Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben yüzümü doktorun verdiği okyanus sabunu ile yıkıyorum ama senin doktorun özel bi şey önermediyse istiyosan sorabilirsin doktoruna :)

20 mg kullanıyorum ben de Aralık ın 7sinde 3 ay olucak öncesinden iyi ama tamamen geçmedi çünkü 20 mg düşük bir doz yavaş geçiriyor. :)

Ben yüzüme nemlendirici sürmüyorum ben de o kilodayım hemen hemen ve ben de 20 mg kullanıyorum zaten kurutmuyor ya da ben kurumuyorum. Sadece dudaklarım kuruyor yüzümde kuruma yok Ellerimde var. Kırmızı kırmızı noktalar çıktı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bişey sorucam kutudaki haplar bitmeden mi doktora çıkıyosunuz? Bazı ilaçlar bitmeden yenisi alınmıyo diye biliyorumda

Oo canim bende sandimki tedavin bitti daha bitmemis rahat ol:) bende korktum ya.. Daha 4 ay bile olmamis zaten kırmızı lekeler bazen tedavi bittikten 5 ay falan sonra tam düzeliyomus
Çok zor bir süreç gerçekten,daha beklemem gerektiğinin farkındayım malesef :/ Hele bu havalarda o kırmızı lekeler,cildi temizlerken kullanılan soğuk su yüzünden pancara çeviriyor beni..tek canımı sıkan nokta bu

aynen canim bende aynı sekildeyim canımı sıkıyor ama sayılı gün cabuk gecermiş:) ben gün saymıyorum hep daha az sayı olsun diye 6 kere daha cilt doktoruna gitcem ve bitcek buda benim kendimi kandırma yöntemim

aynen canim bende aynı sekildeyim canımı sıkıyor ama sayılı gün cabuk gecermiş:) ben gün saymıyorum hep daha az sayı olsun diye 6 kere daha cilt doktoruna gitcem ve bitcek buda benim kendimi kandırma yöntemim
Hahahah gerçekten teselli konusunda çok çok yartıcıymış bu canım :) Hepimizzz iyileşelim hepimiz çok çok mutlu olalım insallahh sonra bunlara bakıp gülümseyelim.. :)

kızlar ben dort ay kullanıp bırakmıstım bırakalı bes aoldu ve sıvılcelerım yenıden cıkmaya basladı napsam yenıdenmı baslasam yaaa

Kizlar kullanmaya devam edenler arada buraya yüzlerimizin durumlarını yazalım olur mu:) Sadece sorumuz olduğunda yazmayalim bence moral oluyor birbirimize:)
Benim 2. ayımın dolmasına 12 günüm kaldı. Yüzümün durumuna gelince heralde artık normal ergenler gibi haftada 1 kez bir sivilce çıkıyor ama sönünce kalan o kırmızı noktalar baya çok. Delik yok. Şuan 2 tane sivilcem var ama yüzüm kırmızı nokta dolu maalesef.. Dudaklarım arada bir soyuluyor yüzüm 2 hafta önce baya soyulmuştu ama şimdi kendine geldi bu kadar şimdilik..

Haklısın canım..116. günümdeyim,kırmızı lekeler günden güne soluklaşıyor gariptir ki dünden beri hiç kızarmıyor.4 gün sonra 4. ayım bitecek,çukurum hiç yok,sivilcem hiç yok umuyorum ki şu bir ay içinde lekelerim yok olsun makyajsız gezmelere başlayayım :) BB kremle çok rahat kapatıyorum artık lekeleri..Soğuklarda birazcık kızarıyor ama olsun,buna şükür :) 7 gün sonra doktor kontrolüm var.2 aydır test yaptırmadım,umarım sapasağlam çıkarım :)

İlk adım tamamdir o zaman:)
*Sivilcelerin geçmiş tamamen ne güzel
Umuyorumki lekelerinde azala azala kaybolur:)

Bu arada tüm herkese soruyorum fondoten olarak kullandığınız ürünleri yazar mısınız?

Bu arada tüm herkese soruyorum fondoten olarak kullandığınız ürünleri yazar mısınız?
Canım ben Avon Extralasting kullanıyorum,yapısı çok güzel ancak bitmek üzere..Kapatıcılığı çok iyi ama 2-3 saat sonra hele bir de hava soğuksa birazcık lekeleri belli ediyor malesef..Öneri alabilirim ben de fondöten konusunda :)

Kullanmıyorum şuan ama kullansam mac factor cream puff fondoten&pudra kullanırdım kapatıcılığı Çok iyi

slm,
ben mac studio fix kullanıyorum. çok başarılı. beyaz tenliyim ve herşeyi örtüyor. çok memnunum kesinlikle öneriyorum.

8 ay kullandım. 2012 ekimde mi ne başlamıştım kullanırken güzelleşmişti cildim ama gelin görün ki şuan içler acısı..buraya kötü yorum yapanlara canım sıkılırdı şimdi onlar gibi oldum. acayip izlerim kaldı doktoruma sürekli izlerim geçecek mi diye sorup evet cevabı aldığım halde umarım sizin böyle olmaz..

Canım 12 saatte bir mi almıştın hapı yada hiç unuttuğun oldu mu ? İnşallah izlerinde geçer en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…