nemlendirici olarak ne kullaniyosun
Excipial hydro diye eczanelerde satilan bir nemlendirici. Internette cok ovuldugunu gorunce bir de su bazli olunca aldim fiyati da cok cok uygun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nemlendirici olarak ne kullaniyosun
Canım bende kullanıyorum 2 aydır cildime iyi geliyor gibi ama ben bir çok kişiiden kullandıktan 1-2 yıl sonra yanakta çökme kırışıklık vs. duydum ilacın böyle bir etkisini fark ettin mi 2012den bu yana yüzünde değişiklik var mı çok endişeleniyorum sırf bu yüzden doktorla tartıştım kim uyduruyor bunları falan dedi ama ben genede doktorlara güvnmiyorum önüne gelenen yazıyorlar ilacı deneyimli kişilere sorayım dedim bari :)slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum. malesef ikinci kez roac kullanmaya başlıycam 2012de kullanmıştım. kullanırken ck zor bir dönem geçirmedim. 40 mg 6 ay kullandım. kilom 49 boyum 163 cm. ama hazirandan bu yana çok sivlcem çıktı. bunun tek sebebi mutsuzluk. çünkü hazirandan bu yana çok ama çok kotu bir dönem geçiriyorum. ne yaptıysam da geçmedi. o yuzden tekrar başladım. okulum olduğu için su an 10 mg kullanıyorum. bu derdin tek çaresi malesef roac. başka çözüm yok. diğerleri zaman kaybı. kullanmaya başlayalı bir hafta oldu. geçen kullandığımda sivilce artışı hiç yasamadım . pul pul dökülme de olmadı. sadece dudak kuruluğu ve yüzde ani kkızarma yanma hissi. bu arada kırmızı lekeleri dert etmeyin hepsi geçiyor. bir tane bile kalmıyor. ben şu an hem çalışıyorum hem de yüksek lisans yapıyorum. okul olmasaydı ilacı kullanmak umrum bile olmazdı güle oynaya kullanırdım. ama okuldakilerden çekiniyorum. çünkü yüzümü hiç sivilceli gormediler haliyle cekiniyorum. o kadar güzellikten nereye geldim su an yüzümde sivilceler kulaklarıma yakın bölgelerde, çenemde ve boynumda yer alıyor. yüzümün diğer kısımları perfect:) bir de gögüslerimde var minik minik en cok da o yüzden kullanıyorum çünkü çok sıkıldım. dekolte kıyafet giyemiyorum:) yakası biraz acık olsun kötü görünüyor.walla bu ılacı kullandıgım için çok mutluyum çünkü tek çözüm bu. başka yok. bir kaç dişini sıkarsın sonra harika bir cilt seni bekliyor. tek sıkıntılı yanı işte ilk bir kaç ay. keşke haziranda kullanmaya başlasaydım diyorum. sorularınız olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım:)
merhaba arkadaslar bende yarin kullanmaya baslayacagim bu ilaci. aslinda yuzumde cok sivilce yok ama cikan her sivilceyle oynadigim icin cok fazla kahverengi leke var. lekelere de iyi geliyormu acaba. birde ilaci kullanirken arada fondoten kullanabilirmiyim
Benimde bugun 5.gunum nasil gidiyorMerhaba benim de 5. Gunum. Kahverengi lekelere iyi gelecektir, sonucta cildi soyuyor herkes yok ettigini soyledi. Cildini guzelce temizleyip nemlendirerek kullan fondoten kullanacaksan...
Benimde bugun 5.gunum nasil gidiyor
Benimde cildim normaldede kuru oldugu icin asiri bi kuruluk hissetmiyorum siyah noktalarim belirginlesti bende dayanamayip sıktım onlari maalesef aktif sivilcem yok suanda insallah da cikmadan kurur hepsi....agzimin kenarinda kuruluktan catlatma gibi bisey oldu ama belirgin degil..su anlik durumlar bunlar Allah yardimcimiz olsun en hafif sekilde atlatalim insallahBugun ilk defa belirgin olarak kuruluk hissettim yuzumde. Okula gitmeden once bb krem surmeye calistim, oncesinde yuzumu nemlendirdigim halde pul pul gozuktu harita gibi ben de sildim cok hafif pudra surdum. Sonra hemen temizliyorum tabii gelince... Daha gozle gorulur bir sonuc almak icin erken diye dusunuyorum, bende iki uc tane buyuk sivilce cikti ama yuzumun farkli farkli yerlerinde ve kotu gozukmuyor su an icin.. Cikan sivilceler hemen sonuyor bir de. Onceden olan sivilcelerim sanki cok hafif gecmeye basladi ama psikolojik olarak da oyle geliyor olabilir bilmiyorum :) yuzumu ve dudaklarimi nemlendirmeue devam ediyorum bu arada, deli gibi de su iciyorum...
