• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar benim tedavim biteli bir ay oluyor ve (tahtaya vuralım) kaymak gibi cildim var şuan.. Bende sadece dudak kuruluğu olmuştu oda burdaki arkadaşların dediği gibi nemlendiricilerle kontrol altında tutulabiliyodu.. Kesinlikle değdi bence akne sorunları olup ta bi çare bulamayanlar bir dermatoloğa gidip roaccutane ı düşünsün..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esselam....Arkadaşlar bende bu ilacı kullanıyorum üçüncü aydayım.:( Ramazan dolayısıyla su içemediğim için dozunu azaltmak zorunda kaldım.:( Fakat bir haftadır burun kanaması sızıntı şeklinde devam ediyor.Doktorum krem sürmemi söylemişti ama krem kanamaya engel olmuyor ne yapmam gerek sizce? Çok rahatsız olmaya başladım çünkü.:43:

Esselam....Arkadaşlar bende bu ilacı kullanıyorum üçüncü aydayım.:( Ramazan dolayısıyla su içemediğim için dozunu azaltmak zorunda kaldım.:( Fakat bir haftadır burun kanaması sızıntı şeklinde devam ediyor.Doktorum krem sürmemi söylemişti ama krem kanamaya engel olmuyor ne yapmam gerek sizce? Çok rahatsız olmaya başladım çünkü.:43:

Merhaba :) geçmiş olsun şimdiden.. Dozun nedir? Krem fayda etmiyor benimde olmuştu 3. - 4. Ayımda ben içine tereyağ sürüyodum feci nemlendiriyor kanamaların içte ki kurumalardan oluyo tereyağı bide zeytinyağını dene inan çok yardımı dokunucak

Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....

benim gergin memnuniyetsiz bir yapim vardir. beni bile depresyona filan suruklemedi, merake etme bisiycik olmaz :) Zaten doktorun seni ve harektlerini takip ediyor olacak. Tabi ki yan etkileri cok olan bir ilac, ama bnce cok sivilceli ve sorunlu bir cilt te en az bu ilac kada zarar veriyordur bunyeye. cildim bozuk oldugu donemlerde, cok mutsuzdum, psikolojim bozuluyordu mesela..

Insallah doktorum tekrar kullanmama izin verir gercekten cok muthis bir hap. Ama boyle geri gelmesi hic te normal degil.

bnce hic nadir olarak degil,yasina oranla, sik sik yenileyebilir bir problem sivilce problem. ben 3 kere denedim toplamda. ilk iki tedavide yasim daha kucuk oldugu icin, herseferinde geri geldi cilt problemlerim. ama suan 3. biteli 5-6 ay oluyor, seytan kulagina kursun, iyi gidiyor suan.

Merhaba :) geçmiş olsun şimdiden.. Dozun nedir? Krem fayda etmiyor benimde olmuştu 3. - 4. Ayımda ben içine tereyağ sürüyodum feci nemlendiriyor kanamaların içte ki kurumalardan oluyo tereyağı bide zeytinyağını dene inan çok yardımı dokunucak

Merhaba teşekkür ederim :) Dozumu en düşüge aldım ramazan olduğu için 20mg :(Tereyağınn kokusu çok ağır gelebilir zeytinyağını deneyeyim o zaman çok teşekkür ederim inşallah düzelir =) Peki bu kanama hep mi olacak dudak kurumasından bile kötü çünkü :(

Daha önce ne doğal ne de krem gibi tedavi yöntemlerinden sonuç alamadığımdan roaccutanneyi geçen yıl ben de kullandım. Ilacın yan etkilerini çok duymuştum ancak bende hiç olumsuz bir etki yapmadı sadece dudak kuruluğu oldu onun için de bepanten kullandım. Kan tahlili ve aylık kontrolleri düzenli olarak gerçekleştirdim. Güneşin etkisinden korunmak için de güneş kremi kullandım.30mg ile başladım 6.ayda40 mg ile tedavi bitti. Amaaaa sonucunda cildim bebek gibi oldu diyemeyeceğim. Yine de yüzde seksen bir düzelme oldu bunun için kesinlikle kullanmaya değerdi diyorum ama bir yıl sonra yine sivilcelerim çıkmaya başladı. Eskisi gibi olacak diye korkuyorum cildim yine kötüleşmeye başladı. Üstelik yirmi beş yaşındayım ergenlikten artık çıktığımı düşünüyorum bu sivilceler de neyin nesi? Siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz???:44::44:

