ciddi misiniz 2.gunum ve saclarim dokulecek diye neredeyse birakmayi dusunuyorumArkadaşlar ben de roaccutane kullanıyorum. 1 ay bitti, 2. ay içerisindeyim.
Doktor bana 10 mg'lık doz verdi, 12 ay kullanıcaksın dedi. Sizlerden neden farklı verdi dozumu tam olarak anlayamadım.
12 ay kullanan var mı aranızda benim gibi ?
Bu arada dozu çok hafif olduğu için, ne bir kuruluk yaşadım ne de başka birşey, sivilcelerimi kusuyor şuan cildim, oda normal zaten.
Acaba bu kusma dönemi daha mı uzun süreli olur dozu hafif olduğu için?
Bu arada çok garip bi şekilde, roacctane kullanmadan önce saçlarım avuç avuç dökülürdü, ama şimdi hiç dökülmüyor neredeyse. Doktorum saç dökedebilir tam tersi iyi de gelebilir demilşti. Çok şaşırdım. Eskisinden daha parlak saçlarım. Acaba aynı şekilde etki gören var mı? kısa süreli bi etkisi mi yoksa bu?
Hepinize geçmiş olsun.
Ilacını bitiirmiş arkadaşlarada tekrar geçmiş olsun demek istiyorum, darısı başımıza :)
lily, post: 35345845, member: 583178"]Arkadaşlar ben de roaccutane kullanıyorum. 1 ay bitti, 2. ay içerisindeyim.
Doktor bana 10 mg'lık doz verdi, 12 ay kullanıcaksın dedi. Sizlerden neden farklı verdi dozumu tam olarak anlayamadım.
12 ay kullanan var mı aranızda benim gibi ?
Bu arada dozu çok hafif olduğu için, ne bir kuruluk yaşadım ne de başka birşey, sivilcelerimi kusuyor şuan cildim, oda normal zaten.
Acaba bu kusma dönemi daha mı uzun süreli olur dozu hafif olduğu için?
Bu arada çok garip bi şekilde, roacctane kullanmadan önce saçlarım avuç avuç dökülürdü, ama şimdi hiç dökülmüyor neredeyse. Doktorum saç dökedebilir tam tersi iyi de gelebilir demilşti. Çok şaşırdım. Eskisinden daha parlak saçlarım. Acaba aynı şekilde etki gören var mı? kısa süreli bi etkisi mi yoksa bu?
Hepinize geçmiş olsun.
Ilacını bitiirmiş arkadaşlarada tekrar geçmiş olsun demek istiyorum, darısı başımıza :) [/QUOTE]
Ciddimisiniz