Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
6aydan once kırmızılkta sivilcede gecmezzzzzzzzz

slm senin kırmızılıkların geçtimi pekii sen nekdardır kullanıyorsun roaccutanı ? bu ilacın gerçek etkisi ne zaman ortaya çıkacak yaa kafayı sıyıracam ben yaa bunalıyorum artıkk..

slm canım aynı problemler benimde başımda ama ne yapacağımı bilmiyorum sizce ii geliyormu şu kullnadığınız ilaç aylardır bende kabızlık problemi çekiyorum ama çözüm bulamadım hala tablet mi kullanıyorsunuz bu ilacı ? bendemi alsam yoksa ama doktora böle bi şikayetim olduğunu söledim fakat bana az su içtiğimi söledi bence alaksı yokk kesinlikle roaccutanın etkisi var yoksa ben böle bağırsak problemi çekmezdim.. sizce ne yapsam doğru olur acaba?

aynur benim tedavim biteli 3 yıl oldu. ve 6 ay kullandım yan etkiler bende cok fazla oldu ama cektigim sıkıntıya degdi. benim tam olarak sivilcelerimin ve kırmızılıklarımın gecmesi 6 ayı buldu

kar panik yapma!!! sendeki durum su an bende de var ama bende abartılacak bi durum degil arada tek tuk cıkıyor bende. hassas bunyelerde bole olurmus doktorum soledi ama hiçbirzaman eskisi kadar cok olmayacagini soledi malesef sıkıntıdan falan bunyem hala az da olsa sivilce cıkarabiliyo. sıkma canını

pekı bısı kullanıyomusun su an ..cıkanları napcaz valla onlem almazssak cogalır dıe korkuyom..cok streslıyım oda dogru sıkıntılıyımda bu donem artıs oldu bırazcık...

merhaba honey06; bende 5 ayın içindeyim bir hafta sonra 6. aya girecem. benimde senin gibi sorunlarım vardı cildim açık renkli olduğu için benimde yüzümde kızarıklıklar çok belli oluyordu, bunu doktoruma söylediğimde imex verdi hala kullanıyorum imexi ayrıca makyajda yapıyorum şimdi yüzümdeki kızarıklıkların çoğu geçti ama hala varlar en yazık ki:1no2: bence güneş kremi kullanmaya devam et çünkü yüzün hassaslaşlatığı için daha çok etkilenir güneşten onun için bırakma şimdilik güneş kremini:teselli:

kar eskisi gibi kesinlikle olmaz canım merak etme bana iki tane krem verdi birini gece suruorum biride fondoten gibi adı imex ama kullanmıyorum devamlı sadece cıkınca suruyorum. bende de sınav stresinden falan cıkıyo ama eskisi kadar buyuk degil ve ole cok kırmızı degil sıkma canını gecer insallah

slm arkadaşlar benım son ayım 6 ay oluyo ve çok mutluyum ben son ayda gunde 20mg alıyorum ve hep40 mg almıştım ya ama yuzum eskısınden çok daha guzel mutluyum herkese kullanmayı tercıh ederım sonra kırem tedavısı gorucem herkesın yuzu duzelı işallah arkadaşlar

aynur benim tedavim biteli 3 yıl oldu. ve 6 ay kullandım yan etkiler bende cok fazla oldu ama cektigim sıkıntıya degdi. benim tam olarak sivilcelerimin ve kırmızılıklarımın gecmesi 6 ayı buldu

canım tedavin bittikten sonra 6 ay mı yoksa birlikte 6 aymı anlayamadım onu beni bi aydınlatabilirmisin caniş ya.. kafam karışıyo kusura bakma ben de yarın inş. 6. ayıma başlayacam daa .. allah herkese sivilcesiz günler versin

tedavisi bitenler ne kadar zaman sonra ağda yapabildi? Benim 1 ay oldu tedavim biteli,acaba yaptırsam bi sorun yaşarmıyım?

