• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de haftaya perşembe gıdıcem bakalım.
clındoxl surım ben ozellıkle boynuma.ben 40 mg kullanıyorum ama ole catlamam olmadı bılmıyorum vala

takmayın kafanıza doktorun vardır bir bildiği gececek hepsi doktorunuzla yarın ayrıntılı konuşursunuz bu dönemde aynaya bakmayın ben öyle yapıyorum makyajda yapmıyorum dışarı çıkınca sadece güneş kremi tamamdır. ve hergün bitecek umuduyla güne enerjik başlıyorum sizlerde öyle yapın bu dönemlerde psikoloji çok önemlidir.
Sagol canim ya vallah cok takiyorum kafaya yani ergenligimde ne sivilce ne siyah nokta hic biseyim yoktu bebek gibi cildim vardi bu yasta olunca(27yasindayim)ister istemez kafaya takiyorum.evet aslinda aynaya bakmamak en iyisi makyaj yapmiyorum bende sadece disari cikarken bende gunes kremi suruyorum zaten normaldede makyaj yapmam binde bir yaparim ozel gunlerde dugunlerde ama yinede cildim bozuldu yarin insallah aklima takilan herseyi sorucam gecen hafta ben kullanmiycam baska bisey versin diye gittim ama doktorum bu senin icin cok uygundu aksine genclestirir guzellestirir diyince devam etmeye karar verdim sol yanagimdaki sivilce sabah kucuktu simdi buyumus agriyo ya buda morelimi bozuyor hergun sivilce cikiyor evet gercekten bu donemde psikoloji onemli ne kadar takarsak okadar kotu olur aslinda ama iste insanin elinde degil:( cok sagol canim rahatlattin biraz beni ;)

ben de haftaya perşembe gıdıcem bakalım.
clındoxl surım ben ozellıkle boynuma.ben 40 mg kullanıyorum ama ole catlamam olmadı bılmıyorum vala
O jeli kardesim kullaniyo ara ara sivilce cikinca cok memnun cok iyi geliyo demisti bence kullan ama doktara gidincede sorarsin yinede aksam bende surucem verdigi jelden yanagimda kocaman bi sivilce cikti bugun :KK43: surekli hametan suruyorum ama yine catliyo dudaklarim

O jeli kardesim kullaniyo ara ara sivilce cikinca cok memnun cok iyi geliyo demisti bence kullan ama doktara gidincede sorarsin yinede aksam bende surucem verdigi jelden yanagimda kocaman bi sivilce cikti bugun :KK43: surekli hametan suruyorum ama yine catliyo dudaklarim

dudagıma dedıgım gıbı cok nadır bepantol ama genelde vazelın suruyorum cok sukur ıyı durumda bugun ruj bıle surdum

Az önce çenemde şişlik vardı bi baktım sivilce cikiyor :(bide kucuk bi tane cikmis :( sol yanagimdada buyuk bi sivilce cikti galiba bende ise yaramiyor bu ilac hic bi ilerleme yok yerinde sayiyor yuzum tam gecicekken sivilce cikmiyo sevinicekken basa donuyor gecen sivilcelerin yerine yenileri geliyor bir ayda gunde 50 mg almis olarak hicmi bi degisiklik olmaz yaa ustelik ileri derece bi sivilcelenme olmamasina ragmen daha cabuk etkisini gorucemi dusunuyordum oysa aksine basa donuyor yuzum hep ayni :( derim inceldi asiri kurudu dudaklarim yarildi ellerimde fena halde egzama oldu sanki ellerime kaynar su dokulmus gibi yuzum zayifladi izler kaldi gecenlerin cukurlari kaldi Siyah noktalar hala var kucuk sivilceler hala var ama yok iste hic bi degisiklik yok birakiyorum kullanmiycam yarin baska ilaclar yazsin doktor yuzumun zayifladiginla kaldim insallah toparlanir kilo alir yuzum :( :(

