• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben 6 ay kullandim. Ondan önceki süreçte sivilcelerime (acnelerime) HİÇ dokunmadım çukurlaşmasın diye. Doktora girdiğimde bana söylediği ilk şey şu oldu bu sivilceler iz bırakan izler oldu ve kan tahlili yapıp tedaviye başladım. Çok zor geçti zaten o dönemde zor bir süreç geçiriyordum cildim kupkuru oluyordu dudaklarım çatlıyordu bazen üstünü çekiyordum falan saç köklerim de kuru oluyordu ama şükür allahıma atlattım bugün cildimin çok güzel olduğunu söyleyenler var bense acne tedavisi gördüğümü söyleyince inanamıyorlar.. Ben acnemi nazara bağlıyorum çok titiz ve bakımlı bir insandım acne oldu dünyam yıkıldı ama çok dikkatlice kullandım. Güneşe çıkmadım çıktığımda şapka kullandım, dudak kremi aldım, parfümsüz şampuanla yıkandım vs. Dikkatli kullanırsanız Allahın izniyle 6 ay bile sürmez inşallah.

İnşallah.Bendede çok fazla olmadı hep sayılıydı sivilcelerim 2 3 tane mayıs gibi doktora gitmiştim benzamiycn ve tetradox verdi bir süre kullandım ramazanda falan cildim gayet iyiydi.şimdi ilaçları kullanmayı kestim yine çıktılar.Artık bende bu ilacı kullanmak istiyorum ama kusma dönemnden korkuyorum.Çok fazla kafama takıyorum biliyorum Allah beterinden korusun herkesin ne dertleri var ama sivilcem çıkınca sanki dünyam yıkılıyor.

İnşallah.Bendede çok fazla olmadı hep sayılıydı sivilcelerim 2 3 tane mayıs gibi doktora gitmiştim benzamiycn ve tetradox verdi bir süre kullandım ramazanda falan cildim gayet iyiydi.şimdi ilaçları kullanmayı kestim yine çıktılar.Artık bende bu ilacı kullanmak istiyorum ama kusma dönemnden korkuyorum.Çok fazla kafama takıyorum biliyorum Allah beterinden korusun herkesin ne dertleri var ama sivilcem çıkınca sanki dünyam yıkılıyor.
Bende kusma olmadı ama teyzemin oğlunda ( o da kullandı) o aşırı sinirleniyordu. Ben ilaçları bıraktığım dönem tek tük çıkıyordu bende tek tük alıyordum hapı :) sonra bundan vaz geçtim ve o iğrenç acneler bir daha çıkmadı adet döneminde minnacık sivilce çıkıyor o da işin kötü tarafı ama eskiden eser kalmadı.

Ben 6 ay kullandim. Ondan önceki süreçte sivilcelerime (acnelerime) HİÇ dokunmadım çukurlaşmasın diye. Doktora girdiğimde bana söylediği ilk şey şu oldu bu sivilceler iz bırakan izler oldu ve kan tahlili yapıp tedaviye başladım. Çok zor geçti zaten o dönemde zor bir süreç geçiriyordum cildim kupkuru oluyordu dudaklarım çatlıyordu bazen üstünü çekiyordum falan saç köklerim de kuru oluyordu ama şükür allahıma atlattım bugün cildimin çok güzel olduğunu söyleyenler var bense acne tedavisi gördüğümü söyleyince inanamıyorlar.. Ben acnemi nazara bağlıyorum çok titiz ve bakımlı bir insandım acne oldu dünyam yıkıldı ama çok dikkatlice kullandım. Güneşe çıkmadım çıktığımda şapka kullandım, dudak kremi aldım, parfümsüz şampuanla yıkandım vs. Dikkatli kullanırsanız Allahın izniyle 6 ay bile sürmez inşallah.
aynen bende nazara geldim :( pürüzsüz cildimi sivilceler bastı her gören yüzün çok güzel derdi :( ben bugün 3ayımı doldurdum ama hala 2 3 tane sürekli çkıyo ve lekelerim duruyo ne zaman geçer bunlar ve yüzüm hiç kurumuyo ya :(

neden soyulma olmadı acaba yağlı mıydı cildin.dudakların falan ne alemde
aşırı yağlıydı dudaklarım kuruyo ama öyle aman aman bişey değil krem sürmeyince kuruyo sürünce hiç bişey yok saçlarım eskiden 24 saat dolmadan yağlanırdı şimdi yıkamasam 2 hafta bile kalır ilk günkü gibi o yönden çok hoş :) yüzümde arada kükürt sabunuyla yıkıyorum o zaman soyuluyo 2 3 saat sonra düzeliyo anlamadım bende ne iş bi arkadaşım kullanıyodu onun yüzü komple soyuluyodu zaten 2 3 sivilce var gerisi leke kırmızı kırmızı 4. aydan sonra düzeliyomuş öyle diyolar ama açıkcası benim hiç umudum yok hep böyle kalcam gibi :(

aynen bende nazara geldim :KK43: pürüzsüz cildimi sivilceler bastı her gören yüzün çok güzel derdi :KK43: ben bugün 3ayımı doldurdum ama hala 2 3 tane sürekli çkıyo ve lekelerim duruyo ne zaman geçer bunlar ve yüzüm hiç kurumuyo ya :KK43:
Aynen ergenlik bitti acne başladı inanırmısın? Nzardan başka bişiy değil. Sen canını sıkma yanlız sana hiç dokunmamayı tavsiye ederim. şimdi ben doktorum biraz lafından çıkmıştım maske falan yasaklamıştı ama ben siyah nokta için çok hafif bir maske hazırlamıştım 2.3.günde bir kullanıyordm hem içten hem dıştan temizledim lekem yoktu ama sana iyi gelir sende yap

Aynen ergenlik bitti acne başladı inanırmısın? Nzardan başka bişiy değil. Sen canını sıkma yanlız sana hiç dokunmamayı tavsiye ederim. şimdi ben doktorum biraz lafından çıkmıştım maske falan yasaklamıştı ama ben siyah nokta için çok hafif bir maske hazırlamıştım 2.3.günde bir kullanıyordm hem içten hem dıştan temizledim lekem yoktu ama sana iyi gelir sende yap
benim leke var işte yanaklarımda kırmızı :(

Bence umudunu kesme bir kere o cesareti gösterip ilacı kullanmaya başlamışsın benimde saçlarım çabuk yağlanıyo yinede cok korkuyorum bu ilaçtan daha kotu olur diye :((((

Bence umudunu kesme bir kere o cesareti gösterip ilacı kullanmaya başlamışsın benimde saçlarım çabuk yağlanıyo yinede cok korkuyorum bu ilaçtan daha kotu olur diye :KK43:(((
olmaz herkeste az yada çok işe yarıyo ömür boyu kapatıcıların arkasına gizleneceğine 6 ay sabret kurtul ;) ne kadar erken başlarsan o kadar iyi keşke 3 yıl önce kullansaydım belki daha iyi olurdu o zamanlar leke yoktu :(

olmaz herkeste az yada çok işe yarıyo ömür boyu kapatıcıların arkasına gizleneceğine 6 ay sabret kurtul :KK66: ne kadar erken başlarsan o kadar iyi keşke 3 yıl önce kullansaydım belki daha iyi olurdu o zamanlar leke yoktu :KK43:
keşke bende mayıs gibi dotora gittiğimde kullansaydım şimdiye bitmiş olurdu.Yazın kullanılmıyo falan diye vermedi doktor.Ama artık kullanıcam inş.beklenmedik bişey olmaz :(

Back