• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benim eskı erkek arkadsım kullanmıstı :(
butun yuzu kurumustu dudakları alnı heryerı beyaz beyaz dokulmustu :(

75. günümdeyim,eskileri gibi olmasa da yine sivilceler çıkmaya başladı ama ben memnunum,bundan birkaç hafta önceki halime nazaran daha iyi durumdayım.Dudaklarım da iyi durumda şimdilik Hametan sürüp yatınca çok iyi geliyor.Doktorum Aknefloks diye bir ilaç da yazmıştı o da çok iyi geldi cildime.Lekeler olduğu gibi duruyor,doktorum tedavi sonrasında bir kür uygulayacağını ve izlerimden eser kalmayacağını söylediğinden içim rahat.Ellerimde kuruluktan egzamalar çıkmıştı Locoid krem ve nemlendirmeyle 3 gün gibi bir sürede geçti.Yolu yarıladım sayılır.Saçlarım çok kuru,argan yağı ve bazı bakım kürleriyle kendini toparlıyor ama.Şimdilik süreçten memnunum sağ yanağımdaki kocaman sivilceler kaybolduğu için arkadaşlarım hemen fark etti değişikliği,bu da motive edici bir durum tabiki.Çok alıştım ilaca,dert etmiyorum sivilceleri lekeleri.O pürüzsüz sonuca doğru adım adım ilerliyorum.Umarım sonuç hepimizi memnun eder. :)

ağda kullanmamalısın.özellikle bıyık bölgesine yaptırıp derisi kalkan arkadaşlar var.cildinde leke kalabilir.sivilcelerden kurtulcam diye lekelerle uğraşmayın.

Evet haklısın ama benım ılac bıtelı 2yıl oldu cıldım hala hassas ılacı kullanmadan once agdadan fln hıc etkılenmezdı roucutanne yaptı hep cok sınırlıyım o ılaca

Evet haklısın ama benım ılac bıtelı 2yıl oldu cıldım hala hassas ılacı kullanmadan once agdadan fln hıc etkılenmezdı roucutanne yaptı hep cok sınırlıyım o ılaca

Evet malesef yapiyo bazilarina.ablamada aynisi oldu.

Aynen öyle çabuk biter tedavi inşallah hâlâ çıkıyo ya yetti artık
güzelim sakin ol. çok normal. benim de hala cıkıyor. ben hem çalışıyorum hem okula gidiyorum bir de. akşamları okula giderken makyaj yapıyorum hepsi kapanıyor bir güzel:) normal de makyajdan nefret etmeme rağmen yapmak durumunda kalıyorum. iş yerinde sıkıntı olmuyor. şu an benim de hala cıkıyor. yüzümde 15 tane falan vardır. hep aynı bölgelerde cıkıyor zaten. ama 3 hafta sonra yüzümde 15 değil de 10 olcak sonra 5 olcak ve bu şekilde azala azala bitecek. sabırlı olmak zorundayız. ben şöyle düşünüyorum; benim zaten yüzümde sivilce cıkıyordu su an aynı şekilde cıkmaya devam ediyor hatta bana göre ilk başladığıma göre daha iyi durumdayım. şu an cıkması iyileştiğime dair gösterge:) az kaldı bir ay sora bu kadar üzülmeyeceksın. ben beslenmeme çok dikkat ediyorum. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. her gün balık yiyorum. sabahları yumurta. tamamen uyarsam süper olcak. protein cilt için çok yaralı arkdaşlar. beyaz et yemenizi öneriyorum ve bol bol meyve. günde en az 3 lt su içiyorum.

güzelim sakin ol. çok normal. benim de hala cıkıyor. ben hem çalışıyorum hem okula gidiyorum bir de. akşamları okula giderken makyaj yapıyorum hepsi kapanıyor bir güzel:) normal de makyajdan nefret etmeme rağmen yapmak durumunda kalıyorum. iş yerinde sıkıntı olmuyor. şu an benim de hala cıkıyor. yüzümde 15 tane falan vardır. hep aynı bölgelerde cıkıyor zaten. ama 3 hafta sonra yüzümde 15 değil de 10 olcak sonra 5 olcak ve bu şekilde azala azala bitecek. sabırlı olmak zorundayız. ben şöyle düşünüyorum; benim zaten yüzümde sivilce cıkıyordu su an aynı şekilde cıkmaya devam ediyor hatta bana göre ilk başladığıma göre daha iyi durumdayım. şu an cıkması iyileştiğime dair gösterge:) az kaldı bir ay sora bu kadar üzülmeyeceksın. ben beslenmeme çok dikkat ediyorum. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. her gün balık yiyorum. sabahları yumurta. tamamen uyarsam süper olcak. protein cilt için çok yaralı arkdaşlar. beyaz et yemenizi öneriyorum ve bol bol meyve. günde en az 3 lt su içiyorum.
Çok iyi ben değerlerimin kötü çıkmasından çok korkuyorum ilacı bırakmak istemiyorum çünkü. Cips market ürünleri vs yemiyorum ama yurtta olduğum için yemekleri kendim yapmıyorum stajda da hastanede yiyorum biraz yağlı oluyo börek falan napsam bilmiyorum.

bugün itibari ile 38. günüm bitti. günde 20 mg kullanıyorum hala.kolestrolüm birazcık artmıştı çünkü.burnum siyah noktadan geçilmezdi.siyah noktaların tamamı geçti ve dokunuyorum şimdiden yumuşacık:) sadece elmacık kemiklerimde sivilce çıkıyordu o yüzden ilacı kullanmaya başladım ama içerde birikmiş maşallah sırtımda bacaklarımda her yerimde sivilceler hala mevcut.sönen sivilcelerim yeniden çıkmaya başladı.dudak kuruması yaşamadım fazla azıcık kuruyor,sürekli su içen biriyim ondan olabilir.bakalım daha dün birinci gündü bugun 38 oldu gün sayıyordum şimdi maşallah çabuk akıp gidiyor zaman umarım tertemiz olur cildimiz..

