Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar bu konu başlığı altında bilgi alışverişi yapan insanların çoğu bu ilacı kullanıyor(yeni başlamış ya çoktan başlamış yada tedavisini bitirmiş olanlar) yada kullanmak için danışıyor,yani burda olan şey tedavide sürecinde vücudumuzun bu ilaca karşı ne gibi tepkiler verdiğini irdeliyoruz iyi veya kötü fakat en önemlisi burada bu sıcak ortamda yalnız olmadığını bilmek ve bazı şeyleri paylaşmak.biliyoruz bu ilacın olumsuz yan etkileri var yada istenmeyen bazı durumlara yol açtığını fakat biz yinede pozitif düşünmeye çalışarak böyle şeylerin aramızda kullanmakta olan kimsenin başına gelmeyeceğine inanmak istiyoruz ayrıca doktorumuz bu ilaca başlamadan önce bizi bu ilaç ve olumsuzlukları hakkında detaylı bir şekilde bilgilendiriyor.fakat çıkıyor birkaç kişi inatla bu ilacın olumsuz yönlerini anlatıyor bu sefer insanda ister istemez kuşkular başlıyor huzuru bozuluyor anlıyorum amacınız kötü değil bilgilendirmek fakat böyle yazılar yazarak buradaki insanları(bende dahil olmak üzere)rahatsız ediyorsunuz ve bence buna hiç hakkınız YOK.(ayrıca roaccutane güzellik ilacı değildir,üç beş sivilce için kullanılmaz)

arqadaşlar benm tek derdim güneşle ya :KK43: güneşte azıcık kalsam yüzüm kıpkırmızı oluyor.güneş kremini de kullanmıyorum yağlı bi görünüm verio die.ama mecburen kullanıcama rtık.ilk ayım yeni bitio benm de ve hiç gneş kremi kullanmadım.ztn devmlı kapalı alandayım dersaneye gidiorum.sadece dersaneye gelirken giderken sorun oouyor işte.günde 50 mg alıyorum ve tedavim 5 ay sürücek.o bile çok uzun geliyor bana.öyle burun kanaması falan olmuyo .çok fazla yan etkisini görmedim.baş ağrısı ve yüüzmdeki kızarıklıktan şikayetçiyim.dudaklarım d akuruyor ama bepantene sürüorum dewmlı.yani sorunlara ne açıdan baktığınıza bağlı biraz d aproblemlerin dercesi.çok takıntı yapmamk lazım ..inş en kısa zmnda biter tedavi.sonrasındaki cildimi düşünüce mutlu oluorum..bi de saç döklmesi yapıyor.benm saçlarım baya dökülüo.doktoruma saç dklmesini engelleyici bi şampuan falan yazdırmayı dşnüyorum..siz ne d ersiniz bu konu hakkında?

derincim aynı problem bendede var güneş kremi kullanmama rağmen etkili olmadığını düşünüyorum oysa doktor yazmıştı ama bilemiyorum ne kadar iyi geliyo güneşte kalmıyor olsak bile kullanmamız gerekiyormuş bu arada 3 saate birde etkisi kayboluyormuş bununda altını çiziyorum bende daha yeni duydum yenilemek gerekiyormuş, işte öle saç dökülmesine gelince benimde 2. ayımda saç dökülmesi olmuştu gerçekten ama sonrası geçiyor emin olabilirsin ama sende çok fazla olduysa genede bi danış derim benim saçlarımda boya ama onun etkisi oluyormu bilmiyorum senin kaçıncı ayındasın bu arada

sen gunde 50 mg almıssın ama o yuzden bu kadar cabuk bitmiş bu dozaj bazılarına agır gelıo cok yan etkısı oluo dıe wermıolar basta 30mg kullanıodum 40 mg cıktık we burnumda kanma yaptı bıraz kuruluktan dolayı burun pomad falan surunce gectı sımdı 40 mg kullanıorum cok fazla yan etkı yapmadımı mı canım sende pekı ızlerı ne oluo kaldımı kalmasın yaaaaa

benim de burnum kanadı dudaklarım kurudu biraz da psikolojik sıkıntı oldu ama onun dışında herşey yolundaydı mg fazla olmasına ragmen.doktor tahlile göre verdigi için hiç sorun olmadı ben bu ilaçtan ayrı ilaç falan kullanmadım.sadece burun ve dudaklar için kullandım o kadar.bende iz falan kalmadı.şu an bebek gibi pürüzsüz bir cildim var.:emir_bebek:

cnm benm pazartesi günü 1. ayım doluyor.güneş kremi cildimi çok yağlandırıyor ve yapış yapış yapıyor o yüzden kullanamıyorum.eczacı bu kremin yağlı ciltler için olduğunu ve bu tür etkilerinin olmayacağını söylemişti:KK43: aklım şu kimyasa lpeelinge da takılıyor.arkadaşalr fiyat bilen var mı?bir arkadaşımız 40 ytl civarında demş.özel bir hastahanede yaptıracağım.malzemesini kendimiz mi alacağız?

