• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben de bugün tahlilleri mi yaptırdım ilaç için .Akşam da buyuk olasılıkla sonuçlarım uygunsa doktor ilacı yazıcak.İlaç ilk kullanılmaya başladığında aşırı sivilce yapıyormuş doğru mu ? Önceden kullananlar bilgi verirse sevinirim.

evet artış oluyo ama herkeste farklılık gözteriyo.benim adet döneminde sivilcelerim çoğalırdı.kullanmaya başladıktan sonrada adet dönemindeki kadar çoğaldı.aşırı değildi.sizinkide en yoğun olduğu dönemde ne kadarsa o kadar olur diye düşünüyorum.

Sac dokulmesi yapiyormu bazi forumlarda saclarim seyreklesti diyen kisiler var

yine kişiden kişiye farklılık gösteriyo.bazılarında çok dökülüyo bazılarında hiç.benim ilk zamanlar biraz döküldü şimdi dökülmüyo.ama günlük yıkama gerektiren yağlı saçlarım gitti yerine 1 hafta yıkamasan yağlanmıycak kuru saçlarım geldi.bu hapın iyi olan tek yan etkisi :KK37:

Merhaba bende roaccatune tedavisi görüyorum 16 yaşındayım. 2. Ayın ortalarındayım yüzüm şimdi başlamadan öncesine göre daha berbat ama dert etmiyorum böyle olacağını biliyordum ve sabrediyorum. Ama bu izler sanki geçmeyecek gibi çünkü yüzüm hiç soyulmuyor doktora geçer mi hiç soyulmuyor diye sorduğumda soyulmaz zaten dedi ama herkesin soyulmuş... Tedavi boyunca yüzü soyulmayan var mı? Soyulmaması doğal mı? Sırf bu soruyu sorabilmek için üye oldum cevap verin lütfen :)

bugun bir hafta oluyor..
dudaklarım kurudu, yanmış gibi sanki derisi.. ama korkunç değil.
vücudumda da deri yüzeyim hassaslaştı.
burnum bıraz soyuldu :( sivilcelerde artış oldu,evet. (dr. ilk 1 ay artış olucak, endişelenme dedi) sımdılık bunlar..

benim tedavi bittikten sonra feci saç dökülmem oldu ki hala devam ediyor her elimi attığımda 4-5 tel elimde kalıyor tarayınca fırçam saçla doluyor. kuaförüm bile saçın yarı yarıya azalmış nerdeyse dedi :S hayatımda değişen bir şey yok tedavim bitmesinden başka bende ona mı bağlasam acaba bilemedim. ilaç kullanırken yapmadı da bırakınca mı yaptı bilemedim :S
Sac dokulmesi yapiyormu bazi forumlarda saclarim seyreklesti diyen kisiler var

benim tedavi bittikten sonra feci saç dökülmem oldu ki hala devam ediyor her elimi attığımda 4-5 tel elimde kalıyor tarayınca fırçam saçla doluyor. kuaförüm bile saçın yarı yarıya azalmış nerdeyse dedi :S hayatımda değişen bir şey yok tedavim bitmesinden başka bende ona mı bağlasam acaba bilemedim. ilaç kullanırken yapmadı da bırakınca mı yaptı bilemedim :S
Pf sac dokulmesi sıkıntı ya 2-3 sene gecmis kisiler olsada sorsak

Arkadaşlar 1. ayımı doldurdum. Eskisine nazaran daha berrak bi cildim var . İnş bu böyle devam eder. Gerçi doktor yaklaşık 5 senedir sivilcelerimle verdiğim savaşı ve uzun süreler kullandığım antibiyotikleri duyunca cildimin bir kusma yapmayacagını söyledi . Ancak bir sorunum var . Ya yıkarken yüzümü bu beyaz uçlu sivilceler patlıyo. İz kalırmı korkuyorum. Yıkamasak daha mı iyi olur. Ayrıcaaa şu iyi bi güneş kremi söyleyin canlarım ya lekelenmeden atlatalım şu dönemi

Arkadaşlar 1. ayımı doldurdum. Eskisine nazaran daha berrak bi cildim var . İnş bu böyle devam eder. Gerçi doktor yaklaşık 5 senedir sivilcelerimle verdiğim savaşı ve uzun süreler kullandığım antibiyotikleri duyunca cildimin bir kusma yapmayacagını söyledi . Ancak bir sorunum var . Ya yıkarken yüzümü bu beyaz uçlu sivilceler patlıyo. İz kalırmı korkuyorum. Yıkamasak daha mı iyi olur. Ayrıcaaa şu iyi bi güneş kremi söyleyin canlarım ya lekelenmeden atlatalım şu dönemi
canım benimde öyle oluyo ya yıkarken elini yüzüne sürtme benim 2 ay 10 gün oldu kusma dönemi yaşamadın 3 5 tane çıktı bide kurumuyo pek anlamadım ne iş ya senin yüzün kuruyomu?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz. Benimde akne problemim var. Veee bu kadar dikkat etmeme rağmen asla ambalajlı gıdalar tüketmem, sürekli su içerim kesinlikle cildime fondoten allık hiç bi şey sürmem temizliğine çok dikkat ederim vs ama yok geçmiyor. Fazla değil ama beyaz tenli olduğu için çok kötü gözüküyor veee yüzümün sivilcesiz olduğı günleri hatırlayamıyorum artık :( acaba bende kullansam mı tek çare bu ilaç mıdır. Lütfen kullanan arkadaşlar cevap uaAbilir mi

