Arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim .
Arkadaşlar 10 gündeyim ve yüzümde önce sivilce çıktı sonrada kurudu .Öyle duruyor .Bunlar geçer mi ?
Ayrıca bunun üstüne krem felan sürmek gerekiyor mu ?
Yüzüm pul pul oldu dökülcek mi yoksa biz mi soyacaz ?
Arkadaşlar bir de neleri yemeliyiz neleri yememeliyiz .Dikkat etmemiz gereken yiyecekler nedir ?
Ayrıca bazen öyle bi kaşınıyor ki çok fena oluyor .Normal mi .
Umarım cevap yazarsınız
merhaba ben 4. ayımdayım 2 hafta önce aşırı bir güneşe maruz kaldım ( mecburi olarak,) ondan sonra bacaklarım ve kollarım inanılmaz kaşınıyor, kollarım soyuluyor onda sorun yoksa bacağımı kaşımaktan yara yaptım. buna güneşin etkisi azalsın diye sebamed losyon sürmemde etkili mi bilmiyorum kaç ay hiç krem sürmedim kuruma vs olmadı, şimdi bi krem sürdüm bacaklarım mahvoldu. kaşıntı için ne öerniyorsunuz bepantol yeterli mi?
Kuruma+soyulma+kaşınma var anladığım kadarıyla?benim de güneş gören bilek kısımlarında ve kollarımda(ilaçtan dolayı) olmuştu.doktorum ürederm lipo %10 vermişti ve ellerimdeki egzama dahil hepsi geçti.aşırı kuru bölgelere de (dirsek gibi) iyi geliyor nemlemdiriyor.
selam arkadaşlar 4 gün sonra yani Çarşamba tedâvim bitiyor.ramazanın 2.haftası yani yaklaşık 1.5 ay sonra şehir dışına gidiyorum ama tüm bacak ağda yapmam gerekecek.roaccutane kullanan arkadaşlar tedaviden kaç ay sonra ağdaya başladılar?(yüzümde
kullanmayacağım zaten alerjim var) tedavi boyunca 1 kere kol bacak aldım epilasyon makinesiyle ama kış uzun sürünce pek mühim olmadı.ama 1.5 ay sonraya acil ihtiyacım var üst bacakta makineyle olmaz ki(
Ben tedavim boyunca ağda yaptırdım bişicik olmadı :)
💟
Ben tedavim boyunca ağda yaptırdım bişicik olmadı :)
💟
Ben bir hata yapıp tedavim bittikten 3 hafta sonra dudak üstüne ağda yaptırdım, felaket kızardı adeta derim soyulduaman dikkat edin. Doktorum yüze tedavi bitiminden 6 ay sonra yapabilirsin dedi.[/Q
İz tedavavisini yine cilt doktorunuza mı yaptırıyorsun? Lazer mi oluyor ? Ben yaptırmadım, bu kış yaptırmak istiyorum, tavsiyesi olan varsa paylaşabilirse sevinrim.
Kızlar önümüzdeki ay köprücük kemiğime ufak bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Tedavim biteli 2 ay olmuş olacak. Sizce problem olur mu?
roaccutanetedavimm..............
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Veeeee ilaç bittikten 3 hafta sonra dr kontrolüme gittim.İz tedavisine başladık çok heyecanlıyım.
benim de son günlerim artk by by roaccutane diyeceğim :) iz tedavisi olarak ne önerdi dr sana?
bana avene'nin ürünlerini önerdi güneş kreminden felan memnun kalmamştım başka bir şey önerseniz dedim la roche posay effaclar duo + önerdi.
bilmiyroum daha önce kullanıp fayda gören var mı?
Ben bir hata yapıp tedavim bittikten 3 hafta sonra dudak üstüne ağda yaptırdım, felaket kızardı adeta derim soyulduaman dikkat edin. Doktorum yüze tedavi bitiminden 6 ay sonra yapabilirsin dedi.[/Q
İz tedavavisini yine cilt doktorunuza mı yaptırıyorsun? Lazer mi oluyor ? Ben yaptırmadım, bu kış yaptırmak istiyorum, tavsiyesi olan varsa paylaşabilirse sevinrim.
Doktorda yaptıranlar var güzellik salonlarında yaptıranlar var. Ama en güzeli doktora yaptırmak. Güzellik salonlarında kimyasal peeling yapılırken süreden dolayı yüzü yanan insanlarda olmuş. İzlerin çok degilse zaman geçtikçe izlerin geçicektir. Ya da avene nin iz kremini kullanabilirsin doktoruna sorarsan uygun bişeyler önerecektir.
Sivilcesiz günler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?