Bilmiyorum ki sen dozu tamamlamadın ondan olabilirIyi cnm sevindim. . Benimde hapı bırakalı 10 gün oldu 1 tane sivilce çıktı Normal mi bu cnm daha hapin etkisi geçmedi hala kupkuruyum. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki sen dozu tamamlamadın ondan olabilirIyi cnm sevindim. . Benimde hapı bırakalı 10 gün oldu 1 tane sivilce çıktı Normal mi bu cnm daha hapin etkisi geçmedi hala kupkuruyum. .
Cnm doktor hapin etkisi 1 aya geçer dedi ondan sonra 1 tane falan sivilce çıkarsa panik yapma normaldir bi kaç tane dedi. Ama asla eskisi gibi olmaz 4 ay boşuna kullandirtmadim dedi. Daha 1 ay olmadan bi tane çıkınca garip oldu:)) bi tane sorun değil tabii eskisi gibi olmasında. Zaten 1 ay sonra kontrol var hapsiz yüzüm nasıl bakicak doktor şuan gayet iyi 2 leke 1 sivilce var herkes yüzün güzel olmuş diyo. Bakalım 4 ay boşuna kullanmış olmuyayimda:))Bilmiyorum ki sen dozu tamamlamadın ondan olabilir
eskisinden daha az bir yağlanma oluyor canım.yine yağlanıyor cilt ve saç ama benim ilk başladığımdan daha da az şu an.Merhaba arkadaşlar. . Tedavi bittikten sonra yağlanma ne zaman oluyo. . Bide normal yağlanma mi?? eskiye dönmüyor diymi. . Benim tedavi bitmek üzere 12 gün kaldı. . Bu son 4. Ayım..
Saol cnm.. benim tedavi bitti 4 ay kullandım. 10 gün oldu bırakalı 1 tane sivilce çıktı sence normal mi. Bir tane de minik sivilce çıktı. Daha kuruyum. Eskisi gibi olmasında bir iki tane sorun değileskisinden daha az bir yağlanma oluyor canım.yine yağlanıyor cilt ve saç ama benim ilk başladığımdan daha da az şu an.
aynısı bende de olmuştu canım merak etme hemen geçiyor :) 3 ay oldu ben ilacı bitireli,en son bıraktıktan 1 hafta sonra çıkmıştı o da hemen geçti.Şu an bir sivilce problemim yok çok şükür :)Saol cnm.. benim tedavi bitti 4 ay kullandım. 10 gün oldu bırakalı 1 tane sivilce çıktı sence normal mi. Bir tane de minik sivilce çıktı. Daha kuruyum. Eskisi gibi olmasında bir iki tane sorun değil
Evet cnm geçti sivilce. 1 tane geçmeyen leke var sence zamanla geçer mi bayada oldu yani marttan beri geçmedi. Doktor isotrexin verdi bir leke için. ama kullanmadım korktum arkadaslarimda alerji yapmış. Sen bişey kullandin mi leke için zamanla mi geçti. .aynısı bende de olmuştu canım merak etme hemen geçiyor :) 3 ay oldu ben ilacı bitireli,en son bıraktıktan 1 hafta sonra çıkmıştı o da hemen geçti.Şu an bir sivilce problemim yok çok şükür :)
Canim bisey sorcam sana bende :) bende roaccutane kullaniyorum, 3. Ayim bugun bitti. Yuzumde cikan sivilcelerle hic oynamadim ama sanki alnimda 1 tane hafif cukur gordum. İlacim bitene kadar gecermi? 2. Sorumda benim sırtımda cok sivilce ve izleri vardi. Bu izler daha cok kahverengi. İlacim bitene kadar burada da duzelme olurmu? Cunku daha 5 ayim var ilacin bitmesine.aynısı bende de olmuştu canım merak etme hemen geçiyor :) 3 ay oldu ben ilacı bitireli,en son bıraktıktan 1 hafta sonra çıkmıştı o da hemen geçti.Şu an bir sivilce problemim yok çok şükür :)
4.ayin sonuna kadar kusma devam edebilir suanda cikmasi normal. 14 gun surmesi cok uzun bir sure kadin dogum doktoruna gidin.Kizlar ben aknetrent kullaniyorum 3. Ayimin ortalarina geldim ama hala sivilce cikiyor ve cok uzun zamanda geciyor sizdede ayni durum oluyor mu normal mi hala cikmasi bide adet duzensizligi oluyor mu gecen ay adetim 14 gun surdu suanda cok gecikti yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum