- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
Soyuca krem ve jellerle yüzün ilk tabakasını soyuyorlar canımnasıl yapılıyo o peeling ilaçtan sonra lekelerim geçmezse bende yapayım
iyiymiş yaptığın zaman sonucunu yaz bekliyorum :) birde nerede yapıyolar güzellik merkezlerindemi ve fiyatı :))So
Soyuca krem ve jellerle yüzün ilk tabakasını soyuyorlar canım
tm canım :)Tamam özelden konuşuruz tekrar. Ben özel hastanede yaptırcam. Fiyatıda çok pahalı değil :)
hayır yapma sadece ilacı kullan o çıkanlar içeride var olanlar bir süre sonra hepsi geçecekTedavimin 24.günündeyim siyah noktalarda feci bir şekilde artış var.Cilt bakımı yaptırırsam cilt dengem bozulur mu?o siyah noktalarla gezmek istemiyorum
ÇOK VARSA ONLARI HALLET SONRA KULLAN İLACI ÇÜNKÜ BU İLACI KULLANIRKEN TÜY ALMAK ÇOK ZOR BIYIK BÖLGEMİ ALIRKEN SOYULUYO YÜZÜM ÇOK DİKKATLİ ALACAKSIN İPLEmeraba kızlar ben de bu ilaca başlamayı düşünüyorum ama yüzümde aşırı derecede tüy problemim var onlar için ne yapmalıyım
ben 4. aya girdim dudak dışında kuruma yok asıl bana yaramıyo yüzüm ilk günkü gibi hiç değişme yokKızlar ben Roaccutane kullanmaya başladım 4.günüm başkalarında kuruma olmuş hemen ama bende olmuyor.
Dudak kremi sürekli kullanıyorum doktorunun yazdığı. Normal mi bu ? Işe yaramaz diye çok korkuyorum.
20 mg kullanıyorum.1 yıl kullanıcakmışım.
Bir de pasta börek götürüyorum.Doktorun verdiği broşürde rejim gerekmez yazıyor. Tedavimi etkiler mi ?
Arkadaşlar bende her ay farklı bir yan etkisi baş gösteriyor. Bu seferde fazlasıyla saç dökülmem başladı.Ayrıca beşinci ayındayım sınavım olduğu için beş gündür yazdıramadım hapı ne yapmalıyım heme özele gidip yazdırmalı mıyım yoksa pazartesiyi mi beklemeliyim? Bir sorun olur mu korkuyorum o kadar zaman boşa gitmesin.
Bence hemen yazdır canım düzensizlik olmasın
Yaa bugün geçti sanırım paraya kıyıp özele gitmeliyim çok üzgünüm ya. =( Teşekkür ederim cevap için. Bir sorum daha var Benim siyah noktalarım gitti ama gözeneklerim oldu bunun bir çözümü var mı ? Doktor ilacın gözeneklere etkisi olmadığını söylemişti.
kişiye göre değişiyo bende hiç kusma olmadı 2 3 tane çıkıyo ama hep aynı yerde süreklionu kullanıp göreceksin :)Merhaba kızlar, bende senelerdir sivilcelerle uğraşıyorum bazen hiç birşey kalmıyor ama genelde 2 3 tanede olsa sürekli sivilce çıkıyor.Biri geçiyor diğeri çıkıyor.Son çare olarak bu ilacı kullanmayı düşünüyorum.Bu hafta doktora gidicem.Tek merakım kusma döneminin ne kadar sürdüğü.Çok kötü bi hal alıp almadığı.Kullananlar cevaplarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?