Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar merhaba.. benim hiç pürüzsüz bembeyaz bi cildim olamadı.. sivilcelide değilim aşırı şekilde.. amayanak kısmımda mınık mınık kırmızı kabarcıklar cıkıyo veyuzumde ton farkı var ne esmer ıbı ne kumral gıbı bı tuhaf..
neyse ıste doktor ılac mılac verıyo ama ı ıh geçici.. geçmezse bu mınnaklar napcaz dedim doktora oda roaccctuane baslarız dedı ben şok dedimki aşırı sıvılcem yokkı ama dıye oda olsun yuzun cok yaglı yagını dengeler dedı bende bı dusunım dedım.. düşündüm ve başlayım dıyorum.. 26 yasımdayım.. oyle asırı sıvılcelerım yok az ama cıldım puruzsuz degıl.. bunlar duzelsın bebeksı bı cılt olsun dıye baslıcam gelelım sorularımaaaa
1- aşırı sıvılcelı olmadıgım ıcın tedavı kısa surer mı?
2- kusma donemı denen sey cıdden mayın tarlasımı yapıyo yuzunu? normalde hıc olmadıgı kadar mı cıkıyo?

Öncelikle belirteyim ben zoretanin kullanıyorum alacağın ilaçla aynı etkide, yani en azından öyle diyolar :) vereceğim cevaplarda kendi kullandığım ilaca göre ..

1-bu tedavi süresi senin kilon ile orantılı. Doktor sana kilonu soruyor ona göre alman gereken bi mg var.. Az sivilcen olduğu için kısa süreli bi dönemden geçmezsin alman gereken mg tamamlayana kadar kullanman gerekir..

2- benim zaten sivilceli ve kızarık bi yüzüm vardı dedim bundan beteri olamaz heralde.. Gerçekten de olmadı evet bi kusma zamanından geçiyosun , iltahaplı sivilceler oluyo bunlar.. Yani sanırım bu cilde göre değişiklik gösteriyor..

Zorlu bi dönemden geçiceksin bunu unutma ama emin ol her şeye değiyor.. Yaz mevsiminde olduğumuz için daha da zorlanacaksın..

Benim son bi ayım kaldı, bitsin her ay yüzümün fotoğrafını çekmiştim, onu yükleyeceğim buraya :)

Şimdiden geçmiş olsunn

Kizlar Salam nasil siniz:)ben 4cu ayimi bitirdim cikmiyo oyle ama kirmizlar kalmis en cokda derim atiyo sanki bacaklarimdadaacaba ilacdanmi?bu Konusa yardimci olursaz sevinirim

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.bende sizler gibi roaccutane kullanmak istiyorum ama ün

Bende sınava hazırlanıyorum kullansam birşey olmaz değil mi?

Bu ilacin yagi dengeledigi falan yok 2 haftadir kullanmadim saclarim hemen yaglandi eskisi gibi

beni biraz sersemletmişti canım ya unutkanlık da yapıyordu biraz yanlış hatırlamıyorsam sen onu ertele istersen..
Hadi ya
beni biraz sersemletmişti canım ya unutkanlık da yapıyordu biraz yanlış hatırlamıyorsam sen onu ertele istersen..
Hadi ya e peki
beni biraz sersemletmişti canım ya unutkanlık da yapıyordu biraz yanlış hatırlamıyorsam sen onu ertele istersen..[/Q
Sinava hazirlaniyosan kullanma dikkat dagonikligi ve unutkanlik yapiyo. Ama gereginden daha fazla ders calisacam diyosan basla.
İnşaallah çok çalışacam:)

Bende sivilce yokta boyle ton farki var kizlar.. Fotoda çok belli Degil boynumla yüzüm arasında renk farki var ve yanaklarimda ufak sivilcelerden cikiyo kirmizi lekeler var
Bu ilaç cilt rengini herkesin kigibi yyapacak degilmiii cilt tonunu aciyomu

Eklentiler

• 1434468444685.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 235
Bence boyle guzel cildin varken bu agir ilaci kullanmak delilik

Ben asiri halsizlikten dolayi ara verdim 1 hafta kadar kan tahliline gidicem sinavlarm bitince 3 ay daha kullancamsanirim artik sivilce cikmiyo cok sukur :)
Iyi cnm sevindim. . Benimde hapı bırakalı 10 gün oldu 1 tane sivilce çıktı Normal mi bu cnm daha hapin etkisi geçmedi hala kupkuruyum. .

Ben 6 ay kullandım bu ilaci ve baslamadan önce aynalara bakamiyodum. Tedavi biteli 5 ay oldu sadece cok az izleri kaldi ve 5 ayda tek bir sivilce bile cikmadi. Doktorunuzun onerilerine uyduktan sonra hic bir sorun olmuyo ve cilt bi kac ay sonra kendini toparliyo o kuruluk geciyo yani zamanla

fotoda oyle cıkmıs ya cok fazla kırmızı leke var bı ara akne rosacea dendı ama o geçti sukur su an elımı yuzume yaklastırıncabarız 4 ton koyu yuzm
Bilmiyorum fotoda pek bişey göremedim ben ilacı kullanırsan sivilce çıkabilir ve daha çok izin olabilir bu ilaç herkese veriliyo malesef ,ileri akne vakalarına verilmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…