cnm benm pazartesi günü 1. ayım doluyor.güneş kremi cildimi çok yağlandırıyor ve yapış yapış yapıyor o yüzden kullanamıyorum.eczacı bu kremin yağlı ciltler için olduğunu ve bu tür etkilerinin olmayacağını söylemişti:KK43: aklım şu kimyasa lpeelinge da takılıyor.arkadaşalr fiyat bilen var mı?bir arkadaşımız 40 ytl civarında demş.özel bir hastahanede yaptıracağım.malzemesini kendimiz mi alacağız?

güneş kremini cok zorunlu kalmadıkça tavsiye etmiyorlar.gerek yoksa kullanma bence.cilde fazla kimyasal şeyler kullanmayın.
ya ben baştan beri bakıyorum hemen hemen herkesin en büyük derdi kimyasal peeling olmuş.cok fazla gözünüzde büyütmeyin bence.
fiyat yazan bendim.
ilacın kendi peelingi 40 ytl dedi doktor bana ama benim doktorum bana bedava yaptı.hiçbirşeyini kendin almıyorsun.parayı veriyorsun doktor yapıyor sana.sen hiçbirşeyine karışmıyorsun parayı veren düdügü çalar hesabı.kimyasal peelingde kafaya takıcak birşey yok.:teytey:

güneş kremini cok zorunlu kalmadıkça tavsiye etmiyorlar.gerek yoksa kullanma bence.cilde fazla kimyasal şeyler kullanmayın.
ya ben baştan beri bakıyorum hemen hemen herkesin en büyük derdi kimyasal peeling olmuş.cok fazla gözünüzde büyütmeyin bence.
fiyat yazan bendim.
ilacın kendi peelingi 40 ytl dedi doktor bana ama benim doktorum bana bedava yaptı.hiçbirşeyini kendin almıyorsun.parayı veriyorsun doktor yapıyor sana.sen hiçbirşeyine karışmıyorsun parayı veren düdügü çalar hesabı.kimyasal peelingde kafaya takıcak birşey yok.:teytey:

merhabalar, ben güneşein altında çok fazla kalıyorum çünkü okula yürüyerek gidiyorum ve özellikle de okulda nöbetçiyken. Güneş kremi almam şart oldu. Hangi markayı almamı tavsiye edersin ve bu güneş kremi kullandıktan sonra yüzümde sivilce çıkar mı? böyle bir durum oldu mu sende?

cnm zorunlu kalmadıkca die bişey yok.eczacı güneş kremini kullanmazsam yüzümde geri dönüşü olmayan derin izler kalabileceğini söyledi...bana kalsa hiç kullanmam yapış yapış ve yağlı bir görünüm veriyor çünkü yüzüme..ben de de ayn ısorun war yani dersaneye yürüyeerek gidip geldiğim için günde iki defa kullanmam lazım aslında güneş kremini...

avene 50 faktör önerdi bana dr ama ben kullanmıyorum şu an zaten doğru düzgün güneş yokki

Arkadaşlar sizin tahlil sonuçlarında kollestrolleriniz kac? benim Normali en fazla 200 olması gerekirken 208 den aşağıya inmiyor ilaçdanmı kaynaklanıyor acaba doktor bana kırmızı eti az yemeemi söyledi ama ama ben hiç tüketmiyorum saten ve ilacı kullanmaya başladığımdan bu yana kilo almaya başladım.

arkadaşlar yanlış bilg vermeyelim güneş kremi çok önemlidr kışın bile kullanılmaıdır kimyasal peelingde öle doktora git o yapar biter die bişi yok ayrıca sizinde evde kullandğınız kremler vericek doktorunuz bu aydan sonrada kimse kimyasal peeling yapmaz kışı beklemeniz gerek

benim kolestrol hepten fırlamış durumda.275 di geçen ay bu ay 265 olmus ona bile sevindim.kimyasal peeling süreci zor geçiyor mu yaptıran arkadaşlar detaylı bilgilendirebilir mi? bu soyma işlemi nedir üst derinin gitmesi olayı pek kolay iş gibi gelmiyor bana.

