ayda baslar kurumaya benimde okadar yogun bi sivilcem yoktu ama azda yoktu siyah noktalar lekeler izler renk bozuklugu anlimda kucuk kucuk sivilceler vardi doktor direk zoretanin yazdi bende kullanmak istemedigim soyledim uc hafta kullandiktan sonra ama bu tedavi senin icin cok uygundu deyince devam ettim bence bi an once basla sirtindada varmis cunku ozamana kadar kurumaya baslardir belki cok memnun kalan var dugunune en azindan puruzsuz bi ciltle olmus olursun
Evet canim en iyisi doktora sor aklindaki herseyi sor ancak ozaman rahat eder icino zamana kadar çok istiyorum cildimin pürüzsüz olmasını ama bendeki bu şansızlıkla nişan zamanı cildim çok kötü olur diye düşünüyorum. Bir de lazere gittiğim için yarım kalmasını da istemiyorum. Son çare şu doktora da bi gideyim bakalım da o da bu şekilde söylerse kullanmaya başlarım artık
Bence hemen başla canim nişanlılık zamanında hertürlü kapatır kuaföre soylersin düğününde ise güzel bir ciltle baslarsin emin ol.Merhaba arkadaşlar,
Bende yıllardır geçmek bilmeyen sivilcelerle uğraşıyorum. 2-3 yıldır 8 tane farklı krem kullandım, 5-6 tane farklı doktora gittim fakat hiçbirinden bir sonuç elde edemedim. İlk zamanlarda arkadaşımın kullandığı roaccutane ilacını kullanmak istedim gittiğim doktorlara da bunu söyledim fakat senin o ilacı kullanacak kadar aknen yok dediler ve yazmadılar. Sivilcelerim sadece yüzümde çıkmakla da kalmadı göğsümde ve sırtımda da çıkmaya başladı. Aşırı derecede yağlı bir cildim var. Bundan artık çok rahatsız olmaya başladım. Bugün tekrar gittim doktora bu seferki doktor yüzüme , göğsüme ve sırtıma baktı daha önce kullandığım ilaçları gösterdim ve direk roaccutane tedavisine başlamamız gerek dedi. Bu seferde bu tedaviyi ben istemedim çünkü yaklaşık bir yıldır lazer yaptırıyorum. Ayrıca yan etkilerinin de çok fazla olduğunu okuduktan sonra daha fazla korktum bu ilaçtan. 3 ay sonra nişan yapıcaz kısmetse eğer kullanmaya başlarsam cildimin o güzel günümde kötü olmasını istemiyorum. Okuduğum kadarıyla bu kusma döneminde falan çok çıkardığı için çirkin bir görüntü olur benim içinBaşka doktorları da araştırırken Hüseyin Durmuşlar diye bir cildiye doktorunun çok iyi olduğunu duydum şimdi 6 ekimde randevum var oraya da gideyim bakalım nasıl bir tedavi şekli söyleyecek. Bursa'da yaşayıp bu doktora giden arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.
Bende 3 tane birden çıktı artık gülüyorum her çıktıkça :) çünkü sonradan çıkacak olanların şimdi çıkması iyi oluyor bu şekilde düşününEvet arkadaslar bugun cenemde iki tane sivilce daha cikti az once farkettim
Haklisin canim ama o uc ay nasil gecicek zaten benim 3 ayda gecerse devam etmeyi dusunmuyorum ellerim egzama oldu cok kotu hic gecmiyo butun isimi engelliyo aciyo kaynar su dokulmus gibi zor dayaniyorum geceleri kremim var egzama icin onu surup once poset sonra pamuklu eldiven geciriyorum sabah kalktigimda duzeliyo biraz gun icinde tekrar oluyo zor dayaniyorum bazen agliyorumBayanlar üç ay sabır edin sonra cilt düzelmeye başlıyor.
Dogru diyosun hersey puruzsuz bir cilt icin artik sabir her yan etkiye dayanmaya calisiyorum yarindan itibaren bir sure aynalara bakmiycamBende 3 tane birden çıktı artık gülüyorum her çıktıkça :) çünkü sonradan çıkacak olanların şimdi çıkması iyi oluyor bu şekilde düşünün
Sürekli nemlendirici kullan egzama için kremini sürekli surmen gerekHaklisin canim ama o uc ay nasil gecicek zaten benim 3 ayda gecerse devam etmeyi dusunmuyorum ellerim egzama oldu cok kotu hic gecmiyo butun isimi engelliyo aciyo kaynar su dokulmus gibi zor dayaniyorum geceleri kremim var egzama icin onu surup once poset sonra pamuklu eldiven geciriyorum sabah kalktigimda duzeliyo biraz gun icinde tekrar oluyo zor dayaniyorum bazen agliyorum
Dogru diyosun hersey puruzsuz bir cilt icin artik sabir her yan etkiye dayanmaya calisiyorum yarindan itibaren bir sure aynalara bakmiycam
Surekli kullaniyorum canim tum gun sudan cikinca kurulayip hemen kremliyorum yine gecmiyoSürekli nemlendirici kullan egzama için kremini sürekli surmen gerek
Canim bende olmadi neden oldu acaba nettede hic gormedim bununla ilgili bogazindan olabilir istersen bi doktoruna sor icin rahat etsinBayanlar az önce agzimdan kan kokusu geldi dişim kanamistir sandım ama birşey yok bogazimda mi bir sorun oldu acaba ilk defa şu anda farkediyorum doktora gitsem mi acaba aynı etki sizlerdede var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?