• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar ben de bir soru sormak istiyorum, yarın büyük ihtimalle roaccutane kullanmaya başlayacağım. Ancak herkes gibi benim de korkularım var. Ve sivilce izlerini kapatmak için kapatıcı olarak bb krem kullanıyordum. Sanırım ilaca başlayınca kapatıcı kullanmam doğru olmaz ama bu şekilde de sokağa çıkmak istemiyorum hele ki kusma dönemlerini düşünmek bile istemiyorum :KK43: bu durumu nasıl çözebilirim ya da ilk zamanlarda kapatıcı kullanmak çok sorun olur mu :KK43:
ben kullandım hemen hergün kullanıyorum. hiç bişi olmadı. su an 65. günüm ve cildim çok iyi durumda. sen de kullan ruh sağlığın daha önemli. insan güzel görününce daha bir mutlu oluyor.

ben kullandım hemen hergün kullanıyorum. hiç bişi olmadı. su an 65. günüm ve cildim çok iyi durumda. sen de kullan ruh sağlığın daha önemli. insan güzel görününce daha bir mutlu oluyor.
bu ara mac fondoten kullanıyorum. çok memnunum. kapatıcılığı harika. tavsiye ederim. ama sakın yağlı ciltler için olanını almayın. normal ciltler için olanını alın.

tesekkür ederim :) peki birsey soracağım benim önceden kalma hani sivilce geçerken kırmızı nokta seklinde leke mi desem ne desem bilmiyorum işte acaba onlar geçer mi? kendi kendine
hepsi geçer. hiç biri kalmaz. sakın onlara takılma. istersen lekelerin fotosunu çek 3 ay sora bak orda bişi var mı die

Arkadaşlar sizlere bir sorum daha olacak; roaccutane kullanırken cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz? önerebileceğiniz temizleme jelleri ya da daha başka ürünler var mı acaba ? kimi yerde sadece su ile yıkadıklarını okudum da bu ne derece yeterli olur ? önerilerinizi bekliyorum kızlar :)

Kızlar bu ilacı kapalı komedonlarına kullanan var mı? Benim cildimin altında pıtır Pıtırlar. Sadece adet dönemimde iki üç tane uç veriyor o da cok kucuk toplu iğne ucundan daha kücük iri sivilcem olmadı ama 7 8 yıldır bu sorunum var. Cildim zaten yağlı söylememe gerek yok hergün sac yıkıyorum.Çarşamba doktora gidicem bakalım önceki doktorum kullanalım demişti reddetmiştim.

Kızlar bu ilacı kapalı komedonlarına kullanan var mı? Benim cildimin altında pıtır Pıtırlar. Sadece adet dönemimde iki üç tane uç veriyor o da cok kucuk toplu iğne ucundan daha kücük iri sivilcem olmadı ama 7 8 yıldır bu sorunum var. Cildim zaten yağlı söylememe gerek yok hergün sac yıkıyorum.Çarşamba doktora gidicem bakalım önceki doktorum kullanalım demişti reddetmiştim.
Benimde o şekilde(idi) sonradan kendileri portladı ve kistik sivilceler oldu devamında lekeler kaldı bana kalırsa leke kalmadan roaccutane kullan:) Benim 32 gün oldu ve ne ilerleme ne gerileme var sadece şunu söyleyebilirim sağ yanımda kırmızı minik leke şeklinde şeyler baya azaldı sanırım soyduğundan dolayı ama diğer leke gibi kırmızılıklar duruyor ama üzülmüyorum sivilcelerim geçsin peelingtir vs bir şekilde lekeler kurtulurum ya da en kötüsünden hafif bir renklendirici fond kapatarım:)

Kızlar herkesin cildi farklıdır.kiminde iz kalır kiminde kalmaz.ağır sivilceleri olanlarda sıkmadığı halde çukur bile oluşabilir ki o derece sivilce problemi olanların iz kalmış hali daha iyi bence.hiç iz kalmamış bebek gibi bi cilde kavuşanlarda var.kendim için konuşursam tedavim yeni bitti.yüzümde kırmızı kırmızı izler var.bazen daha bi belirginleşiyoşar bazende daha matlaşıyolar.kullanmaya ilk başladığım aylarda çıkan sivilce izleri daha açık renkli.sonradan çıkanların daha koyu.geçebiliceğini düşünüyorum o yüzden.kullandığıma hiç pişman değilim.adet dönemim geldiği halde bi tane bile sivilce çıkarmadım.
canım gecebileceğini düşünüyormusun yoksa düşünmüyor musun anlamadim:D

Benimde o şekilde(idi) sonradan kendileri portladı ve kistik sivilceler oldu devamında lekeler kaldı bana kalırsa leke kalmadan roaccutane kullan:) Benim 32 gün oldu ve ne ilerleme ne gerileme var sadece şunu söyleyebilirim sağ yanımda kırmızı minik leke şeklinde şeyler baya azaldı sanırım soyduğundan dolayı ama diğer leke gibi kırmızılıklar duruyor ama üzülmüyorum sivilcelerim geçsin peelingtir vs bir şekilde lekeler kurtulurum ya da en kötüsünden hafif bir renklendirici fond kapatarım:)
Rezzan kac mg kullanıyorsun sanırım bu komedonlara yüksek mg vermıyor doktorlar. Gecen gittigim doktor en dusugunden kullanıcaz cok buyuk sıkıntı yasamıcaksın korktugun kadar dedi. Bu kapalı komedonlar cok leke yapıyor sivilce yok ama cildim kırmızı leke leke kafayı yiycem. Roaccutane tedavisi bittikten sonra zaten tretin veya acnelyse gibi peeling etkisi yapan kremler veriliyor kalan izlere.Sende öyle kurtulursun su tedavin bi bitsin de. İletişime kalalım

