Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Teşekkür ederimm bende 3-4 senedir erteliyorum ama olcak gibi değil yani antibiyotiği bırakınca tekrar geri dönüyolar yazdıklarınız moral verdii çok teşekkür ederimm :)

Yarın 2. Aya giriyorum ama çoğaldı yüzüm çok kötü şuan 3.ayda iyileşme olacak yani çok teşekkürler

evet kızlar hiç moralinizi bozmayın surda ne kaldı:) benim de yüzümde sivilcce cıkmaya devam ediyor ama ben takmamaya calısıyorum. çünkü geçecek... benim tek sorunum saçlarım. dökülmüyor ama inanılmaz zayıfladı. normalde kalın telli saç yapım war ama suan incecik oldu çok ilginç. bir şekilde çözüm bulmam lazım:) araştırıp bulacağım artık:)

Bu ilac insani kanser eder... Kurutmasi kizarikligi cikardigigi sivilceler tahammul edilebilir de su eczane sistemi beni deli ediyor. Yok ilk aldiginda bir paketteb fazla alamiyorsun, sistemde ilacin bitmemis gibi gozukuyorsa alamiyorsun, yahu doktor yaziyor bu ilaci kontrol etmeden de yazmiyor ne gerek var bu kadar sacma engellere...

Ben surekli izmir ankara gidip geliyorum. Ankaradaki doktor gunde iki tane degil bir tane ictigimi yazmis receteye gecen ay, o yuzden sistemde ilacim bitmemis gibi gozukuyordu. Ilac bitmemis gozukunce de sigorta vermiyor ilacinizi. Ben de artik iki kutu sigortasiz aldim surekli doktor pesinde kosmak cok yorucu cunku. Simdi izmirde aldim, bir ay sonra yine ankarada... Bu sigorta olayi cok sikintili yalniz ya size ne oluyor yani doktorum yazmis... Turkiyedeki sacma engeller iste!

Bir suru param gitti gerci sigortayla alinca da cok pahali ama simdi daha da pahaliydi... Goren tedavi olmuyoruz da adam olduruyoruz sanar!

Merhaba. Başlığı görünce yazmak istedim. Bu ilacı 2002 yılında liseye başladığımda 6 ay sureyle gunde 50 mg kullandım. Sonuçtan oldukça memnunum. Bazen çene ve boyun bölgesinde sivilce çıkıyor, miktar ve boyut küçük olduğu için önemsemiyorum.

kızlar tedavim bitmek üzere.60 mg kullanıyorum.toplamda 4.5 ay kullanmam gerekiyodu.son 20 günüm kaldı.ama hala yüzümde sivilce çıkıyo.iki tane küçük,iki tane de orta büyüklükte sivilcem var şuan. kullanıp bitirenler son aylarda durumunuz nasıldı.normal mi bu ?

Benim tedavim bitmedi o yüzden bilmiyorum ama 60 çok değil mi ya

ben 2. ayımın içindeyim ve yüzümde bir kaç tane daha sivilce çıktı ama sabır ikinci aydan sonra düzelme başlıyor. bir an önce ikinci ayın bitmesini istiyorum. sonrası kolay:)

ben 2. ayımın içindeyim ve yüzümde bir kaç tane daha sivilce çıktı ama sabır ikinci aydan sonra düzelme başlıyor. bir an önce ikinci ayın bitmesini istiyorum. sonrası kolay:)

Birkaç tane mi ? Onda bir şey yok ki ne güzel. Benim yardırdı yüzüm resmen Ben de 2.ayın içindeyim

Birkaç tane mi ? Onda bir şey yok ki ne güzel. Benim yardırdı yüzüm resmen Ben de 2.ayın içindeyim
canım bir kaç tane derken 15 taneden bahsediyorum:) saydım şu an yüzümde 15 tane war:) bunların bir kısmı büyük kırmızı iyileşmesini bekliyorum. tabi iyileşirken yenileri çıkacak. 2 ay böyle dewam eder. 3 ay 15 değil 8 olur o sayı ama o da iyi:)

bazılarının sivilcesi 2 günde geçiyormuş ne güzel.. ben de söz konusu bile değil. en erken 1 hafta yüzümde 1 aydır benle yaşayan sivilceler war ve sinir oluyorum

bazılarının sivilcesi 2 günde geçiyormuş ne güzel.. ben de söz konusu bile değil. en erken 1 hafta yüzümde 1 aydır benle yaşayan sivilceler war ve sinir oluyorum

Benim de öyle geçmeli artık yaa kurumuyo da yüzüm hâlâ yağlı su içmiyorum pek iyice yağ oluyo

Ben kullandım roaccutane 6ay boyunca cılt rengım degıstı bı tuhaf oldu hassaslaştı ağda yapınca bile yanıyor bayagı sorunlu bir ilaç yani benim çok sivilce yoktu fakat tek tuk olsada derın cıkıyodu bunlardn kurtulmam ıcınson care olarak gormustum ılac bıttıkten 4 5 ay sonra tekrar basladı sıvılceler tabi ilaç süresince cıkmıyordu ama insanın dengeside bozuluyor bence kullanma

Benim 27. Günüm. Sivilceler hala çıkıyor ama tek tük. Siyah noktaların hepsi çıktı kontrollü bi şekilde sıktım onları yoksa yüzümde çok kötü duruyolardı onlar gidince pırıl pırıl oldu yüzüm. Lekeler hala var. Ben de henüz bi kuruluk pul pul dökülme olmadı. Sürekli krem sürüyorum ve çok su içiyorum sanırım bundan. Dudak kuruluğu da pek yok. Çok az burnum kanıyor arada o da önemli değil. Göz kapaklarım hafif şişti suni gözyaşı kullanıyorum. Ben memnunum şimdilik ama daha çok erken. Benim sorum şu tüy dökücü krem kullanabilir miyim yani cilt hassaslaşıyor ya bi zararı olur mu

Lazer ve ağda yok yani cildini tahriş edebilecek şeyler ben koltuk altıma epilatör kullanıyordum ama artık aşırı acımaya başladı. Hassaslaştı galiba. Bacaklarımı tüy Dökücü krem ile aldım bugün bi sorun olmadı

ağda kullanmamalısın.özellikle bıyık bölgesine yaptırıp derisi kalkan arkadaşlar var.cildinde leke kalabilir.sivilcelerden kurtulcam diye lekelerle uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…