Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Tamam özelden konuşuruz tekrar. Ben özel hastanede yaptırcam. Fiyatıda çok pahalı değil :)

Tedavimin 24.günündeyim siyah noktalarda feci bir şekilde artış var.Cilt bakımı yaptırırsam cilt dengem bozulur mu?o siyah noktalarla gezmek istemiyorum

meraba kızlar ben de bu ilaca başlamayı düşünüyorum ama yüzümde aşırı derecede tüy problemim var onlar için ne yapmalıyım

meraba kızlar ben de bu ilaca başlamayı düşünüyorum ama yüzümde aşırı derecede tüy problemim var onlar için ne yapmalıyım
ÇOK VARSA ONLARI HALLET SONRA KULLAN İLACI ÇÜNKÜ BU İLACI KULLANIRKEN TÜY ALMAK ÇOK ZOR BIYIK BÖLGEMİ ALIRKEN SOYULUYO YÜZÜM ÇOK DİKKATLİ ALACAKSIN İPLE

Kızlar kısırlık yapıyor diyenler olmuş resmen saçmalık. Doktorunuza sorun ya da o bir broşür veriyor zaten. Tıp bilgisi olmayanlar lütfen bu şekilde insanları korkutmasın.

Benimde yanaklarımdakiler bi türlü geçmedi ösym sınavlarından kalma.. makyaj malzemelerini kestim yağlı yiyecekleri azalttım biraz dindi ama iz kalırsa benimde son çarem bu ilaç olucak gibi

Kızlar ben Roaccutane kullanmaya başladım 4.günüm başkalarında kuruma olmuş hemen ama bende olmuyor.

Dudak kremi sürekli kullanıyorum doktorunun yazdığı. Normal mi bu ? Işe yaramaz diye çok korkuyorum.

20 mg kullanıyorum.1 yıl kullanıcakmışım.

Bir de pasta börek götürüyorum.Doktorun verdiği broşürde rejim gerekmez yazıyor. Tedavimi etkiler mi ?

ben 4. aya girdim dudak dışında kuruma yok asıl bana yaramıyo yüzüm ilk günkü gibi hiç değişme yok sende kuruma 2 haftaya başlar

Merhaba bayanlar bugun bende roaccutanea baslamis bulunuyorum. Hic purussuz bi yuze sahip olamadim. Insallah bu sefer olacak olmalii son care bu.. 20mg ile basladim. Doktorum yaninda decubal markali dudak nemlendiricisi ve yuz kremide yazdi. Kokulari cok kotu. Aranizda kullanan var mi?

Arkadaşlar bende her ay farklı bir yan etkisi baş gösteriyor. Bu seferde fazlasıyla saç dökülmem başladı. Ayrıca beşinci ayındayım sınavım olduğu için beş gündür yazdıramadım hapı ne yapmalıyım heme özele gidip yazdırmalı mıyım yoksa pazartesiyi mi beklemeliyim? Bir sorun olur mu korkuyorum o kadar zaman boşa gitmesin.

Bence hemen yazdır canım düzensizlik olmasın

Bence hemen yazdır canım düzensizlik olmasın

Yaa bugün geçti sanırım paraya kıyıp özele gitmeliyim çok üzgünüm ya. =( Teşekkür ederim cevap için. Bir sorum daha var Benim siyah noktalarım gitti ama gözeneklerim oldu bunun bir çözümü var mı ? Doktor ilacın gözeneklere etkisi olmadığını söylemişti.

Ne demek önemli değil.Üzülme canım yazdırırsın :) Bilmiyorum çünkü benim daha 5.günüm. :)

Merhaba kızlar, bende senelerdir sivilcelerle uğraşıyorum bazen hiç birşey kalmıyor ama genelde 2 3 tanede olsa sürekli sivilce çıkıyor.Biri geçiyor diğeri çıkıyor.Son çare olarak bu ilacı kullanmayı düşünüyorum.Bu hafta doktora gidicem.Tek merakım kusma döneminin ne kadar sürdüğü.Çok kötü bi hal alıp almadığı.Kullananlar cevaplarsa sevinirim.

kişiye göre değişiyo bende hiç kusma olmadı 2 3 tane çıkıyo ama hep aynı yerde süreklionu kullanıp göreceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…