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz. Benimde akne problemim var. Veee bu kadar dikkat etmeme rağmen asla ambalajlı gıdalar tüketmem, sürekli su içerim kesinlikle cildime fondoten allık hiç bi şey sürmem temizliğine çok dikkat ederim vs ama yok geçmiyor. Fazla değil ama beyaz tenli olduğu için çok kötü gözüküyor veee yüzümün sivilcesiz olduğı günleri hatırlayamıyorum artık :KK43: acaba bende kullansam mı tek çare bu ilaç mıdır. Lütfen kullanan arkadaşlar cevap uaAbilir mi
geçmez canım boşuna cabalama kullan abartıldığı gibi değil 3 aydır kullanıyorum sivilce çıkmadı bnde sadece olanlar var ve dudak kuruyo boşa çekme o çileyi 3 yıl çektm dahada çekceğime kullanırım biter inşallah

geçmez canım boşuna cabalama kullan abartıldığı gibi değil 3 aydır kullanıyorum sivilce çıkmadı bnde sadece olanlar var ve dudak kuruyo boşa çekme o çileyi 3 yıl çektm dahada çekceğime kullanırım biter inşallah
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Sadece göz için çok zararlıymış ve ileride çocuğun olmayabiliyormuş. Bu yan etkile için çok endişelendim. Dudak çatlaması neysede. Birde kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar sivilceler çıkar mı acaba?

Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Sadece göz için çok zararlıymış ve ileride çocuğun olmayabiliyormuş. Bu yan etkile için çok endişelendim. Dudak çatlaması neysede. Birde kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar sivilceler çıkar mı acaba?
göz kuruluğu yapıyo onun için damla veriyolar düzenli kullanınca sorun olmuyo ayrıca kısırlık falan duymadım bunu kullanıp çocuk doğuran var sadece ilacı kullanırken hamile kalırsan çok zararlı zaten her ay kontrole gidiyosun herşeyine bakıyolar resmen öcü yapıyolar bu ilacı stres falan hiç yok hatta mutlu oluyosun geçecek diye tekrar çıkma olayıda şöyle eksik doz kullanırsan nüks eder benim arkadaş eksik kullanmış şimdi çıkmış tabi eskisi kadar değil hiç kafana takma onlarla yaşayacığna 6 ay dişini sık ömür boyu rahat et at o fondötenleri seni bilmiyorum ama benim özgüvenim yerlerde en çokta bunun için kullanıyorum kurtulcam inş :D

göz kuruluğu yapıyo onun için damla veriyolar düzenli kullanınca sorun olmuyo ayrıca kısırlık falan duymadım bunu kullanıp çocuk doğuran var sadece ilacı kullanırken hamile kalırsan çok zararlı zaten her ay kontrole gidiyosun herşeyine bakıyolar resmen öcü yapıyolar bu ilacı stres falan hiç yok hatta mutlu oluyosun geçecek diye tekrar çıkma olayıda şöyle eksik doz kullanırsan nüks eder benim arkadaş eksik kullanmış şimdi çıkmış tabi eskisi kadar değil hiç kafana takma onlarla yaşayacığna 6 ay dişini sık ömür boyu rahat et at o fondötenleri seni bilmiyorum ama benim özgüvenim yerlerde en çokta bunun için kullanıyorum kurtulcam inş :D
Sonuç inşallah çok iyi olur kurtulursun canım. Bendede var özgüvenle ilgili sorunlar. Ama ben bu tedaviden vazgeçtim. Kimyasal peeling yaptıracağım 2 ay sonra. Önce bunu denemek istedim umarım işe yarar :) :KK73:

Sonuç inşallah çok iyi olur kurtulursun canım. Bendede var özgüvenle ilgili sorunlar. Ama ben bu tedaviden vazgeçtim. Kimyasal peeling yaptıracağım 2 ay sonra. Önce bunu denemek istedim umarım işe yarar :) :KK73:
inşallah canım sonucu paylaşırsan sevinirim benimde izler kalack gibi :(

inşallah canım sonucu paylaşırsan sevinirim benimde izler kalack gibi :KK43:
İrtibatta olalım canım, tabii ki paylaşırım doktorum lakelerin %45 ini götürür diyor. Tabii lekelerin derinliğine göre değilir. Akneler tamamen gitsinde. Lekelerinde %45 i gitsede olur :) :KK17:

İrtibatta olalım canım, tabii ki paylaşırım doktorum lakelerin %45 ini götürür diyor. Tabii lekelerin derinliğine göre değilir. Akneler tamamen gitsinde. Lekelerinde %45 i gitsede olur :) :KK17:
öyle deme leke daha çok batıyo benim gözüme gerçi leke geçmezse krem falan veriyolar soyucu

öyle deme leke daha çok batıyo benim gözüme gerçi leke geçmezse krem falan veriyolar soyucu
Valla benim sivilcesiz siyah noktasız pütr pütür olmayan pürüzsüz kırışıksız ve çok sıkı bir cildim olsunda ufak sivilce lekeleri falan çok önemli değil. (Çok şey istedim ama) :DYani benim lekelerim yüzeyselmiş ama ben 3 seans falan gitmek istedim sivilceler için yeterliymiş lekelerinde %45 i geçer dedi. Daha dirinlemesine kimyasal peeling yaptırırsan lekelerin çoğunluğu gidir canım

Valla benim sivilcesiz siyah noktasız pütr pütür olmayan pürüzsüz kırışıksız ve çok sıkı bir cildim olsunda ufak sivilce lekeleri falan çok önemli değil. (Çok şey istedim ama) :DYani benim lekelerim yüzeyselmiş ama ben 3 seans falan gitmek istedim sivilceler için yeterliymiş lekelerinde %45 i geçer dedi. Daha dirinlemesine kimyasal peeling yaptırırsan lekelerin çoğunluğu gidir canım
nasıl yapılıyo o peeling ilaçtan sonra lekelerim geçmezse bende yapayım

Back