• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bilmiyorum ki sen dozu tamamlamadın ondan olabilir
Cnm doktor hapin etkisi 1 aya geçer dedi ondan sonra 1 tane falan sivilce çıkarsa panik yapma normaldir bi kaç tane dedi. Ama asla eskisi gibi olmaz 4 ay boşuna kullandirtmadim dedi. Daha 1 ay olmadan bi tane çıkınca garip oldu:)) bi tane sorun değil tabii eskisi gibi olmasında. Zaten 1 ay sonra kontrol var hapsiz yüzüm nasıl bakicak doktor şuan gayet iyi 2 leke 1 sivilce var herkes yüzün güzel olmuş diyo. Bakalım 4 ay boşuna kullanmış olmuyayimda:))

Merhaba arkadaşlar. . Tedavi bittikten sonra yağlanma ne zaman oluyo. . Bide normal yağlanma mi?? eskiye dönmüyor diymi. . Benim tedavi bitmek üzere 12 gün kaldı. . Bu son 4. Ayım..
eskisinden daha az bir yağlanma oluyor canım.yine yağlanıyor cilt ve saç ama benim ilk başladığımdan daha da az şu an.

eskisinden daha az bir yağlanma oluyor canım.yine yağlanıyor cilt ve saç ama benim ilk başladığımdan daha da az şu an.
Saol cnm.. benim tedavi bitti 4 ay kullandım. 10 gün oldu bırakalı 1 tane sivilce çıktı sence normal mi. Bir tane de minik sivilce çıktı. Daha kuruyum. Eskisi gibi olmasında bir iki tane sorun değil

merhaba bende bu ilacı yıllar önce 2 sefer kullandım ilk seferde 8 ay sora ki seferde 6 ay içtim şimdi 26 yaşındayım ve tekrar başa çıkılmıcak sivilce problemim olduğu için 1,5 aydır yine başladım ama doktor bana ilacı bıraktıktan sora en az 2 ay sora hamile kalabilirsin dedi bazı yerlerde 6 ay yazıyor sizce ne yapmalıyım

Merhaba.. Seninle kaderimiz aynıymış sanırım. Ben de bu ilacı 2. Kez kullanıyorum ilk kullandığım tarihten tam 7 yıl sonra nüksetti. Sana bir şey sormak istiyorum 2. Kez kullandığında dozun tamamını yine tamamladın mı? Yoksa geçtiğini hissettiğin an bıraktın mı? Ben yeniden kullanıyorum ama düşük dozla tedavime devam ediyorum. Ama sanırım bu sefer yeniden dozu tamamlamam gerekecek gibi hissediyorum çünkü henüz tedavinin yarısına gelmeme rağmen bir iyileşme görmüyorum :(

Saol cnm.. benim tedavi bitti 4 ay kullandım. 10 gün oldu bırakalı 1 tane sivilce çıktı sence normal mi. Bir tane de minik sivilce çıktı. Daha kuruyum. Eskisi gibi olmasında bir iki tane sorun değil
aynısı bende de olmuştu canım merak etme hemen geçiyor :) 3 ay oldu ben ilacı bitireli,en son bıraktıktan 1 hafta sonra çıkmıştı o da hemen geçti.Şu an bir sivilce problemim yok çok şükür :)

aynısı bende de olmuştu canım merak etme hemen geçiyor :) 3 ay oldu ben ilacı bitireli,en son bıraktıktan 1 hafta sonra çıkmıştı o da hemen geçti.Şu an bir sivilce problemim yok çok şükür :)
Evet cnm geçti sivilce. 1 tane geçmeyen leke var sence zamanla geçer mi bayada oldu yani marttan beri geçmedi. Doktor isotrexin verdi bir leke için. ama kullanmadım korktum arkadaslarimda alerji yapmış. Sen bişey kullandin mi leke için zamanla mi geçti. .

Canim bisey sorcam sana bende :) bende roaccutane kullaniyorum, 3. Ayim bugun bitti. Yuzumde cikan sivilcelerle hic oynamadim ama sanki alnimda 1 tane hafif cukur gordum. İlacim bitene kadar gecermi? 2. Sorumda benim sırtımda cok sivilce ve izleri vardi. Bu izler daha cok kahverengi. İlacim bitene kadar burada da duzelme olurmu? Cunku daha 5 ayim var ilacin bitmesine.