Senin nasil?
Benimde cildim normaldede kuru oldugu icin asiri bi kuruluk hissetmiyorum siyah noktalarim belirginlesti bende dayanamayip sıktım onlari maalesef aktif sivilcem yok suanda insallah da cikmadan kurur hepsi....agzimin kenarinda kuruluktan catlatma gibi bisey oldu ama belirgin degil..su anlik durumlar bunlar Allah yardimcimiz olsun en hafif sekilde atlatalim insallah
İnşallah evet olucak inşallah bu aralar bunu duyymaya ihtiyacım var :)Insallah... Ama sikma bence siyah noktalarini. Sivilce de ciksa da kafana takma gecici bir surec bu bebek gibi ciltlerimiz olacak birkac ay sonra :)
Umarım..kaçıncı günden sonra olmaya başladı bunlarBen de başladım bu ilaca.. 8. günüm bugun. cildim cok hasssas olduğu ıcın göz kuruluğuna maruz kaldım,su anda burnum soyulmaya basladı ve siyah noktalarım belirgin hal almaya başladı bu canımı sıkıyor yüzümdeki sivilceler söndü,lakin başka yerlerde özellikle yanaklarımda top gibi şişlik var hatta biri yarılmıs şekilde duruyor canımı sıkmaya yetiyor umarım sağ salimm atlatırız bu süreci.
Umarım..kaçıncı günden sonra olmaya başladı bunlar
dudak kuruluğum bir başlayıp bir duruyor lakin erken başladı ben de etkileri.vücudum da pütür pütür oldu.burnumun soyulması 6. gün başladı siyah noktalarım belirgin hal aldı ve kaşınıyor sürekli.Umarım..kaçıncı günden sonra olmaya başladı bunlar
Canım bende kullanıyorum 2 aydır cildime iyi geliyor gibi ama ben bir çok kişiiden kullandıktan 1-2 yıl sonra yanakta çökme kırışıklık vs. duydum ilacın böyle bir etkisini fark ettin mi 2012den bu yana yüzünde değişiklik var mı çok endişeleniyorum sırf bu yüzden doktorla tartıştım kim uyduruyor bunları falan dedi ama ben genede doktorlara güvnmiyorum önüne gelenen yazıyorlar ilacı deneyimli kişilere sorayım dedim bari :)
Merhaba benimde bugün 6.günüm sırtımdaki ve yüzümde tek tük çıkan sıvılceler ıcın kullanmaya basladım bu ilacı.gunde 50 mg alıyorum boyum 1.71 kilom 64.. / 50 mg fazla ama neden bilmiyorum tahlillerin çok iyi demişti doktor.yanında da kusma olmasın diye bir ilaç daha verdi .6.günümdeyim yüzümde kuruluk,dudaklarımda ise hafif kuruluk var.Benim sorum şuanda yüzüm çok iyi maşallah hiç sivilce yok ama herhangi bir kusma olur mu diğer haftalarda 2. yada 3. ayda.simdiden teşekkur ederim :)heja merhaba,
kesinlikle çökme veya kırısıklık olmadı. hatta yaşıtlarıma göre daha küçük gösteriyorum. o anlamda hiç bir sıkntı yaşamadım. (26 yasındayım)
şuan 16. günümdeyim. haftaya okul başlıyor yüksek lisans yapıyorm okula gitmeye çekiniyorum. çünkü bundan 4 ay öncesinde beyaz pürüzsüz bir tenim vardı. okul tatil oldu arkdaşlarım beni böyle görsün istemiyorum ama mecburum gidicem okula. yüzüme gelince sivilce sayısı şu an 20 falandır. alnımda burnumda ya da etrafında hiç yok. oralar tertemiz:) ama her zaman cene ve yanakların kulağıma yakın kısmı çok kotu hiç kist şeklinde sivilcem olmadı. genelde küçük küçük. . su an günde 20 mg alıyorum.ben ilk kullandığımda kusma yaşamamıştım. normal rutin olarak önceden nasıl çıkıyorsa ilk iki ay öyle cıkmıtı sonrasında çok az cıktıgını hatırlıyorm. 4. ayda falan hiç yoktu mesela. 2. kez kullanan biri olarak tüm sorularınızı cevaplamaya hazırım:)
48. günümdeyim zoretanin kullanıyorum.Daha 2.gün sivilce çıkarmaya başladı 14. günde fazlaca kusmaya başladı cildim.Çok fazla su içmeye gayret edin gerçekten iyi geliyor.Çok moralim bozuldu kusma döneminde ama 2 gündür yeni sivilce çıkmıyor ve geçmeye başladılar.40 mg alıyorum bu arada.Nemlendirici olarak diadermine ve bepanthol kullanıyorum.Temizlerken de niveanın hassas ciltler için olan köpük temizleyicisini.Bir gün içinde 5-6 tane sivilce çıktığı oluyordu.Şu an da cildim tam olarak iyileşmiş değil ancak kusma döneminin bittiği açıkça belli olmaya başladı.Saçlarım kuru,onun için de keratin ve argan yağı içerikli serumlar kullanıyorum.Şampuan olarak watsons'ın argan yağı şampuanını ve maskesini kullanıyorum.Bir hafta yıkamasam yağlanmaz diyenlere pek inanmıyordum ancak tam anlamıyla öyle oluyor.Çok da sağlıklı gözükmesi cabası.Tırnaklarım üstten ayrılırdı,artık o sorunu da yaşamıyorum.Keşke daha önce kullansaydım diyorum.Kusma dönemindeki sivilceler zaten hayatım boyunca karşıma çıkacaktı hepsinden bir kerede kurtulmak daha akıllıcaymış.Herkes soruyor yüzüne ne oldu sende hiçbir şey yoktu falan diye.Deniz güneş falan kurutmuştu sivilcelerimi başlarken pek bir şey yoktu ancak çenemin altında kist şeklinde içi yağ dolu bezeler vardı.Bunlardan kurtulmak için başladım ve tam olarak iyileşmesem de iyi ki kullanmışım diyorum.Sonucunun güzel olacağına inancım tam.Tek sıkıntı ne yaparsam yapayım dudak kuruluğuma çare bulamadım..Ama ilaç bittiğinde her şey geçecek ve biz mutlu mesut ayna karşısına geçeceğiz:) Kullanan tüm arkadaşlarıma sabır diliyorum..
canım yaa içime su serptin resmen resmen psikolojim bozuldu ben suan ikinci ayı bitiricem 3 -4 tane aktif sivilcem var onun dısında bişi yok ama 3 ay öncesinde ilaçta once yanaklarımda yogun şeklde sivilceler çıkmştı onların işlzeri duruyor hala acayip snirim bozuluyuor 4 ay öncesnde benmde yüüzüm tertemizdi şuan okula ggidiyorum ne yazık ki kapatıcıyla kaptmaya çalışyorum bişi sürmek istemiyrum oysa :/ ve yüzüm acay,p kuruyor sen nasıl besleniyordun nasıl bir kürden bahs ediyorsun biraz açarsan bişiler önerirsen çok sevinirim :) ilaçtan önce yüzün yağlımıydı mesela sonra kalıcı olarak kuru bir cilde mi sahip oluyoruz ?ayrıca bana göre ilacın böyle bir etkisi yok. doktorun haklı. ilac bitince muhteşem bir kür uygularsın kendine. sağlıklı beslenme kürü. o konuda çok deneyimliyimdir. belki de o yuzden cildim hiç kırışmadı. görenler 20 diyor:)
canım yaa içime su serptin resmen resmen psikolojim bozuldu ben suan ikinci ayı bitiricem 3 -4 tane aktif sivilcem var onun dısında bişi yok ama 3 ay öncesinde ilaçta once yanaklarımda yogun şeklde sivilceler çıkmştı onların işlzeri duruyor hala acayip snirim bozuluyuor 4 ay öncesnde benmde yüüzüm tertemizdi şuan okula ggidiyorum ne yazık ki kapatıcıyla kaptmaya çalışyorum bişi sürmek istemiyrum oysa :/ ve yüzüm acay,p kuruyor sen nasıl besleniyordun nasıl bir kürden bahs ediyorsun biraz açarsan bişiler önerirsen çok sevinirim :) ilaçtan önce yüzün yağlımıydı mesela sonra kalıcı olarak kuru bir cilde mi sahip oluyoruz ?