Canım 12 saatte bir mi almıştın hapı yada hiç unuttuğun oldu mu ? İnşallah izlerinde geçer en kısa sürede
canım merak ettiğim tedavi öncesi olan kırmızı sivilce izlerin geçti mi bide öncesi sonrası diye anlatırsan biraz çok sevinirim :)Merhaba kızlar benim sivilce tedavim bitti süreç hakkında soru sormak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim :)
Canim ilk ay düsükle baslayip sonradan yükseltiyolar genelde vücudunun tepkisine bagli. Roaccutanenın cıkardıgı hicbi sivilce leke birakmadi bende ama clindoxyl diye bi ilacta kullaniyorum eski kırmızı lekelerin %25 ini gecirdi diğerlerinide kücülttü daha 2. Ayim dolmadan yüzüm iyiye gidiyor. Gözeneklerimde kücüldü. Umarim hepimizin yüzü düzelir:)kızlar doktor beni 10 mg ile başlattı çok düşük geldi 8 ay gibi bi tedavi süresi verdi ama mg çok düşük değil mi bir anda yüksek doz vermek istemediğini söyledi. ve malesef eski izlerimin büyük oranda geçmiceğini söyledisivilce çıkarken izler için kullandığınız ürün var mı ve fondöten pudra falan kullanıyor musunuz ?
Ha bu arada eski sivilce izlerime bi aletle baktı yüzeysel oldugunu söyledi yani derin değillermiş belki ondan kolay gecmeye basladi.. Fondoten kadar etkili degil ama aknicarenin renklendiricisini kullaniyorum arada. Fena degil bence ama bence cok ihtiyac olmadikca sürme. Yüzüm asiri kurudugu icin sürmüyorum hicbisey nemlendiricide sürmüyorum soysun diye lekeler icin.. Zaten asiri da soyulmadi daha:)kızlar doktor beni 10 mg ile başlattı çok düşük geldi 8 ay gibi bi tedavi süresi verdi ama mg çok düşük değil mi bir anda yüksek doz vermek istemediğini söyledi. ve malesef eski izlerimin büyük oranda geçmiceğini söyledisivilce çıkarken izler için kullandığınız ürün var mı ve fondöten pudra falan kullanıyor musunuz ?
kızlar doktor beni 10 mg ile başlattı çok düşük geldi 8 ay gibi bi tedavi süresi verdi ama mg çok düşük değil mi bir anda yüksek doz vermek istemediğini söyledi. ve malesef eski izlerimin büyük oranda geçmiceğini söyledisivilce çıkarken izler için kullandığınız ürün var mı ve fondöten pudra falan kullanıyor musunuz ?
canim ben yeni basladimda söyleyim yinede 2 günde bir isotorexsin diye soyucu bi ilaca basladim ama suan için olumlu ya da olumsuz konuşamam ilk defa dün sürdüm.. 15 gün sonra sana yazarim:)Sivilce lekeleri için ekstra bir şey kullanan var mı arkadaşlar?Sivilcem hiç yok hala şükür,lekeler çok yavaş küçülüyor..4 ay 5 gün oldu artık lekeler için bir şeyler kullanmak istiyorum ama doktorum hep tedavimin bitmesi gerektiğini söylüyor,sıkıldım
Teşekkür ederim canım :)canim ben yeni basladimda söyleyim yinede 2 günde bir isotorexsin diye soyucu bi ilaca basladim ama suan için olumlu ya da olumsuz konuşamam ilk defa dün sürdüm.. 15 gün sonra sana yazarim:)
Canım leke gibi geldi bana..İlaç bitene kadar bekle sakın dokunma sonunda uygulayacağın tedavilerle gelir geçer diye düşündüm benKızlar ya bende delikmi kaldı alnımda anlamadimBi bakin lütfen kasimin üstünde 1 tane kesin kalmiş eminim ama O kırmızıla sanki ileride delik kalicak gibime geliyo bilgisi olan bana yazsin lütfen
Yani lekederken delik kalacak gibi mi geldi?Canım leke gibi geldi bana..İlaç bitene kadar bekle sakın dokunma sonunda uygulayacağın tedavilerle gelir geçer diye düşündüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?