Malesef,ne kullanırsan kullan hiçbir şey hafifletmiyor o yaraları.Tek ilacı sabır :) İyi temizleyin ve güneş kremi kullanın mutlaka.Lekeler için kantaron yağı kullandım bir hafta düzenli olarak,o iyi gelmişti.Ama gerçekten ne yaparsanız yapın ilaç her şeyi kendi kedine iyileştiriyor.Yüzümdeki fondöten bile işlemeyen o sivilceler yaralar geçti,yerinde sadece lekeleri kaldı,onlar da yavaş yavaş sönüyor.Bir haftadır (regl dönemi dahil) hiç sivilcem çıkmıyor,sanırım artık çıkardığı sivilcelerin lekelerine etki etmeye başladı..105. günüm ilk iki hatta üç ay ben de yara ve sivilcelerele dolaştım ancak şimdi eser yok..Oluruna bırakın ve ilacı düzenli alın emin olun hepsi geçecek :)Ben 2. Ayın sonundayım izlerimde hiçbir gelişme yok ayrıca yüzüm yara içinde şu an. Benim sorum bu ilacı kullanırken yüzdeki sivilce yaralarını hafifletmek ya da hızlı iyileşmesi için krem önerisi olan var mı. 3 haftadır geçmedi yüzümdeki yaralar çok moralim bozuk
Bir arkadaşım 7 aydır kullanıyor,yüzü şu an çok iyi.4. ayına girmiş biri olarak ilk ayların zor geçeceğini söyleyebilirim ama zamanla hepsi geçiyor sıkıntılı birkaç ay yaşanıyor elbette.Kusma dönemi herkeste farklılık gösteriyormuş.Ben yaşadım ama yaşamayanlar da var.İstersen sınavı atlattıktan sonra başla ancak psikolojik olarak rahatlatabilirsen kendini hemen başla derim.Zor bir süreç de olsa sonuçları güzel çünkü..selam kızlar yaklaşık 1 senedir cildim de sivilce sorununu belirgin olarak yaşıyorum. kremler kürler falan bir sürü şey yaptım. ama cildimde ki yağlanma ve siyah nokta durmadı. yazın bi doktor bana bu ilacı önermişti. kullanmak istemedim. bugün başka bi rahatsızlık için gittiğim doktor bana yine bu ilacı önerdi. bi kaç hafta sonra tahlil yapmak için çağırdı.anlamadığım şeyde bana 8 yada 12 aylık bir süreçten bahsetti ama ilacın etkisi 4 ayda bitecek dedi. 6 aydan fazla kullanan var mı bunu? ama ben gerçekten çok korkuyorum. kpssye hazırlanıyorum bu ilacı kullanırken sivilcenin kusma dönemleri olsun yaptığı stres kuruluk falan hepsi beni daha çok etkileyecek. ama bu şekilde de mutlu değilimsivilce için başka tedaviler de var kimyasal peeling ya da lazer tarzı. kendimi en son çaresiz durum da olarak görmüyordum. doktorun direk bunu demesi moralimi bozdu ben en çok sivilce izlerimden dertliyim zaten ne yapmam gerek sizce ?
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim :) Kendimi hazırlamaya çalışıyor gibiyim şu anda sanırım başlayacağım çünkü bu şekilde de moralim bozuluyor. Bu arada ilaç kullanmadan önce izlerin varmıydı onlara faydası oldu mu ? Ve bu süreçte sivilceler iz bırakmasın diye bir şey kullandın mı ?Bir arkadaşım 7 aydır kullanıyor,yüzü şu an çok iyi.4. ayına girmiş biri olarak ilk ayların zor geçeceğini söyleyebilirim ama zamanla hepsi geçiyor sıkıntılı birkaç ay yaşanıyor elbette.Kusma dönemi herkeste farklılık gösteriyormuş.Ben yaşadım ama yaşamayanlar da var.İstersen sınavı atlattıktan sonra başla ancak psikolojik olarak rahatlatabilirsen kendini hemen başla derim.Zor bir süreç de olsa sonuçları güzel çünkü..
canim ama sen kendin diyosun 2 yıldır sivilcem hiç çıkmadı diye şöyle düşün kullanmasaydında böyle devam edecekti zaten ilac %100 bitirecek diye bir vaat etmiyor ayrıca tüm vücudunu nasıl kuruttu anlamadımkızlar ben 2 yıl önce bu ilacı kullandım ve 2 yıldır adet günlerim hariç yüzümde sivilce diye bir şey çıkmıyodu taki şu 1 aya kadar yüzüm yine eskisi gibi sivilce oldu kafayı yemek üzereyim ayrıca bu ilaç bütün vücudumu kuruttu şu an kullandığım için pişmanım keşke hiç cildimin dengesini bozmasaydım
bilemiyorum ben şuan kullanmıyorum aşırı kurumadı çünkü ama makyaj yapmam gereken zamanlar oluyor arada onun için diğerki randevumda soracağım zaten abartıldığı gibi 1 ay içinde soyulmuyor yüzün korkma senin 1 ayın olmadan ben giderim doktora sana yazarim:)Tavsiyen için teşekkür ederim :) Bugün doktora da sordum biodermayı önerdi ama nette araştırınca avene 'i de öneren çok var kararsız kaldım :/ nemlendirici olarak ne kullanmak lazım acaba ?
