Merhaba canim bende zoretanin kullaniyorum banada hametan verdi yuzume benimde krem vermedi gunes koruyucu verdi gun icinde 3 kez suruceksin dedi sabah ogle ikindi ve aksamlarida yuz yikama kopugu verdi ama hametani yuzumede suruyorum cunku cilt cok kuruyor cok yalniz fazla bol surmuyorum 4 gun icmedim dun tekrar basladim cildimdeki kuruluk gecti ama dudaklarim hic gecmedi simdi tekrar iciyorum daha kotu olucak agiz kismi bile catliyo sicak biseyler bile icemiyorum ben sirt bel filan bu agrilar ilaci ac karnina icinde oluyomus ac karnina sakin icme yemegini ye suyuda bol bol ic birde yuze bisey surmeyi onermiyorlar zaten cilt kurudugu icin tutmuyo fondoten pudra filan kotu duruyo bence kullanma cildinin nefes almasi lazim ama yinede doktora sor tabislm bende akne problemi yaşayanlardanım bende zoretanin kullanıyorum yeni başladım bugün 10. günüm 30 mg kullanıyorum sabah 20 akşam 10 mg olmak üzere dudaklarım kurumuş durumda sırt ağrım yok ama yüzde kaşıntı çok fazla oluyor burun kenarları çok kaşınıyor + kurumuş kan şeklinde neler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz... doktor sadece hametan verdi dudak için yüze birşey vermedi bende çalıştığım için şürekli pudra kullanıyorum meybilinin ürünü cildimde sorun olur mu ? yüzüm için hangi kremi sürmeliym
Son düzenleme: