• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm bende akne problemi yaşayanlardanım bende zoretanin kullanıyorum yeni başladım bugün 10. günüm 30 mg kullanıyorum sabah 20 akşam 10 mg olmak üzere dudaklarım kurumuş durumda sırt ağrım yok ama yüzde kaşıntı çok fazla oluyor burun kenarları çok kaşınıyor + kurumuş kan şeklinde neler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz... doktor sadece hametan verdi dudak için yüze birşey vermedi bende çalıştığım için şürekli pudra kullanıyorum meybilinin ürünü cildimde sorun olur mu ? yüzüm için hangi kremi sürmeliym
Merhaba canim bende zoretanin kullaniyorum banada hametan verdi yuzume benimde krem vermedi gunes koruyucu verdi gun icinde 3 kez suruceksin dedi sabah ogle ikindi ve aksamlarida yuz yikama kopugu verdi ama hametani yuzumede suruyorum cunku cilt cok kuruyor cok yalniz fazla bol surmuyorum 4 gun icmedim dun tekrar basladim cildimdeki kuruluk gecti ama dudaklarim hic gecmedi simdi tekrar iciyorum daha kotu olucak agiz kismi bile catliyo sicak biseyler bile icemiyorum ben sirt bel filan bu agrilar ilaci ac karnina icinde oluyomus ac karnina sakin icme yemegini ye suyuda bol bol ic birde yuze bisey surmeyi onermiyorlar zaten cilt kurudugu icin tutmuyo fondoten pudra filan kotu duruyo bence kullanma cildinin nefes almasi lazim ama yinede doktora sor tabi

Son düzenleme:
slm bende akne problemi yaşayanlardanım bende zoretanin kullanıyorum yeni başladım bugün 10. günüm 30 mg kullanıyorum sabah 20 akşam 10 mg olmak üzere dudaklarım kurumuş durumda sırt ağrım yok ama yüzde kaşıntı çok fazla oluyor burun kenarları çok kaşınıyor + kurumuş kan şeklinde neler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz... doktor sadece hametan verdi dudak için yüze birşey vermedi bende çalıştığım için şürekli pudra kullanıyorum meybilinin ürünü cildimde sorun olur mu ? yüzüm için hangi kremi sürmeliym

selam canım .aslında yuzune pudra kullansanda yaglı aknelı cılt ıcın olanlar var onu surebılırsın veya gunes kremını renklı alsan daha ıyı olur.dudak ıcın ben uni marka vazelın kullanıyorum o ıyı gelıyor.yada fondaten olarak (clinique anti blemish fondöten)kullanabılırsın.ben bunu kullanıyorum ama hergun surmemeye calısıyorum.burun kenarına nemlendır.hameten olur.sudocrem olur sudocrem bana ıyı gelıyor.

bugun 15 cı gunum.bır yorgun uyandım halsızlık.sıvılcelerım halen tam kurumus sayılmaz.halen cıkıyorlar.boyun altında falanda cıkıyor.dudaklarım normal halde gergın.vazelın suruyorum.

selam canım .aslında yuzune pudra kullansanda yaglı aknelı cılt ıcın olanlar var onu surebılırsın veya gunes kremını renklı alsan daha ıyı olur.dudak ıcın ben uni marka vazelın kullanıyorum o ıyı gelıyor.yada fondaten olarak (clinique anti blemish fondöten)kullanabılırsın.ben bunu kullanıyorum ama hergun surmemeye calısıyorum.burun kenarına nemlendır.hameten olur.sudocrem olur sudocrem bana ıyı gelıyor.
clinique anti blemish yüz köpüğünü kullanıyorum temizleyici olarak sabah akşam yeterli olur mu temizlik açısınan

Merhaba canim bende zoretanin kullaniyorum banada hametan verdi yuzume benimde krem vermedi gunes koruyucu verdi gun icinde 3 kez suruceksin dedi sabah ogle ikindi ve aksamlarida yuz yikama kopugu verdi ama hametani yuzumede suruyorum cunku cilt cok kuruyor cok yalniz fazla bol surmuyorum 4 gun icmedim dun tekrar basladim cildimdeki kuruluk gecti ama dudaklarim hic gecmedi simdi tekrar iciyorum daha kotu olucak agiz kismi bile catliyo sicak biseyler bile icemiyorum ben sirt bel filan bu agrilar ilaci ac karnina icinde oluyomus ac karnina sakin icme yemegini ye suyuda bol bol ic birde yuze bisey surmeyi onermiyorlar zaten cilt kurudugu icin tutmuyo fondoten pudra filan kotu duruyo bence kullanma cildinin nefes almasi lazim ama yinede doktora sor tabi
teşekkür ederim bilginiz için.

clinique anti blemish yüz köpüğünü kullanıyorum temizleyici olarak sabah akşam yeterli olur mu temizlik açısınan

temızlık ıcın yeterlı olur canım benım 15 gun sonunda cıldım de hafıften yanmalar basladı gıbı aksamları nemlendırıcı suruyorum..

bugun 15 cı gunum.bır yorgun uyandım halsızlık.sıvılcelerım halen tam kurumus sayılmaz.halen cıkıyorlar.boyun altında falanda cıkıyor.dudaklarım normal halde gergın.vazelın suruyorum.
Benimde hala sivilce ve siyah nokta cikiyor ne zaman gecmeye basliycak acaba cok sıkıldım sivilce ve siyah noktalarin cikmasida morelimi bozuyor gecenlerinde izleri kaliyo gerci doktor onlar icin en son merhemlerle kremlerle geciricez dedi ama cok kotu duruyor suan cukur cokuk gibi aksam farkinda olmadan cenemdeki iki sivilceyle oynamisim kabuk bagladi suan insallah iz kalmaz :KK43:

Banada doktor yuz temizleme kopugu verdi sadece aksamlari yikiycaksin dedi markasi endocare aquafoam birde gunes kremi vermisti ama yuzum icin nemlendirici bisey vermedi ama arada hametani yuzumede suruyorum sabahlarida yikiycaksin demedi sadece suyla yikiyorum sabahlari

Benimde hala sivilce ve siyah nokta cikiyor ne zaman gecmeye basliycak acaba cok sıkıldım sivilce ve siyah noktalarin cikmasida morelimi bozuyor gecenlerinde izleri kaliyo gerci doktor onlar icin en son merhemlerle kremlerle geciricez dedi ama cok kotu duruyor suan cukur cokuk gibi aksam farkinda olmadan cenemdeki iki sivilceyle oynamisim kabuk bagladi suan insallah iz kalmaz :KK43:

benim ikinci ayda sivilce ve siyah noktalarım geçmişti, sabah yüzümü yıkarken siyah noktaların tamamen gittiğini farkettiğimi hatırlıyorum da çok fantastikti gerçekten. kötü haber vermiş gibi olmayayım ama tedavi bittikten sonra siyah noktalar yavaş yavaş geri geliyor :110:

benim ikinci ayda sivilce ve siyah noktalarım geçmişti, sabah yüzümü yıkarken siyah noktaların tamamen gittiğini farkettiğimi hatırlıyorum da çok fantastikti gerçekten. kötü haber vermiş gibi olmayayım ama tedavi bittikten sonra siyah noktalar yavaş yavaş geri geliyor :110:
Hadi ya gercektenmi insallah olmaz yaa bende biktim artik bu son 2 yilda nolduysa yuzum sivilcelendi ergenligimde bebek cildi gibiydi yuzum adet donemlerimde cikar sonra hemen gercedi 27 yasinda iki cocuk annesiyim bu yasta nedir bu durum anlamis degilim :( siyah noktalar sivilceler bide izler var tabi :( artik kurtulmak eski sivilcesiz puruzsuz cildime kavusmak istiyorum :(

Hadi ya gercektenmi insallah olmaz yaa bende biktim artik bu son 2 yilda nolduysa yuzum sivilcelendi ergenligimde bebek cildi gibiydi yuzum adet donemlerimde cikar sonra hemen gercedi 27 yasinda iki cocuk annesiyim bu yasta nedir bu durum anlamis degilim :KK43: siyah noktalar sivilceler bide izler var tabi :KK43: artik kurtulmak eski sivilcesiz puruzsuz cildime kavusmak istiyorum :KK43:

sivilce tekrarlamadı çok şükür ama siyah noktalar aynen geri geldi yeterince temiz tutamadım belki de cildimi

Hadi ya gercektenmi insallah olmaz yaa bende biktim artik bu son 2 yilda nolduysa yuzum sivilcelendi ergenligimde bebek cildi gibiydi yuzum adet donemlerimde cikar sonra hemen gercedi 27 yasinda iki cocuk annesiyim bu yasta nedir bu durum anlamis degilim :KK43: siyah noktalar sivilceler bide izler var tabi :KK43: artik kurtulmak eski sivilcesiz puruzsuz cildime kavusmak istiyorum :KK43:
Hergün daha çok sivilce çıkıyor yaa insanın harbi morali bozuluyor ne zamana kadar böyle çıkacak :(

sivilce tekrarlamadı çok şükür ama siyah noktalar aynen geri geldi yeterince temiz tutamadım belki de cildimi
Kardesimde 4,5 yil once kullandi 3 ay falan suan ondada siyah nokta ve beyaz noktalar cikmis sivilcede adet donemlerinde cikiyormus ama eskisi gibi degil yuzunun heryerinde vardi nerdeyse evet bende ona aynn oyle fazla makyaj yapiyosun universtede hergun fondoten kullaniyosun ondan olmustur dedim temiz tutmak peeling yapmak ve gozenekleri sıkılastırmak lazım dogal evde yapilan maskelerle onlenebilir tedaviden sonra cildimin purusuz oldugu zaman gelince oyle yapmayi dusunuyorum insallah gorurum o gunleri hala siyah noktalar ve sivilceker cikiyo ne zaman duzelmeye basliycak acaba sabirsizlikla bekliyorum haftaya persembe yada cuma doktora gidicem yeniden zoretanini yazicak ikinci ayima baslamis olucum

Hergün daha çok sivilce çıkıyor yaa insanın harbi morali bozuluyor ne zamana kadar böyle çıkacak :KK43:
Aynen canim ya benimde oyle siyah nokta ve sivilceler cikiyor haftaya doktora gidicem 5 gunum kaldi sonra ikinci aya basliycam simdiye biticekti ama 4 gun ara vermistim icmemistim ilaci hemen gerisi geriye siyah noktalarla doldu yuzum bende cok sıkıldım ne zaman durucak bu sivilcelerin cikmasi acaba haa birde gecenlerinde cukur izleri kaliyor yanaklarimda insallah onlarda duzelir doktor kremlerle duzelicek dedi ama suan tek derdim su sivilceler siyah noktalar kurumaya baslasin yaa:(

Aynen canim ya benimde oyle siyah nokta ve sivilceler cikiyor haftaya doktora gidicem 5 gunum kaldi sonra ikinci aya basliycam simdiye biticekti ama 4 gun ara vermistim icmemistim ilaci hemen gerisi geriye siyah noktalarla doldu yuzum bende cok sıkıldım ne zaman durucak bu sivilcelerin cikmasi acaba haa birde gecenlerinde cukur izleri kaliyor yanaklarimda insallah onlarda duzelir doktor kremlerle duzelicek dedi ama suan tek derdim su sivilceler siyah noktalar kurumaya baslasin yaa:KK43:
Benim yüzüm kurudu hep pul pul olmuş alın ve çene kısımları bir sivilce tam kurumadan diğeri çıkıyor benim 13.günün oldu bugün daha yolun başındayım koca 5,6 ay nasıl geçecek sabırsızlıkla bekliyorum

Benim yüzüm kurudu hep pul pul olmuş alın ve çene kısımları bir sivilce tam kurumadan diğeri çıkıyor benim 13.günün oldu bugün daha yolun başındayım koca 5,6 ay nasıl geçecek sabırsızlıkla bekliyorum
Evet benimde oyle olmustu cene burun yanaklarim ama 4 gun ara verince duzeldu suan hafiften basladi dudaklarimda duzeldi suan ama ben ilac kullanmiyim baska bisey verin demistim isotrexin jel verdi 3 gecedir onuda suruyorum cok yakiyo geriyo cildi oda kurutabilir sadece onu kullaayi dusunuyordum ama doktor bu tedavi senin icin cok uygundu deyince ozaman birlikte kullansam olurmu dedim kullanabilirsin dedi kalanlari bitir haftaya tekrar zoretanini yazarim dedi oyuzden tekrar basladim kullanmaya

Back