güneş kremi önerisi olllaaannn ???????????
Arkadaşlar benim kızım da 2 - 2,5 haftadır roaccutane tedavisi görüyor ama gözeneklerinde genişleme olduğundan bahsediyor.Yüzünde sivri bir cisim batırılmış gibi çok küçük delikler oluştuğunu söylüyor.Böyle bir şey mümkün mü ? Tedavinin ilerleyen dönemlerinde bu sorun ortadan kalkar mı sizce ?
bana yardımcı olan yok mu ?[/QUObenim de cildim kurumaya başladı biraz
bana yardımcı olan yok mu ?[/QUObenim de cildim kurumaya başladı biraz
kaç gündür kullanıosun canım sen ? ve kaç mg ? ben 10 mg kullanıyorum acaba etki eder mi bilmiyorum tereddütte kaldım
Kızlar merhaba
ben 6. ayımı bugün tamamlamış bulunuyorum ama tedavim şubata kadar uzayacak maalesef
19 yaşındayım ve 18 yaşıma kadar herkes cildime imrenerek bakardı ancak ne olduysa gecen sene başladıküçük küçük sivilceler bir de baktım yanaklarımın her yerinde. yanaklarım gozukmuyordu gunlerce agladıgımı ve arkadaslarımla 3 ay boyunca gorusmedigimi bilirim. tedavimin 4. ayında sivilcelerin yavas yavas gitmeye basladıgını farkettim. ancak bu aralar uykularım kaciyor cok sinirlerim bozuluyor cunku suratım kırmızı sivilce izleriyle kaplı ve kucuk kucuk çukurlar var. çukurları kırmızılıklardan dolayı ayırt edemiyorum tam belli olmuyor. bu kırmızılıklar ve minik cukurlar, izlerde tedavi bittikten sonra bir degisiklik oluyor mu ilerle me iyilesme oluyor mu lutfen yardım edin kızlar
45. günümdeyim. Sivilceler hala çıkıyor. İlk gittiğim doktor, spor yaptığım için düşük dozda kullanmam gerektiğini söylemişti. Tahlil sonuçlarını vermiştim ama oralı bile olmadı. 1-2 şeye baktı. Hemen yazdı. Ben de ilgisinden pek memnun olmadım ve doktorumu değiştim. Bu doktorum gerçekten çok ilgilendi. Tüm sonuçları tek tek inceledi ve yanlış başlamışsın dedi. Yüksek dozda başlayıp, ilerleyen aylarda dozu düşüreceğiz dedi. Düşük dozda başlanması ileride tekrar etme olasılığını arttıyormuş. (boy kilo oranım yüksek doza uygun olduğu için başlamasın dedi) 60mg ile başladım. Spor konusunda biraz kendini yorma, onun dışında bir şey olmaz dedi. Bol su içiyorum (12-15 bardak) Dudaklarım kuruyor ve çenem sürekli soyuluyor. Bunun dışında başka yan etkilerini görmedim. Sivilce çıkmasını normal, hatta olması gerektiğini düşünüyorum ve en önemlisi; ilaçları aynı saatte hatta aynı dakikada almayı özen gösteriyorum.
Sivilcesiz günler bizim olsun artık. :)
Kızlar bende 2. Ayımdayım 40mg kullanıyorum suana kadar cildimde kuruma falan olmadı sizce bu iyi birşey mi yoksa etkisini hala göstermediği anlamına mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?