Arkadaşlar yarın son ilacımı alacağım ve 6 aylık tedavimi bitireceğim.Sonuç mükemmel.Yaşadığım yan etkiler; burun kuruluğu,dudak kuruluğu,ellerde kızarıklık,bel ağrısı.Ama inanın hiçbiri dayanılmayacak gibi değil.Ben ilacın yan etkilerinden korktuğum için yıllarca kullanmayı erteledim ama keşke daha önce kullansaymışım.Depresyon derseniz hiç yaşamadım, öyle intihar falan düşünceside olmadı korkmayın.Tabii herkesin bünyesi farklı ona bişey diyemem ama benim yaşadıklarım böyle.Her ayda düzenli kontrol ve tahlillerimi yaptırdım.Sabrettim ve muradıma erdim.Darısı tüm bekleyenlerin başına...
Allah cokca gecmis etsin guzel gunler seni bekler darisi hepimize ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar ben de roaccutane kullanıyorum. 1 ay bitti, 2. ay içerisindeyim.
Doktor bana 10 mg'lık doz verdi, 12 ay kullanıcaksın dedi. Sizlerden neden farklı verdi dozumu tam olarak anlayamadım.
12 ay kullanan var mı aranızda benim gibi ?
Bu arada dozu çok hafif olduğu için, ne bir kuruluk yaşadım ne de başka birşey, sivilcelerimi kusuyor şuan cildim, oda normal zaten.
Acaba bu kusma dönemi daha mı uzun süreli olur dozu hafif olduğu için?
Bu arada çok garip bi şekilde, roacctane kullanmadan önce saçlarım avuç avuç dökülürdü, ama şimdi hiç dökülmüyor neredeyse. Doktorum saç dökedebilir tam tersi iyi de gelebilir demilşti. Çok şaşırdım. Eskisinden daha parlak saçlarım. Acaba aynı şekilde etki gören var mı? kısa süreli bi etkisi mi yoksa bu?
Hepinize geçmiş olsun.
Ilacını bitiirmiş arkadaşlarada tekrar geçmiş olsun demek istiyorum, darısı başımıza :)
Bende bu ilacın eş değerini kullanıyorum 20 mg alıyorum ben senin ki daha da düşük bir doz.Benimde henüz 2 ay oldu doz düşük olduğu için iyileşme sürecide uzun oluyormuş yani bende henüz bir temizlenme azalma söz konusu olmadı sivilcelerimde.Kusma süreci ilk aylarda yaşanıyor doğal olarak cilt altındakileri iyice atacak çünkü.Darısı bizim başımıza.
Canım peki sana ne kadar süre kullanman gerektiğini söyledi?
Kaçıncı ayındasın bu arada? 12 ay nasıl çekicem ben bilmiyorumŞu sivilcelerin kusma dönemi bi bitse kolay atlatılcak gibi ama
Merhaba kızlar, ben ilacı kullanmaya 29 Ekim'de başladım.. İlk ay 30 mg sonraki aylarda da 40 mg kullanmaya devam ettim.. 12 Mayısta doktora kontrole gittiğimde birkaç hesaplama yaptı, kilomu sordu ve bu ay sadece 10 mg almam gerektiğini bu aydan sonra tedavinin biteceğini söyledi.. kiloma göre almam gereken minimum dozu kendim de hesaplamak istiyorum ama bir türlü nasıl hesaplanacağını bilemedim.. herkes farklı bir şeyler söylüyor bu konuda. kilom 60-61 olarak çıkıyor.. Bana yardımcı olur musunuz?:26::26:
Merhaba kızlar, ben ilacı kullanmaya 29 Ekim'de başladım.. İlk ay 30 mg sonraki aylarda da 40 mg kullanmaya devam ettim.. 12 Mayısta doktora kontrole gittiğimde birkaç hesaplama yaptı, kilomu sordu ve bu ay sadece 10 mg almam gerektiğini bu aydan sonra tedavinin biteceğini söyledi.. kiloma göre almam gereken minimum dozu kendim de hesaplamak istiyorum ama bir türlü nasıl hesaplanacağını bilemedim.. herkes farklı bir şeyler söylüyor bu konuda. kilom 60-61 olarak çıkıyor.. Bana yardımcı olur musunuz?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?