Rezzan kac mg kullanıyorsun sanırım bu komedonlara yüksek mg vermıyor doktorlar. Gecen gittigim doktor en dusugunden kullanıcaz cok buyuk sıkıntı yasamıcaksın korktugun kadar dedi. Bu kapalı komedonlar cok leke yapıyor sivilce yok ama cildim kırmızı leke leke kafayı yiycem. Roaccutane tedavisi bittikten sonra zaten tretin veya acnelyse gibi peeling etkisi yapan kremler veriliyor kalan izlere.Sende öyle kurtulursun su tedavin bi bitsin de. İletişime kalalım
Canim öncellikle şunu söyleyim bende epilepsi hastası olduğum için önceleri vermediler ve sonrasında yüzümde aynen senin dediğin gibi kırmızı kırmızı lekeler kaldı ve mecburen verdiler. İlk ay 20 mg başladım. Şuan 1 ay 3 gün oldu 3 gündür 30 mg kullaniyorum. Sabah 20 akşam 10. Yan etkilerine gelirsem bende aşırı bir sivilcelenme olmadı tabi çıktı ama ilacı kullanmasaydımda çıkacaktı ilaca bağlı olduğunu düşünmüyorum.. Dudaklarım kurudu ama öyle abartıldığı kadar değil hani kuru ciltli insanlarınki olur ya aynen öyle onu kremle hallediyorum 2 kere burnum kanadı ama çok çok değil az zaten yan etkisinde yazıyor. En sık görülen yan etkilerinden. Bu arada aynen bende hergün saçımı yıkamak zorundayım aşırı yağlı. Sinir bozucu:( Hım bu arada yüzüm soyulmaya başladı sağ yanağımda baya leke vardı sadece ora soyuluyor şuan ve lekelerin %40 ı gitti diyebilirim:) Bende yan etkileri bu kadar diğer hiçbirini görmedim. Eğer kullanırsan kullandığım ürünleride sana söylerim sivilcesiz günler diliyorum:D

Merabalar bende bir roakutene kullanıcısym daha 1 ayım dolmadi yüzümü herhangi bir jelle temizlemem gerekiyor mu ?

Merhaba kizlar benimde ikinci ayim bitti bende komedonlar için kullaniyorum yalniz cok morelim bozuk çünkü ayda iki kez âdet oldum aranizda bunu yasayan varmi

Merhaba kizlar benimde ikinci ayim bitti bende komedonlar için kullaniyorum yalniz cok morelim bozuk çünkü ayda iki kez âdet oldum aranizda bunu yasayan varmi
Canım benim de bir kere adet düzensizliğim oldu ilacı kullanırken.Doktoruma sordum,ilaçla ilgili değil,stres kaynaklı olabilir demişti..
Şu an 102. günümdeyim büyük ölçüde iyileşme var.Dozumu tamamlamama 45 gün civarında bir şey kaldı.Sadece kırmızı lekelerim var onlar da yavaş yavaş geçiyor..Şimdilik memnunum ilaç bitince de alkol ve gülsuyuyla yapılan toniği kullanmayı düşünüyorum..Umarım sonuç hepimiz için iyi olur.. :)

Arkadaşlar sizlere bir sorum daha olacak; roaccutane kullanırken cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz? önerebileceğiniz temizleme jelleri ya da daha başka ürünler var mı acaba ? kimi yerde sadece su ile yıkadıklarını okudum da bu ne derece yeterli olur ? önerilerinizi bekliyorum kızlar :)
Canim ben la roche posay ın yüz temizleme jelini kullanıyorum çok memnunum:) Aynı zamanda bioderma ve la roche posay'ın güneş kremlerini kullanıyorum krem şeklinde olan değil yanliz

slm kzlar bu ilacı bende kullandım. kullanırken kolumda elimin üstünde ve sırtımda egzama vari şeyler çıktı. sıkıntılı bi dönemdi benim için. ama şunu unutmayın ilaç bittikten sonra hiç sivilcem çıkmıycak diye düşünmeyin çünkü eskisi gibi olmasada çıkıyor.Bende yeni bir ürün buldum bayada araştırdım.yorumlarıda gayet iyiydi. Kullanıyorum şuanda gayt memnunum siteye girip bi bakın derim herşey güzellik için :) linki buradaaaa
http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_79305_=&ref=nones

Canim ben la roche posay ın yüz temizleme jelini kullanıyorum çok memnunum:) Aynı zamanda bioderma ve la roche posay'ın güneş kremlerini kullanıyorum krem şeklinde olan değil yanliz
Tavsiyen için teşekkür ederim :) Bugün doktora da sordum biodermayı önerdi ama nette araştırınca avene 'i de öneren çok var kararsız kaldım :/ nemlendirici olarak ne kullanmak lazım acaba ?

kızlar ben 2 yıl önce bu ilacı kullandım ve 2 yıldır adet günlerim hariç yüzümde sivilce diye bir şey çıkmıyodu taki şu 1 aya kadar yüzüm yine eskisi gibi sivilce oldu kafayı yemek üzereyim ayrıca bu ilaç bütün vücudumu kuruttu şu an kullandığım için pişmanım keşke hiç cildimin dengesini bozmasaydım :(

Back