- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
La_vender; Umarım sonuçların iyi çıkar canım :)
jasmine93; Ben de zoretanin kullananlardanım.Yarın 3. ayımı tamamlamış bulunacağım.2-3 gün önce çıkan o yanağımdaki sivilceler minicik kaldı.Gece yatarken cildimi temizledikten sonra kantaron yağıyla nemlendiriyordum 1 haftadır.Baktım ki lekelerime de iyi geliyor,bir rutin haline getirdim bunu :) Bir de çıkan sivilcenin üzerine zdrave krem sürüyorum (bulgaristan göçmenleri iyi bilir :) ) hemencecik sönüveriyor.Bir şey daha fark ettim,ne kadar temizlersem temizleyeyim pamukla kantaron yağını sürerken fondöten kalıntıları çıkıyor.Demek ki hiçbir zaman tam olarak temizlenmiyormuş cilt.Ben de kiri çıkana kadar kantaronla siliyorum öylece bırakıyorum sonra da.Fazlaca faydasını görüyorum,1 hafta gibi bir süredir kullandığım ve etkisini gördüğüm için de tavsiye ediyorum :) Umarım bu konuda hep beraber tüm sivilce ve lekelerimizden kurtuluşumuzu kutlarız sevgili dostlarım.. :)
canım sen ne kullanıyorsun ilaçkesinlikle kullanmamalısınız benim doktorum prof. gerçekten çok ünlü bi doktor şimdi adını yazmıyım burdan ama benimde sivilcelerim çok büyük ve kırmızı kırmızıydı ayrıca iltihaplıydı ona sordum dediki kesinlikle onu kullanma kısırlık yapıyo selülit yapıyo ve daha neler neler saydı kısırlık diyince zaten ben korktum ayrıca geçiçi çözüm sağlıyo kızlar
Pamuğa yağı döküp sürüyorum makyajımı temizledikten sonra gece.Öylece uyuyorum,hem nem ihtiyacımı karşılıyor,hem de lekelerime iyi geliyor :) Şu an cildimde pürüz kalmadı pek bir veya iki tane ufacık sivilce var onlar da geçerse çok iyi olacak.Kantaron yağını nasıl uyguluyorsun? Sürdükten sonra yıkamıyor musun?
kızlar yeppaaaa 60. günüm bugün:)
herşey cok yolunda gidiyor:) yüzümdeki sivilceler çok azaldı. şuan 7 tane var:) onun haricnde her yer pürüzsüz:) tabil lekeler duruyor ama hiç önemli değil çünkü onlar da zamanla gidiyor. bu arada benim göğsumde de sivilce vardı. onlar da tamamen gitti. eminim herşey gelecek ay daha da güzel olacak. haftaya çarşamba günü doktora gidicem. ayrıca ben de çok sükür su an kızarıklık olmuyor. sadece krem falan sürünce kızarıyor. fondoten sürünce perfect oluyor.
Teşekkür ederim :)çok yüksek değil endişelenme. bol su iç. et, makarna, yumurta falan yiyorsan azalt sebze ağırlıklı beslen. her gün muhakkak meyve ye balık ye.
Kızlar lütfen olumsuz sonuç alanlar şunlarıda eklesin eğer sen roaccutane kullanırken sivilcelerini sıkıp yolup sonrada ilaç leke yaptı demesin. Gerçekten burda benim gibi yeni kullananlar var ve korkuyoruz lütfen lekeleriniz kaldıysa ayrıntı verin biraz ilaç mı yaptı yoksa siz mi sıkıp leke bıraktınız?
tesekkür ederim :) peki birsey soracağım benim önceden kalma hani sivilce geçerken kırmızı nokta seklinde leke mi desem ne desem bilmiyorum işte acaba onlar geçer mi? kendi kendinerezzan sakın korkma. ben ikinci kez kullanıyorum. leke falan hiç birşey kalmadı bende. şu an ilkinden daha rahat atlatıyorum. yüzüme bakan bu kız roac. kullanıyor demez:) ilk 2-3 ay zor geçiyor. biraz sabır:)