Bana da dr 6 ay kullanmamı söylemişti tam ilacı kullandığım dönemde de yan etkileri nedeniyle haber oldu.
Bunun üzerine ailemin de ısrarıyla bıraktım. (2 kutu kullanmıştım.)
Bu ilaçla birlikte bir merhem ve bir losyon da yazmıştı dr. Onları kullanmaya devam ettim. Hatta sivilcelerim çıktığında elime hala kullanıyorum onları. Özellikle merhem hemen solduruyor.
Bendeki akne değildi sivilceydi yüzümde ve kollarımda. neredeyse tüm yüzüme yayılıyordu ve sonra kırmızı izleri kalıyordu. Malesef çok zor iyileşen bir cildim olduğundan bazı izler de senelerce kalıyordu. Bu merhem ve losyonu kullanınca çabuk soluyor ve iz kalmıyor.

6 aydır zoretanin kullanıyorum. bende tüylenme yapmaya başladı. yani kılsız tüysüz biri değildim ama bu kadar da fazla değildi. özellikle yüzümdekiler beni çok rahatsız ediyor. neyse ki sarı, fazla belli olmuyor ama orada olduklarını bilmek hoş değil. böyle bir yan etkiyle karşılaşan oldu mu? ilacı bıraktıktan sonra geçer mi acaba? :KK17:

Kızlar fotoğraf gönderiyim inşallah becerebilmişimdir göndermeyi :D
İlk 3 ayın fotoğrafı bunlar ben 6.aydayım son yani bitsin ilaçlar rahatlayayım inanın çektiğiniz çilelere değiyor sakın vazgeçmeyin :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 3.218
  • image.jpg
    image.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 10.152
Bunlarda 4 ve 5. Aydaki farklar 6.aya kadar dayanamadım :) en son da ilk ayda ve son ayda olan değişimi göstermek için atarım buraya, tek sıkıntım dudak kuruluğuydu ve biraz kızgın bi yapıya bürünmüş olabilirim.. Ama değdi ve inanıyorum hapı bıraktığımda daha da iyi olacak :) herkese geçmiş olsunn

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 10.116
  • image.jpg
    image.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 3.027
  • image.jpg
    image.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 1.422
Arkadaşlar ben de beşinci ayimdayim fakat roaccutane değil benimki zoretanin zaten ikisi de aynı etkiyi veriyor hiçbir farkı yok yalnız sizde adet düzensizliği yaptı mi Teşekkürler

Merhaba kızlar:) Roaccutane bırakalı 20 gün oluyor elimi yüzüme sürdüğümde gelen pütürcükler fazlalaşmıştı fakat bugünlerde azalmaya başladı:) Görünürde 0 sivilce. Lekelerimin rengi açılmaya başladı umarım bir daha hiç sivilce cıkmaz:)) Yarından itibaren lekelerim için soyucu krem kullanacağım.

Kızlar bisey sorcam sana bende :) bende roaccutane kullaniyorum, 3. Ayim bugun bitti. Yuzumde cikan sivilcelerle hic oynamadim ama sanki alnimda 1 tane hafif cukur gordum. İlacim bitene kadar gecermi? 2. Sorumda benim sırtımda cok sivilce ve izleri vardi. Bu izler daha cok kahverengi. İlacim bitene kadar burada da duzelme olurmu? Cunku daha 5 ayim var ilacin bitmesine. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Kizlar ben aknetrent kullaniyorum 3. Ayimin ortalarina geldim ama hala sivilce cikiyor ve cok uzun zamanda geciyor sizdede ayni durum oluyor mu normal mi hala cikmasi bide adet duzensizligi oluyor mu gecen ay adetim 14 gun surdu suanda cok gecikti yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum

Kizlar ben aknetrent kullaniyorum 3. Ayimin ortalarina geldim ama hala sivilce cikiyor ve cok uzun zamanda geciyor sizdede ayni durum oluyor mu normal mi hala cikmasi bide adet duzensizligi oluyor mu gecen ay adetim 14 gun surdu suanda cok gecikti yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum
4.ayin sonuna kadar kusma devam edebilir suanda cikmasi normal. 14 gun surmesi cok uzun bir sure kadin dogum doktoruna gidin.

Back