Merhaba ben de tam 8 ay boyunca roaccutane kullandım şu anda gayet iyiyim ama yeni başlayacak arkadaşlara birkaç tavsiyem var. Kesinlikle bu ilacı kendiniz eczaneden alıp kullanmaya çalışmayın muhakkak bir cilt doktoruna muayene olun bir de yan etkilerini muhakkak araştırın kontrol edin..

http://www.hastaliktedavi.net/roaccutane-sivilce-hapi-yan-etkileri-roakutan.html

http://www.hastaliktedavi.net/roaccutane-roakutan-sivilce-ilaci-genel-baslik.html

sizin için bir sitede çok geniş kapsamlı roaccutane kullanıcı yorumları buldum muhakka okuyun ama kullanmadan önce iki defa düşünün...

maalesef bende kullandım ve şu an çok pişmanım. Aslında çok ciddi bir sivilce sıkıntımda yoktu ama yine de denemek istemiştim. Sivilceleri gerçekten kurutuyor, ama giden sivilcelerin izleri her daim yüzünüzde kalıyor.
Bu ilacı kullanmadan önce tavsiyem lavanta kullanmanızdır.
Toniğinize lavanta öz yağı ekleyebilirsiniz ( esans olmayacak ) miktarı toplam ml in %2 si gibi düşünün. Tonik 100 ml se siz 2ml lavanta öz yağı damlatacaksınız. Ayrıca kreminize de ekleyebilirsiniz. Yada kullandığınız bir yağ karışımı varsa ona.
Lavanta sabunu kullanın
sivilceniz çıktığından üstüne topikal olarakta uygulayın

kesinlikle kullanmamalısınız benim doktorum prof. gerçekten çok ünlü bi doktor şimdi adını yazmıyım burdan ama benimde sivilcelerim çok büyük ve kırmızı kırmızıydı ayrıca iltihaplıydı ona sordum dediki kesinlikle onu kullanma kısırlık yapıyo selülit yapıyo ve daha neler neler saydı kısırlık diyince zaten ben korktum ayrıca geçiçi çözüm sağlıyo kızlar

85. günümü tamamladım yoldaşlarım.:)Şakaklarımda ve çenemde 2şer tane,2 yanağımda da 1er tane sivilce çıktı,sanırım geri döndüler.Ancak hala eski halime göre daha iyi olduğumu düşünüyorum,en azından gören dostlarım da böyle söylüyor.Çikolata ve sigaranın cilt bozulmasına etkisini hep biliyordum ancak yeni başıma vurmuş olacak ki bu ikiliden de vazgeçtim ^^ Umarım istikrar sağlarım.Bu aralar üzüldüğüm tek nokta 'kızarıklık'.Aşırı derece kızarıyor cildim,soğuktan olduğunu düşünmeye başladım.Yolu yarıladım sayılır,daha kötü günlerim olmuştu,şimdilik gidişattan memnunum.Pozitif olalım,her şey yolunda gitsin ^^

Yaklaşık 1.5 hafta sonra 2. Ayım bitecek ve yüzüm çok daha iyi durumda. :) :) Yeni sivilceler çıkıyor ama şuan iyiyim :) Herkese geçmiş olsun

kesinlikle kullanmamalısınız benim doktorum prof. gerçekten çok ünlü bi doktor şimdi adını yazmıyım burdan ama benimde sivilcelerim çok büyük ve kırmızı kırmızıydı ayrıca iltihaplıydı ona sordum dediki kesinlikle onu kullanma kısırlık yapıyo selülit yapıyo ve daha neler neler saydı kısırlık diyince zaten ben korktum ayrıca geçiçi çözüm sağlıyo kızlar
Yıllar önce kullanan arkadaşlarım var ve bu sorunların hiçbirini yaşamadılar..Doktorunuzun ilaçla kişisel bir problemi olmalı.. :) Şöyle bir örnek vereyim..Bayan kuzenim kullandı,şu an çok tatlı bir oğlan sahibi..Böyle şeylerle canınızı sıkmayın,ileride kullanmadığınız için pişman bile olabilirsiniz. :)

bunu bi prof söylemiş olamaz çünkü bu hap kısırlık yapmıyo.eğer hamile kalırsanız çocuğa zarar veriyo.mesela hamileyken röntgen çektirdiğinizi düşünün nasılki bebek anne karnında zarar görüp engelli oluyosa roaccutane da aynı etkiyi yapar.ve eğer kısırlık yapsaydı doktorlar doğum kontrol hapı önermez ilacın üzerinde de hamile kalmak yasaktır gibi uyarılar olmazdı.ayrıca geçici çözüm sağlamıyo.kişiden kişiye farklılık gösterir.tamamen problemi ortadan kalkanlarda var.hala sivilce çıkaranlarda.ama çevremden gördüğüm kadarıyla tamamen ortadan kalkmasa bile herkeste mutlaka azalma görüyorum.

kendi doktorumu geçtim Prof. Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'da televizyonda aynı şeyi söyledi ilaç hakkında videolarıda mevcut.:KK43:

kendi doktorumu geçtim Prof. Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'da televizyonda aynı şeyi söyledi ilaç hakkında videolarıda mevcut.:KK43:

canım o zaman sen doktorunu ve saraçoğlunun tedavisini dene eğer geçerse söyle burdaki arkadaşlarda denesin.
kullanıp kısır olanı hiç görmedim ben daha.

Back