kapalı ya da yağmurlu havalar da bile mi:s[/QUOhava kapalı ve yagmurlu oldugunda kullanmana gerek yok sadece gunes oldgunda kullanırsın bende ole kullanıorum 60 faktorlu gunes kremım doktor tawsıye etmıstı.

slm kızlar evetgüneş kreminizi ihmal etmeyin hep bu kafayla kaybediyoz ya güneş yok gerek yok filan; işte böle değilmişşş ister açık ister kapalı olsun hava sürmemiz gerekiyormuş şekerler..roaccutane tedavisi süresince kullanılmasıda şartmış haberiniz olsun valla çokta pahalı ama napacaz bilemiyorum daha ekonomik bişey olsa hiç fena olmayacak açıkcası neyse bulursam sizede sölerim araştırma yapıyorum yaz geliyo daha beter güneş lekesi oluşacak vallahiii yerimseniben

benim kolestrol hepten fırlamış durumda.275 di geçen ay bu ay 265 olmus ona bile sevindim.kimyasal peeling süreci zor geçiyor mu yaptıran arkadaşlar detaylı bilgilendirebilir mi? bu soyma işlemi nedir üst derinin gitmesi olayı pek kolay iş gibi gelmiyor bana.

bende roaccutan kullandım..tedavi bitince kimyasal peelingde yaptırdım..çok ciddi bi sorun olmuyor ama yaz aylarında yapılamıyor..tedavin bittikten sonra eylül ekim gibi başlarsın..Bu tedavidede güneş kremi mutlak kullanılması gerekiyor.hava kapalı bile olsa üstelik..işlemden sonra hafif bir pembelik oluyor birazcıkda yanma..Başka hiç birşey yok..Geçmiş olsun.Allah şifa versin....

a.s. yarencim.benimde senin gibi ümitsizliğe kapıldığım anlar çok oldu.bu sorunum senin yaşlarında başladı.ama ben ruaccutane la 4,5ay önce tanıştım.ve ilaca çok inandım hep iyi düşündüm,şimdi sivilcelerim kalmadı,sadece izler var ama onlarda geçecek inanıyorum.
bence sende inan geçecektir.zaten yan etkileri de başlamış bu doğru yoldasın demektir. kendinin bu halinle de güzel yönlerini görmeye çalış,sen kendini beğendiğin sürece herkes seni beğenecektir.asa dışarıdan soyutlama kendini.sen kendine güvenli bir şekilde durarsan kimsenin senin sivilcelerinle ilgilenmediğini göreceksin!!! bu tedavi de bence moral ve inanç çok önemli. kendine ve ilaca güvenip ve kendini her halinle seversen herşey yoluna girecektir canım. acil şifalar. mutlu günler:1hug::nazar:

şadiye ben bişi merak ediorum benim tedavimin 5. günü ve senin sivilcelerin geçmiş ama izleri kalmış geçicek ama ne zaman geçicek yani sonucunu burayada yazarmısın izler geçtikten sonra çünkü benimki okullar açılmadan 1 yada 2 ay önce biticek tedavim ve okullar açılınca sivilcelerimin geçmesini istiorum geçer mi 1- 2 ay içinde onlar:sm_confused:senağlama

ilac iyi hoş da belli bi sure sora ufakta olsa siyah nokta cıkıyo canım sıkılıyo yaf

ya simdi günes kremide nerden ciktii.. hele birde kapali havalarda

disari cikmayalim bari hic :KK43:

ne güneş kremi yaa.bana doktor güneş kremi falan vermedi.sadece ben istedigim için coppertone losyon SPF45 önerdi ama eczacı da şart degilse kullanma dedi.güneşle fazla haşır neşir olmadıgım için kullanmıyorum .cilde fazla kimyasal şey kullanmak iyi degil.

slm kızlar evetgüneş kreminizi ihmal etmeyin hep bu kafayla kaybediyoz ya güneş yok gerek yok filan; işte böle değilmişşş ister açık ister kapalı olsun hava sürmemiz gerekiyormuş şekerler..roaccutane tedavisi süresince kullanılmasıda şartmış haberiniz olsun valla çokta pahalı ama napacaz bilemiyorum daha ekonomik bişey olsa hiç fena olmayacak açıkcası neyse bulursam sizede sölerim araştırma yapıyorum yaz geliyo daha beter güneş lekesi oluşacak vallahiii yerimseniben

ben kendı kafamdanuyudurarak yazmadım onu doktor ole soledıgı ıcın sadece guneslı havalarda kullanman gereklı dedı

X