merhaba arkadaşlar, ben daha dün akşam başladım kullanmaya ama çok tereddüt ettim başlayıp başlamama konusunda o yan etkileri görünce:S yorumlarınızı falan okudum mesajlarınızı gördükçe bir moralim düzeliyor bir bozuluyor... Saçlar konusunda endişeliyim biraz zaten normalde çok ince telli birde daha çok incelirse diye korkuyorum, ama çok ta yağlı yıkıyorum ertesi gün yine yağlanıyor... Bu konuda çok fazla problemi olan oldu mu? Birde tedavinin büyük kısmı yaza denk gelecek, güneş ışınları falan da korkutuyor

a.s. hülyacım,öncelikle geçmiş olsun.benim de tedavim dün bitti.çok ağır yan etkileri yaşamadım.saç problemim benim de oldu.çok zayıfladı ve dökülmeye başladı.ama çok dert etmiyorum.geçici bir durum çünkü. tedaviye ben de yazın agustosta başladım,güneşe dikkat ettim,dışarı çıkarken güneş kremi kullandım hala da kullanıyorum.hatta tatile bile gittim ama 3 ten önce mecbur deilsem dışarı çıkmadım.artık sende bunlara dikkat edersen herhangi bir sorun yaşamazsın inşallah. yan etkilerinden de çok korkma,her olumsuzluğu bu ilaca aksettirme bence.bir de testlerini asla ihmal etme canım. umarım bir an önce sağlıklı bir görünüme kavuşursum.mutlu günler:dance::teytey:

ben de yeni başladım bu ilaca.şu anda ikinci aydayım. hala bir iki tane çıkıyor. acaba bu ilacın tedavi bittikten sonra etkisi ne kadar sürüyor.

a.s. canım. geçmiş olsun. benim bildiğim kadarıyla tedavi bittikten sonra yan 6 ay etkileri devam ediyo. mutlu günler:teytey:

Doktora gittim bana dedi ki roaccutane kulanmak icin o kadar sivlicen yok ve bira kac krem verdi memenn kalmadım tekrar gittim istedım ve verdi ama o kaar cok korkuyrum ki kalıcı bir yan etkisi var mi lutfen bana solermısınız kulananlar kalıcı birsey var mı sac geri gelir mi oyle seyler kafama o kadar takıldı ki bi turlu basliyamıyorum 100 defa yan etkileri okudum ama yinede kulananlardan birseyler ogrenmek istiyorum

a.s. habibacım.geçmiş olsun arkadaşım. herkeste aynı etkileri olmuyo.mesela ben de psikolojik olarak hiç etkilenmedim.kuruluk oldu,saç dökülmem var,miğde ağrısı çekiyorum zaman zaman,birazda halsizlik ve eklem ağrılarım oldu.bunların hepsi geçici yan etkiler.saçlar da eski haline dönüyormuş.bana bu yan etkiler çok koymadı çünkü çok sağlıksız bir yüzüm vardı,feci haldeydim.şimdi düzeldi çok şükür. ama tabi tek tük sivilceler için çekilecek çile değil. kullanmaya kararlıysan bence dert etme çok.umarım tedavini hafif bir şekilde atlatırsın canım. mutlu günler.:dance:

aynurcum 6 ay bitti ole gecti.yani 6 ay boyunca hapı içtim bıraktıgimda butun sorunlar hatta siyah noktalar bile gitti. ama belli bi sure sonra siyah noktalar gene cıkıo( ama bir yıl falan cild cok parlak ve hos oluyo.

ohh rahatladım yah bıraz cok sagol canım...

merhaba arkadaşlar bugün cilt doktoruna gittim benim sivilceler iltihaplı çıkıyor banada rouaccutane verdi yarın kullanmaya başlıyorum yan etkilerini okudum ben de ürktüm umarım beni çok etkilemez nemlendirici olarak bepantene verdi doktor kuruluk için yani inş faydasını görürüm bu ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…