- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- 133
Merhaba arkadaslar ben bir bucuk yil once roaccutane kullanmistim cok iyi sonuclar elde ettim ama su bir kac aydir sivilce cikior surekli cok yogun degil eskisi gibi ama yinede doktorum roaccutane yazdi yarin basliyork tekrar. Benim durumumda olan varmi acaba ? Bu arada ben lazer epilasyon yapiorum roaccutane ile bir sorun olurmu?
Yapılmaması gerekiyor çünkü deri çok inceliyormuş. Iyice doktoruna sor ama yine de. Iple bile alınmaz ağda da yapılmaz diye biliyorum ben :)
Anladım canım en büyük korkum iz kalmasıydı umarım benimkilerde geçer iz için ayrı bir şey kullandın mı peki kitabı arştırıcam ama şuan öğrenci oldugum için nemlendirici ve toniğe bu kadar bütçe ayırmam zor cevabladığın için teşekkürler..:)öncelikle o adam bir prof. ve bir çok kitabı var. ben iki tanesini okudum:) sana da öneirrirm:) kür yaşlanma sürecini yavaşlatıyor ve kısa sürede cildi toparlıyor. sarkmayıi, kırışmayı engelliyor. çok başarılı tavsiye ederim.
heja kırmızı izler konusunda hiç tereddüttün olmasın hepsi geçiyor. hatta sana söyle söyliyim ilk kullanmamda başlamadan önce yüzümdee çok iz vardı ama ilac bittikten 6 ay sonra falan hepsi geçmişti. ve ben ilacı ağustos ayında bitirdim yani yaz döneminde de kullanmış oldum. ama güneş kremini hiç eksik etmedim. avene kullanmıştım o dönemde. şu anda ise henüz nemlendiriciye başlamadım. malum cilt çok hassas bu nedenele hassas ciltler için bir nemlendirici alıcam. tonik kullanıyorum yine dr. perricone ürünü bir tonik. ama çok pahalı fiyatı 200 tl. çok başarılı bir tonik lakin bir daha o parayı verir miyim bilmiyorum:) mesela şu an sadece tonik kullanıyorum ve töniği sürdüğümde cildimde hiç pullanma olmuyor. cok sağlıklı görünüuor hatta. nemlendirici için daha önce avene, nuxe, cliniq falan kullanmıştım onlarda bana sivilce yapmamıştı. güzel ürünlerrdi. şimdi iyi bir nemlendirici araştırıcam alacağım zamanda sana da söylerim.memnun kalırısam da öneririm:) aslında nemlendirici olarak bir ürün var aklımda ama maleseef o da çok pahalıperricone ürünü yine
b
Canım valla bole seyler okuyunca biraz morelim düzeliyor ayna karsısında depresyona giriyordum ne zaman geçecek bu izler diye bir sene sürsün varsın yeter ki geçsin bende azaltmayı düşünüyordum ama daha 2. aydayım 10 mg yaparsam bu ilaçtan kurtulmam çok uzun sürer gibi 30 yapmayı düşünüyordum kontrole gidince doktorla konusup düşürücem bende senle aynı güneş koruyucusunu kullanıyorum ince olması çok avantajlı onun dışında birde benim izlerim bir kaçı içten gibi çukur kaldı mı sende hiç onlarada etkisi olur tedavim bittkten sonra ek olarak dermarollera başlasam evde yaşıma göre erken mi olur sence ek bir şey yaptın mı izler içinBende senle aynı kilodaydım ve bence sadece izler kaldıysa dozunu hemen düşür çünkü doktorlar baskı yapınca hemen kabul ediyorlar çok yanlış olmasına rağmen hem bende senin gibi yaptım sonra çok pişman oldum. İzlere gelince banada ne kadar inanılmaz geldiysede geçiyor hemde hiçbir şey kalmıyor ama öyle iki üç ayda falan değil en az bir sene süre lazım ayrıca sen öyle diyenlere bakma mesela ben ilaca başladığım günden bu günüme kadar her gün güneş koruyucu sürdüm ve sürücemde ömür boyu..Bir sürü marka denedim ama en yağsızı ve memnun kaldığım La Roche marka var 50 faktörlü ben çok memmun kaldım likit şeklinde su gibi hatta onun renklisi var hafif kırmızı izleride kapatıyor o bana çok iyi geldi bende senin gibi beyazım hemen belli oluyodu en ufak iz bile..Bu arada dediğim gibi dozun çok yüksek benden sana tavsiye 10 mg yap ne kadar ayın kaldıysa o kadar kullan emin ol izler tamamen geçicek..
tatlı keep calm:) akışına bırak cıksın sen de rahat et onlar da:) herşey su an normal. ben su an sivilce çoğalması yaşamadım ama azalması da yasamadım. normal cıkmaya devam ediyorlar. bir de yüzüm çok soyuluyor dustan sonra o da çok iyi birşey ölü deri çıkıyor sonuçta ve deri kendini sürekli yeniliyor.Kızlar 25.günüm fışkırdı sivilceler bunlar sonradan geççek dimi bi sakatlık olmasın normal dimi
tatlı keep calm:) akışına bırak cıksın sen de rahat et onlar da:) herşey su an normal. ben su an sivilce çoğalması yaşamadım ama azalması da yasamadım. normal cıkmaya devam ediyorlar. bir de yüzüm çok soyuluyor dustan sonra o da çok iyi birşey ölü deri çıkıyor sonuçta ve deri kendini sürekli yeniliyor.
Ben o kadar kurumuyorum soyulmuyorum çok yan etki göstermedi bende. Geçsin artık
Ben o kadar kurumuyorum soyulmuyorum çok yan etki göstermedi bende. Geçsin artık
Ben de 21. gündeyim bir hafta öncesine kadar bayağı toparlanmıştı cildim ama şmdi koca koca sivilceler çıkıyor... Ama normalde de çıkıyordu yani yüzümün ne hallere geldiğini gördüm ben şu an tedavi sürecindeyim bu ne ki? İki gün sonra ilk kontrolüme gidiyorum bu günlerde biraz sağlıksız besleniyorum ilk zamanlar çok dikkat ederdim ama anne evine gelince saldım biraz, umarım kan değerlerim düzgün çıkar...
1. , 2. aylar zor oluyor. 3. ay iyileşme ayı. 4. ayda artık sivilcesiz günler başlıyor. yani sabır göstermen gereken süre sadece iki aycık:) kullanmaya başladığında erteledğine çok pişman olacaksın. ben çok pişman oldum.Merhaba arkadaşlar bende rouccatune kullanmayı düşünüyorum doktorum yazmak istedi fakat ben baya bir süre erteledim ve insanların boş konuşmalarından da bıktım korkulcak birşey varmı en zor süreç hangi aylar biraz bana destek verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?