ilacın yan etkisi olarak kuruluk yapıyor vücutta o yüzden tüm vücudum kurudu evet bitirmeyecek diye garantisi yok işte bu yüzden zararı olduğunu düşünüyorum ben. sonuçta 2 yıl sivilcesiz kalıcam diye vücudumun dengesiyle oynadım.canim ama sen kendin diyosun 2 yıldır sivilcem hiç çıkmadı diye şöyle düşün kullanmasaydında böyle devam edecekti zaten ilac %100 bitirecek diye bir vaat etmiyor ayrıca tüm vücudunu nasıl kuruttu anlamadım
Canim bilemiyorum benim heralde yaklasik 10 arkadasim falan kullanmisti bizim genlerde de var sivilce sorunu baba tarafında heralde kuzenlerimin %80'i dolu sivilceliydi. Hepside kullandı hiçbirinde de sivilce çıkmadı birdaha o yüzden biraz da korkmadan basladim benim tanıdığım kullanan herkesin yüzü asiri yağlıydı belkide seninkisi o kadar yağlı olmadığı için öyle oldu:/ilacın yan etkisi olarak kuruluk yapıyor vücutta o yüzden tüm vücudum kurudu evet bitirmeyecek diye garantisi yok işte bu yüzden zararı olduğunu düşünüyorum ben. sonuçta 2 yıl sivilcesiz kalıcam diye vücudumun dengesiyle oynadım.
benim sadece T bölgesi çok yağlıydı yanaklarımda fazla yoktu ama gerçekten şu an o kadar çok zorluyor ki beni. hatta şöyle söyliyim böbreklerimde bile kuruma yaptı kullanıyorsan bu ilacı bol bol su içmeni şiddetle tavsiye ederim en az 1,5 lt içmelisin su. ben suda içmedim pek zararı çok oldu bana ..Canim bilemiyorum benim heralde yaklasik 10 arkadasim falan kullanmisti bizim genlerde de var sivilce sorunu baba tarafında heralde kuzenlerimin %80'i dolu sivilceliydi. Hepside kullandı hiçbirinde de sivilce çıkmadı birdaha o yüzden biraz da korkmadan basladim benim tanıdığım kullanan herkesin yüzü asiri yağlıydı belkide seninkisi o kadar yağlı olmadığı için öyle oldu:/
evet elimde şişeyle geziyorum geçmiş olsun inşallah tez zamanda hem sivilcelerinden hem de kuruluktan kurtulursun sivilce çok zor bir sey gercekten insanı yoruyorbenim sadece T bölgesi çok yağlıydı yanaklarımda fazla yoktu ama gerçekten şu an o kadar çok zorluyor ki beni. hatta şöyle söyliyim böbreklerimde bile kuruma yaptı kullanıyorsan bu ilacı bol bol su içmeni şiddetle tavsiye ederim en az 1,5 lt içmelisin su. ben suda içmedim pek zararı çok oldu bana ..
evet zor şey canım insanın güzelliğine gölge düşürüyor :)evet elimde şişeyle geziyorum geçmiş olsun inşallah tez zamanda hem sivilcelerinden hem de kuruluktan kurtulursun sivilce çok zor bir sey gercekten insanı yoruyor
Çok teşekkür ederim bekliyeceğim :)bilemiyorum ben şuan kullanmıyorum aşırı kurumadı çünkü ama makyaj yapmam gereken zamanlar oluyor arada onun için diğerki randevumda soracağım zaten abartıldığı gibi 1 ay içinde soyulmuyor yüzün korkma senin 1 ayın olmadan ben giderim doktora sana yazarim:)
Rica ederim ne demek.. :) İzlerim vardı,hala varlar hem de baslamadan önceye oranla daha fazla..Çıkan sivilcelerin izleri duruyor,doktorum tedavi bitince lekeler için bir kür uygulayacağını söylediği için şimdilik pek takılmıyorum..geçecek diye umuyorum :)Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim :) Kendimi hazırlamaya çalışıyor gibiyim şu anda sanırım başlayacağım çünkü bu şekilde de moralim bozuluyor. Bu arada ilaç kullanmadan önce izlerin varmıydı onlara faydası oldu mu ? Ve bu süreçte sivilceler iz bırakmasın diye bir şey kullandın mı ?
off lekelerden nefret ediyorumRica ederim ne demek.. :) İzlerim vardı,hala varlar hem de baslamadan önceye oranla daha fazla..Çıkan sivilcelerin izleri duruyor,doktorum tedavi bitince lekeler için bir kür uygulayacağını söylediği için şimdilik pek takılmıyorum..geçecek diye umuyorum :)
valla canim benim kuzenlerim kullandı hepside bebek gibi cilde sahipler tekrarlanmadı ama tekrarlayan olmuş çünkü yazanlarda var baya ama tereddütlüysen biraz bekle burda tedavisi bitmek üzere olanlar var onlarla konuş bi 7 ay daha beklersen bende yazarimKızlar merhaba yaklaşık 4 yıldır sivilce tedavisi görüyorum piyasada denemediğim bi roaccutane kaldı kullanıp da sivilceleri tekrarlayan oldu mu acaba
ben de nefret ediyorumoff lekelerden nefret ediyorumdelik şeklinde mi seninkiler kırmızımı nokta şeklinde bide biteli kaç ay oldu
Oo canim bende sandimki tedavin bitti daha bitmemis rahat ol:) bende korktum ya.. Daha 4 ay bile olmamis zaten kırmızı lekeler bazen tedavi bittikten 5 ay falan sonra tam düzeliyomusben de nefret ediyorum110 gün oldu kullanmaya başlayalı daha tedavim devam ediyor canım..sivilce çıkmıyor ama lekeler olduğu gibi..doktorum endişelenmemem gerektiğini söylüyor,çevremde yüzü çok kötü olup şimdi muhteşem görünen insanlar olması beni yüreklendiriyor geçecek diye umuyorum :) delik değil sadece kırmızı leke şeklindeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?