Teşekkür ederimm bende 3-4 senedir erteliyorum ama olcak gibi değil yani antibiyotiği bırakınca tekrar geri dönüyolar yazdıklarınız moral verdii çok teşekkür ederimm :)1. , 2. aylar zor oluyor. 3. ay iyileşme ayı. 4. ayda artık sivilcesiz günler başlıyor. yani sabır göstermen gereken süre sadece iki aycık:) kullanmaya başladığında erteledğine çok pişman olacaksın. ben çok pişman oldum.
1. , 2. aylar zor oluyor. 3. ay iyileşme ayı. 4. ayda artık sivilcesiz günler başlıyor. yani sabır göstermen gereken süre sadece iki aycık:) kullanmaya başladığında erteledğine çok pişman olacaksın. ben çok pişman oldum.
kızlar tedavim bitmek üzere.60 mg kullanıyorum.toplamda 4.5 ay kullanmam gerekiyodu.son 20 günüm kaldı.ama hala yüzümde sivilce çıkıyo.iki tane küçük,iki tane de orta büyüklükte sivilcem var şuan.kullanıp bitirenler son aylarda durumunuz nasıldı.normal mi bu ?
Benim tedavim bitmedi o yüzden bilmiyorum ama 60 çok değil mi ya
ben 2. ayımın içindeyim ve yüzümde bir kaç tane daha sivilce çıktıama sabır ikinci aydan sonra düzelme başlıyor. bir an önce ikinci ayın bitmesini istiyorum. sonrası kolay:)
canım bir kaç tane derken 15 taneden bahsediyorum:) saydım şu an yüzümde 15 tane war:) bunların bir kısmı büyük kırmızıBirkaç tane mi ? Onda bir şey yok ki ne güzel. Benim yardırdı yüzüm resmenBen de 2.ayın içindeyim
bazılarının sivilcesi 2 günde geçiyormuş ne güzel.. ben de söz konusu bile değil. en erken 1 haftayüzümde 1 aydır benle yaşayan sivilceler war ve sinir oluyorum
benim de saçlarım çok kötü yaaBenim de öyle geçmeli artık yaa kurumuyo da yüzüm hâlâ yağlı su içmiyorum pek iyice yağ oluyo
Benim 27. Günüm. Sivilceler hala çıkıyor ama tek tük. Siyah noktaların hepsi çıktı kontrollü bi şekilde sıktım onları yoksa yüzümde çok kötü duruyolardı onlar gidince pırıl pırıl oldu yüzüm. Lekeler hala var. Ben de henüz bi kuruluk pul pul dökülme olmadı. Sürekli krem sürüyorum ve çok su içiyorum sanırım bundan. Dudak kuruluğu da pek yok. Çok az burnum kanıyor arada o da önemli değil. Göz kapaklarım hafif şişti suni gözyaşı kullanıyorum. Ben memnunum şimdilik ama daha çok erken. Benim sorum şu tüy dökücü krem kullanabilir miyim yani cilt hassaslaşıyor ya bi zararı olur mu
ağda kullanmamalısın.özellikle bıyık bölgesine yaptırıp derisi kalkan arkadaşlar var.cildinde leke kalabilir.sivilcelerden kurtulcam diye lekelerle uğraşmayın.Ben kullandım roaccutane 6ay boyunca cılt rengım degıstı bı tuhaf oldu hassaslaştı ağda yapınca bile yanıyor bayagı sorunlu bir ilaç yani benim çok sivilce yoktu fakat tek tuk olsada derın cıkıyodu bunlardn kurtulmam ıcınson care olarak gormustum ılac bıttıkten 4 5 ay sonra tekrar basladı sıvılceler tabi ilaç süresince cıkmıyordu ama insanın dengeside bozuluyor bence kullanma
hala artmaya devam ediyorlarsizde durumlar nasıl. benim 40 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?