Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Anlattıklarının hepsi normal şeyler bana da oldu basta.o sivilcelerin hepsi gececek.ustune surmek ıcın doktor bana nadıxa vermıstı ama sana vermedıyse kullanma.pul pul kendı dokulck sen mudahale etme..a vitamini deposum oldugu ıcın bu ılacı kullanırken hayvansal gıdalar yaglı veya sekerlı seylerı yemememız gerekıyor,ne de olsa ılac karacıgerımızı de yoran bır ılac.kaşınma da normal cok kurudugu ıcın ve cıldın yenılendıgı ıcın.kaşıma cok zorlandıgında bepanthene veya nemlendırınden sur

💟

selam arkadaşlar 4 gün sonra yani Çarşamba tedâvim bitiyor.ramazanın 2.haftası yani yaklaşık 1.5 ay sonra şehir dışına gidiyorum ama tüm bacak ağda yapmam gerekecek.roaccutane kullanan arkadaşlar tedaviden kaç ay sonra ağdaya başladılar?(yüzümde
kullanmayacağım zaten alerjim var) tedavi boyunca 1 kere kol bacak aldım epilasyon makinesiyle ama kış uzun sürünce pek mühim olmadı.ama 1.5 ay sonraya acil ihtiyacım var üst bacakta makineyle olmaz ki (

merhaba ben 4. ayımdayım 2 hafta önce aşırı bir güneşe maruz kaldım ( mecburi olarak,) ondan sonra bacaklarım ve kollarım inanılmaz kaşınıyor, kollarım soyuluyor onda sorun yoksa bacağımı kaşımaktan yara yaptım. buna güneşin etkisi azalsın diye sebamed losyon sürmemde etkili mi bilmiyorum kaç ay hiç krem sürmedim kuruma vs olmadı, şimdi bi krem sürdüm bacaklarım mahvoldu. kaşıntı için ne öerniyorsunuz bepantol yeterli mi?

Kuruma+soyulma+kaşınma var anladığım kadarıyla?benim de güneş gören bilek kısımlarında ve kollarımda(ilaçtan dolayı) olmuştu.doktorum ürederm lipo %10 vermişti ve ellerimdeki egzama dahil hepsi geçti.aşırı kuru bölgelere de (dirsek gibi) iyi geliyor nemlemdiriyor.

evet canım kollarım ellerimin üstüne kadar soyuluyor, bacaklarım soyulmuyor ama o kadar kaşınıyor ki yara yaptım ürederm %10 bizde varmış sürdüm şimdi inş iyi gelir. kaşıntıyı alsa bile yeter en azından dokunmamı engeller. tşk ederim:)

Ben tedavim boyunca ağda yaptırdım bişicik olmadı :)

💟

Benimde sivilcelerim vardı. İki şey yaptım geçtiler;

1-kendime özel yüz havlum vardı ve sürekli temizdi
2-en etkilisi de almanya'dan tanıdıklarımın getirdiği "bal ve süt" karışımından elde edilmiş krem idi. İsmini şimdi hatırlayamiyorum ama merak eden olursa araştırırım.

Ben bir hata yapıp tedavim bittikten 3 hafta sonra dudak üstüne ağda yaptırdım, felaket kızardı adeta derim soyuldu aman dikkat edin. Doktorum yüze tedavi bitiminden 6 ay sonra yapabilirsin dedi.

Kızlar önümüzdeki ay köprücük kemiğime ufak bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Tedavim biteli 2 ay olmuş olacak. Sizce problem olur mu?

Veeeee ilaç bittikten 3 hafta sonra dr kontrolüme gittim.İz tedavisine başladık çok heyecanlıyım.

benim de son günlerim artk by by roaccutane diyeceğim :) iz tedavisi olarak ne önerdi dr sana?
bana avene'nin ürünlerini önerdi güneş kreminden felan memnun kalmamştım başka bir şey önerseniz dedim la roche posay effaclar duo + önerdi.
bilmiyroum daha önce kullanıp fayda gören var mı?

Bana temizleyici olara Eubos yıkama jeli,Sabahları kırmızı izlere sürmek için Ruboril krem,akşamlarıda yine izleri geçirecek,cildi hafif soyan Neostrata ve Eritret Jel verdi.Güneş Koruyucu olarakta eczaneden Daylong 50 faktör aldım.

ben önermiyorum kısırlık bile yapıyo canım sana bi kür önerebilirim ama limon ve maydonoz suyu sonrasında yoğurt elma sirkesi ve maden suyunu (hepsi doğal olacak ) sivilcelerine sürüyosun ... inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…