Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağda kullanmamalısın.özellikle bıyık bölgesine yaptırıp derisi kalkan arkadaşlar var.cildinde leke kalabilir.sivilcelerden kurtulcam diye lekelerle uğraşmayın.
Evet haklısın ama benım ılac bıtelı 2yıl oldu cıldım hala hassas ılacı kullanmadan once agdadan fln hıc etkılenmezdı roucutanne yaptı hep cok sınırlıyım o ılaca
ben de 30 mg ile devam edicem 3. aya. doktorla konuşup yükselticem.3.ayda doktora mg yükselt dicem 20 mg la bi halt olcak gibi gözükmüyor ama neyse
ben de 30 mg ile devam edicem 3. aya. doktorla konuşup yükselticem.
güzelim sakin ol. çok normal. benim de hala cıkıyor. ben hem çalışıyorum hem okula gidiyorum bir de. akşamları okula giderken makyaj yapıyorum hepsi kapanıyor bir güzel:) normal de makyajdan nefret etmeme rağmen yapmak durumunda kalıyorum. iş yerinde sıkıntı olmuyor. şu an benim de hala cıkıyor. yüzümde 15 tane falan vardır. hep aynı bölgelerde cıkıyor zaten. ama 3 hafta sonra yüzümde 15 değil de 10 olcak sonra 5 olcak ve bu şekilde azala azala bitecek. sabırlı olmak zorundayız. ben şöyle düşünüyorum; benim zaten yüzümde sivilce cıkıyordu su an aynı şekilde cıkmaya devam ediyor hatta bana göre ilk başladığıma göre daha iyi durumdayım. şu an cıkması iyileştiğime dair gösterge:) az kaldı bir ay sora bu kadar üzülmeyeceksın. ben beslenmeme çok dikkat ediyorum. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. her gün balık yiyorum. sabahları yumurta. tamamen uyarsam süper olcak. protein cilt için çok yaralı arkdaşlar. beyaz et yemenizi öneriyorum ve bol bol meyve. günde en az 3 lt su içiyorum.Aynen öyle çabuk biter tedavi inşallah hâlâ çıkıyo ya yetti artık
Çok iyi ben değerlerimin kötü çıkmasından çok korkuyorum ilacı bırakmak istemiyorum çünkü. Cips market ürünleri vs yemiyorum ama yurtta olduğum için yemekleri kendim yapmıyorum stajda da hastanede yiyorum biraz yağlı oluyo börek falan napsam bilmiyorum.güzelim sakin ol. çok normal. benim de hala cıkıyor. ben hem çalışıyorum hem okula gidiyorum bir de. akşamları okula giderken makyaj yapıyorum hepsi kapanıyor bir güzel:) normal de makyajdan nefret etmeme rağmen yapmak durumunda kalıyorum. iş yerinde sıkıntı olmuyor. şu an benim de hala cıkıyor. yüzümde 15 tane falan vardır. hep aynı bölgelerde cıkıyor zaten. ama 3 hafta sonra yüzümde 15 değil de 10 olcak sonra 5 olcak ve bu şekilde azala azala bitecek. sabırlı olmak zorundayız. ben şöyle düşünüyorum; benim zaten yüzümde sivilce cıkıyordu su an aynı şekilde cıkmaya devam ediyor hatta bana göre ilk başladığıma göre daha iyi durumdayım. şu an cıkması iyileştiğime dair gösterge:) az kaldı bir ay sora bu kadar üzülmeyeceksın. ben beslenmeme çok dikkat ediyorum. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. her gün balık yiyorum. sabahları yumurta. tamamen uyarsam süper olcak. protein cilt için çok yaralı arkdaşlar. beyaz et yemenizi öneriyorum ve bol bol meyve. günde en az 3 lt su içiyorum.
Yıllar önce kullanan arkadaşlarım var ve bu sorunların hiçbirini yaşamadılar..Doktorunuzun ilaçla kişisel bir problemi olmalı.. :) Şöyle bir örnek vereyim..Bayan kuzenim kullandı,şu an çok tatlı bir oğlan sahibi..Böyle şeylerle canınızı sıkmayın,ileride kullanmadığınız için pişman bile olabilirsiniz. :)kesinlikle kullanmamalısınız benim doktorum prof. gerçekten çok ünlü bi doktor şimdi adını yazmıyım burdan ama benimde sivilcelerim çok büyük ve kırmızı kırmızıydı ayrıca iltihaplıydı ona sordum dediki kesinlikle onu kullanma kısırlık yapıyo selülit yapıyo ve daha neler neler saydı kısırlık diyince zaten ben korktum ayrıca geçiçi çözüm sağlıyo kızlar
kesinlikle kullanmamalısınız benim doktorum prof. gerçekten çok ünlü bi doktor şimdi adını yazmıyım burdan ama benimde sivilcelerim çok büyük ve kırmızı kırmızıydı ayrıca iltihaplıydı ona sordum dediki kesinlikle onu kullanma kısırlık yapıyo selülit yapıyo ve daha neler neler saydı kısırlık diyince zaten ben korktum ayrıca geçiçi çözüm sağlıyo kızlar
kendi doktorumu geçtim Prof. Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'da televizyonda aynı şeyi söyledi ilaç hakkında videolarıda mevcut.