Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Anladım canım inşallah bidaha çıkmaz benim abim de kullandı hepsi kocaman irinliydi geçti ve hiç çıkmadı şans heralde ne diyim inşallah hepimiz kurtuluruz yetti be

roacutane kullanan birisi olarak sivilcelerim yok olmuş durumda, özel dönemde bir yada iki tane çıkar geçer hemen darısı başınıza ama gözeneklerim var onun için ne yapmalıyım bilmiyorum

valla bende ne yapacagımı bılemıyorum ,ikinci kürde geçer inşallah kullanmaya başlayınca haberdar ederim sizleri ,kuru dudaklar tekrar geliyor :/

evet arkadaşlar 16. günümü bitirmiş durumdayım bugun itibariyle. benim genelde yanak bölgem de sivilceler cıkardı sımdı de durum farklı değil. sağ yanagımda kocaman olan sivilce söndü sol yanagımda da nur topu gibi uc veren sivilce cıktı. burnum soyulmaya başladı ve siyah noktalarım belirgin hal aldı. sırtımda ise sivilceler tek tük vardı içte bayagı varmıs galiba birden kustu. dudak kuruması az az belli etmeye başladı. cildim kustugu için makyaj yapamıyorum ona canım sıkkın baya ama sonunu dusunerek rahatlamaya calısıyorum burnum iki gün kanadı o da bir damla falan geldi su anda bu kadar haberdar ederim sizi. bakalım sonu nasıl olacak:)

Merhaba arkadaslar ben bir bucuk yil once roaccutane kullanmistim cok iyi sonuclar elde ettim ama su bir kac aydir sivilce cikior surekli cok yogun degil eskisi gibi ama yinede doktorum roaccutane yazdi yarin basliyork tekrar. Benim durumumda olan varmi acaba ? Bu arada ben lazer epilasyon yapiorum roaccutane ile bir sorun olurmu?

Yapılmaması gerekiyor çünkü deri çok inceliyormuş. Iyice doktoruna sor ama yine de. Iple bile alınmaz ağda da yapılmaz diye biliyorum ben :)

Anladım canım en büyük korkum iz kalmasıydı umarım benimkilerde geçer iz için ayrı bir şey kullandın mı peki kitabı arştırıcam ama şuan öğrenci oldugum için nemlendirici ve toniğe bu kadar bütçe ayırmam zor cevabladığın için teşekkürler..:)

Canım valla bole seyler okuyunca biraz morelim düzeliyor ayna karsısında depresyona giriyordum ne zaman geçecek bu izler diye bir sene sürsün varsın yeter ki geçsin bende azaltmayı düşünüyordum ama daha 2. aydayım 10 mg yaparsam bu ilaçtan kurtulmam çok uzun sürer gibi 30 yapmayı düşünüyordum kontrole gidince doktorla konusup düşürücem bende senle aynı güneş koruyucusunu kullanıyorum ince olması çok avantajlı onun dışında birde benim izlerim bir kaçı içten gibi çukur kaldı mı sende hiç onlarada etkisi olur tedavim bittkten sonra ek olarak dermarollera başlasam evde yaşıma göre erken mi olur sence ek bir şey yaptın mı izler için

Kızlar 25.günüm fışkırdı sivilceler bunlar sonradan geççek dimi bi sakatlık olmasın normal dimi

yeppaaaaaaa:) 1. ayım doldu:) 2 ay sonra sivilce bile çıkmayacak :) şimdi en zor ikinci dönem geliyor 2. ay:) ondan sora herşey daha kolay cünkü iyileşme dönemi başlıyor:)

Kızlar 25.günüm fışkırdı sivilceler bunlar sonradan geççek dimi bi sakatlık olmasın normal dimi
tatlı keep calm:) akışına bırak cıksın sen de rahat et onlar da:) herşey su an normal. ben su an sivilce çoğalması yaşamadım ama azalması da yasamadım. normal cıkmaya devam ediyorlar. bir de yüzüm çok soyuluyor dustan sonra o da çok iyi birşey ölü deri çıkıyor sonuçta ve deri kendini sürekli yeniliyor.

Ben o kadar kurumuyorum soyulmuyorum çok yan etki göstermedi bende. Geçsin artık

Ben de 21. gündeyim bir hafta öncesine kadar bayağı toparlanmıştı cildim ama şmdi koca koca sivilceler çıkıyor... Ama normalde de çıkıyordu yani yüzümün ne hallere geldiğini gördüm ben şu an tedavi sürecindeyim bu ne ki? İki gün sonra ilk kontrolüme gidiyorum bu günlerde biraz sağlıksız besleniyorum ilk zamanlar çok dikkat ederdim ama anne evine gelince saldım biraz, umarım kan değerlerim düzgün çıkar...

Ben de çok yiyorum ama napıyım başka türlü bu tempoya dayanamam

Benimkiler normal çıktı kolesterol biraz sınırdaydı o kadar

Merhaba arkadaşlar bende rouccatune kullanmayı düşünüyorum doktorum yazmak istedi fakat ben baya bir süre erteledim ve insanların boş konuşmalarından da bıktım korkulcak birşey varmı en zor süreç hangi aylar biraz bana destek verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

1. , 2. aylar zor oluyor. 3. ay iyileşme ayı. 4. ayda artık sivilcesiz günler başlıyor. yani sabır göstermen gereken süre sadece iki aycık:) kullanmaya başladığında erteledğine çok pişman olacaksın. ben çok pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…