Arkadaşlar ilk öncelikle rouaccutane kullanan biri olarak söylüyorum benim cildim kötüydü gerçekten diyebilirim size ama roaccutane tedavim agustos 2013 de bitti tabii ki izler kaldı bi arkadaş gülsuyu fayda etmez falan demiş ama ben yaklaşık 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum ciddi değişmeler var yüzümde ama tabii ki bu gülsuyuna göre değişir ben İÇİLEBİLİR gül suyu kullanıyorum hiçbir katkı maddesi bulunmamakta bu roacc konusunda oldukça tecrübeliyim eğer sorularınız varsa sorabilirsiniz bebek poposu gibi cildimiz olsun inşalllahhh😘😘😘😘

Arkadaşlar merhaba, geçen yıl 6 ay kadar roaccutane kullandım ve tedavim 2013 kasım gibi bitti. Ama şu an cildim bebek poposu gibi değil:( yanaklarımda biraz gözenekler var ve ilaç kullanırken kusma döneminde çıkan sivilcelerle ben biraz oynamıştım o yüzden de yanağımın o kısmında hafif çukurluklar kaldı. Yani küçük küçük çok açık pembemsi gibi değişik bişey tam tarif edemiyorum:) dermatoloğa gittiğimde çukurlar için isotrexin verdi iki ay kullandım fakat geçirmedi sonra acnelyse verdi onu da bir ay kullandım çok faydasını göremedim bıraktım. Bu ilacı kullanıp da iz, çukur gibi problem yaşayan var mı ne yapabilirim yardımcı olur musunuz kızlar

Kizlar ilac biteli 3 ayi gecti hala sac dokulmem var. 50 faktor gunes kremini eksik etmeme ragmen lekelenen ve benler cikaran bi cildim var. Sivilce izlerim var. 3 ay gecti artik sir yapabilirim herhalde diye dudak ustu yaptirdim fakat yandi dudagimin ustu. Dikkatli olun lutfen sizler de. Bu arada sivilcem yok cok sukur ki.

Benm de sizin gibi tedavim geçen yıl bitti ama şuan hala derin gözenekler var, izleri de duruyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O izler için doktor bi sey verio diye biliom ben . Benim doktorum bana vermedi çünkü bende iz olmadi . Iz olsaydi bi krem tarzi bi sey vercekti ama neydi hatırlamıyorum.

Ben 6 ay zoretanın kullandım tedavım bıtelı 20 gunu gectı fakat halen cok kotuyum dısarı cıkasım bıssey yapasım kımseyle konusasım yok bu ılac benım sınırlerımı alt ust ettı ne yapmam gerek benımle aynı seylerı yasayan oldumu arkadaslar

Ben ilacın etkisiyle psikolojik anlamda herhangi bir sıkıntı hissetmemiştim. Umarım en kısa sürede sizinki de geçer.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar,

Roacctane a başlıyorum yarın,

30 mg'dan başlattı doktor, bugun kan verdım. bakalım ne olacak.. 6 ay kullanacakmışım..

dudak kuruluğu ve gunes kremı için bioderma diye kozmetik bir markanın urunlerını yazdı, aldım.

Allah hepımıze sifa versin
:ssz:

benimde tedavim biteli 1ayı geçti ve doktorum bana izlerim için la roche posay effeclar duo verdi ilaç bitmeden 1 ay önce kullanmaya başladım yani 2 aydır kullanıyorum hiçbir faydası olmadı pişik kremi felanda sürüyorum hiçbir değişme yok.
izlerim kaldığı gibi ilaç bittikten sonra daha iyi farkettim ki gözeneklerim kocaman kocaman :((
portakal kabuğu gibi duuruyor cildim :( gözenek büyümesi sorunu yaşayan başka kimse var mı?

Ben de bugün tahlilleri mi yaptırdım ilaç için .Akşam da buyuk olasılıkla sonuçlarım uygunsa doktor ilacı yazıcak.İlaç ilk kullanılmaya başladığında aşırı sivilce yapıyormuş doğru mu ? Önceden kullananlar bilgi verirse sevinirim.

cnm tedavim bitmedi ama kullandığım üründen dolayı saçlarım dökülme sorunu yok istersen bi dene ben ilaçtan öncede kullanıyordum tavsiye ederim sitedede reklamı var HC saç bakım complexi
tedaviniz bitti mi saçlarınız dökülmüyordur inşallah önerdiğiniz ürünü dün aldım umarım bende de işe yarar ilaç bitti gerçi ama dökülme devam bakalım stres yapmamaya çalışıyorum :(

Back