Az önce çenemde şişlik vardı bi baktım sivilce cikiyor :KK43:bide kucuk bi tane cikmis :KK43: sol yanagimdada buyuk bi sivilce cikti galiba bende ise yaramiyor bu ilac hic bi ilerleme yok yerinde sayiyor yuzum tam gecicekken sivilce cikmiyo sevinicekken basa donuyor gecen sivilcelerin yerine yenileri geliyor bir ayda gunde 50 mg almis olarak hicmi bi degisiklik olmaz yaa ustelik ileri derece bi sivilcelenme olmamasina ragmen daha cabuk etkisini gorucemi dusunuyordum oysa aksine basa donuyor yuzum hep ayni :KK43: derim inceldi asiri kurudu dudaklarim yarildi ellerimde fena halde egzama oldu sanki ellerime kaynar su dokulmus gibi yuzum zayifladi izler kaldi gecenlerin cukurlari kaldi Siyah noktalar hala var kucuk sivilceler hala var ama yok iste hic bi degisiklik yok birakiyorum kullanmiycam yarin baska ilaclar yazsin doktor yuzumun zayifladiginla kaldim insallah toparlanir kilo alir yuzum :KK43: :KK43:
yuz neden zayıflarkı.tabı canım memnun kalmadıysan degıstır.ama kusma donemı kısıden kısıye degısıyor 2.5 ay suren bıle var benım kuzenım 3 ay yasadı 4 ay kullandı ve son 1 ayda duzeldı dusun.
bende ınsallah bıtırıırım su kusma donemını gercekten kotu surec :(

yuz neden zayıflarkı.tabı canım memnun kalmadıysan degıstır.ama kusma donemı kısıden kısıye degısıyor 2.5 ay suren bıle var benım kuzenım 3 ay yasadı 4 ay kullandı ve son 1 ayda duzeldı dusun.
bende ınsallah bıtırıırım su kusma donemını gercekten kotu surec :KK43:
Bilmiyorum ki canim ya 5 kilo verdim ondanda olmus olabilir 2 bucuk aymi hayatta okadar tahammul edemem heralde yani okadae yogun bi sivilcelenme yok attigim fotografta ki bayan gibi suan yanagimda ve cenemde kocaman sivilceler cikti ve aciyo birazdan hazirlanip doktora gidicektim kahvaltida yapmadim tahlil ister diye bi arayim sorayim dedm yokmus doktor toplantisi varmis yarin ordaymis iyiki aramisim yarina kaldi simdi bekle yarin olmasini :( evet kardesimde kullanmisti 3 ay kullandi ilk ay sivilce cikti ikinci ayda kurumaya basladi ucuncu ayda bebek gibi cildi olmustu sonra birakti kullanmadi ama onun sivilcesi daha coktu ve bi ciktimi kocaman kocaman cikiyordu sadece yan etki olarak dudaklari kurudu yuzu biraz okadar dudaklari bile benimki kadar kotu degildi her bunye farkli iste bana cok yan etki yasatiyor :(

Sagol canim ya vallah cok takiyorum kafaya yani ergenligimde ne sivilce ne siyah nokta hic biseyim yoktu bebek gibi cildim vardi bu yasta olunca(27yasindayim)ister istemez kafaya takiyorum.evet aslinda aynaya bakmamak en iyisi makyaj yapmiyorum bende sadece disari cikarken bende gunes kremi suruyorum zaten normaldede makyaj yapmam binde bir yaparim ozel gunlerde dugunlerde ama yinede cildim bozuldu yarin insallah aklima takilan herseyi sorucam gecen hafta ben kullanmiycam baska bisey versin diye gittim ama doktorum bu senin icin cok uygundu aksine genclestirir guzellestirir diyince devam etmeye karar verdim sol yanagimdaki sivilce sabah kucuktu simdi buyumus agriyo ya buda morelimi bozuyor hergun sivilce cikiyor evet gercekten bu donemde psikoloji onemli ne kadar takarsak okadar kotu olur aslinda ama iste insanin elinde degil:KK43: cok sagol canim rahatlattin biraz beni :KK66:
ne demek canım bende 25 yaşındayım evlenmedim ama takmıyorum pek sivilceyi aslında bazende çıkması iyi oluyormuş yoksa başkahastalıklara çevirebilir birde bu şekilde düşünmek gerek canını sıkma geçeçek hepsi sabır sadece

bende ınsallah bıtırıırım su kusma donemını gercekten kotu surec :KK43:
kusma dönemi kaçıncı ayda başlıyor bugun 18. günüm bende hiç yok bulantı

Bilmiyorum ki canim ya 5 kilo verdim ondanda olmus olabilir 2 bucuk aymi hayatta okadar tahammul edemem heralde yani okadae yogun bi sivilcelenme yok attigim fotografta ki bayan gibi suan yanagimda ve cenemde kocaman sivilceler cikti ve aciyo birazdan hazirlanip doktora gidicektim kahvaltida yapmadim tahlil ister diye bi arayim sorayim dedm yokmus doktor toplantisi varmis yarin ordaymis iyiki aramisim yarina kaldi simdi bekle yarin olmasini :KK43: evet kardesimde kullanmisti 3 ay kullandi ilk ay sivilce cikti ikinci ayda kurumaya basladi ucuncu ayda bebek gibi cildi olmustu sonra birakti kullanmadi ama onun sivilcesi daha coktu ve bi ciktimi kocaman kocaman cikiyordu sadece yan etki olarak dudaklari kurudu yuzu biraz okadar dudaklari bile benimki kadar kotu degildi her bunye farkli iste bana cok yan etki yasatiyor :KK43:
keşke bırakmasaydı kardeşin 1 yıl sonra tekrarlıyormuş tam dozunu almazsa

ne demek canım bende 25 yaşındayım evlenmedim ama takmıyorum pek sivilceyi aslında bazende çıkması iyi oluyormuş yoksa başkahastalıklara çevirebilir birde bu şekilde düşünmek gerek canını sıkma geçeçek hepsi sabır sadece
Sagol canim yaa evet aslinda takmamak lazimda elimde degil purussuz bi ciltte boyle bi cildim olmasi takmama sebep oluyor insallah duzelir hala fark yok sivilceler lekeler siyah noktalar izler varlar ve tek fark derim cok inceldi zaten ince ve hassas bi cildim vardi simdi iyice hassaslasti ve inceldi ama tedaviden sonra bu incelme gecicek diye umit ediyorum :KK43:

Sagol canim yaa evet aslinda takmamak lazimda elimde degil purussuz bi ciltte boyle bi cildim olmasi takmama sebep oluyor insallah duzelir hala fark yok sivilceler lekeler siyah noktalar izler varlar ve tek fark derim cok inceldi zaten ince ve hassas bi cildim vardi simdi iyice hassaslasti ve inceldi ama tedaviden sonra bu incelme gecicek diye umit ediyorum :KK43:
geçer geçer merak etme ilaçlardan dolayıdır arkadaşım kullandı çok memnun memnun olmasa tavsiye etmezdi çok acayip şekilde sivilcesi vardı fotosunu attığın bayandan bile çoktu ama şimdi inanılmaz bebek gibi cildi var ;)

keşke bırakmasaydı kardeşin 1 yıl sonra tekrarlıyormuş tam dozunu almazsa
Evet tekrarladi suan ama 1 yil degil 4,5 yil sonra ama eskisi gibi yine degil okadar cok siyah nokta ve beyaz noktalar daha cok olmus birde cogu kisi tedaviyi tamamladigi halde 1,2 yil sonra yine cikmis bunyeyle alakali sanirim bu durum

geçer geçer merak etme ilaçlardan dolayıdır arkadaşım kullandı çok memnun memnun olmasa tavsiye etmezdi çok acayip şekilde sivilcesi vardı fotosunu attığın bayandan bile çoktu ama şimdi inanılmaz bebek gibi cildi var :KK66:
İnsallah canim bende oyle umuyorum evet boyle ornekleri gorunce duyunca morelim duzeliyor motivasyon oluyor :)

Canim kusma derken yuzdeki sivilcelerin artmasi hergun sivilcelerin cikmasi oluyor buna kusma donemi deniliyormus ve cilt altinda cikmayan gizlenen ne kadar sivilce varsa onlar cikiyormus kusma donemi bu oluyor canim
anladım ben bulantı olarak anladım benim çok fazla var.hergün çıkıyorlar :KK43: ben 2 yada 2,5 ay diye biliyorum sonra düzelmaye başlıyormus.

anladım ben bulantı olarak anladım benim çok fazla var.hergün çıkıyorlar :KK43: ben 2 yada 2,5 ay diye biliyorum sonra düzelmaye başlıyormus.
Benim 1 ay bitti yarin kontrole gidicem 2. Aya basliycam hala cikiyor bi kac gun cikmamisti iki gundur iki tane agrili sivilce cikti kucuk kucuk olanlarda cikiyo bide suan tek tesellim ilerki zamanlarda o cikicak olan sivilceler simdi cikiyo ki insallah daha sonra hic cikmiycak olmasi rahatlatiyo biraz beni ama insanin cok morelini bozuyor cikmasi sanki bosa cekiyoruz yan etkileri gibi geliyo

Back