Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Canım benim sabretmelisin ve biraz da eline koluna sahip olmalısın.. Benimde kolum bacağım elim bir yere hafifçe sürtse bile hemen derim kalkıyor yara oluyor. Ya da biraz sert kaşısam hemen derim yüzülüyor. Biraz daha dikkatli olmak lazım. Psikolojik olarak da kendini kötü hissetme,takıntı yapma. Tedavini tamamladıktan sonra çok iyi olacaksın emin ol sevgilerimle..

bende 20 mg ile başlayıp ara aylarda 30 mg kullandığımda oldu ama sen hangi yan etkilerini soruyorsun canım

yüzünü çok merak ettim bana mail ile resmini gönderebiklir misin?yanaklarını ve çenenin fotografını ceksen de yeter.mail adresimi sana mesaj olarak gönderiyorum.

benim yüzümde boş yer yoktu sivilcelerden abartısız söylüyorum..15 yaşında gittim dok. istedim kan tahlili şu bu derken 6 ay kullandım yüzüm tabiri caiz ise kaymak gibi oldu öneririm herkese 4 yıl oldu hala çıkmadı yüzümde.. yememe içmeme de dikkat etmiyorum tabi

valla tavsiye mhiç başka ilaç kullanıpta hem zaman kaybetme hem de kullandığın antibiyotikler yüzünden kendine zarar verme. tek çaresi roaccutane. diğer ilaçlar geçici çözüm kalıcı çözüm istiyorsan kaçış yok roaccutane

1 buçuk yıl önce kullandım ilacı. binbir zorluklar geçirdim en yakın arkadaşımla kavgalar, psikolojik bunalım, sivilce fışkıran bir yüz, şeker hastalığı vs. ilacım bittiğinde yüzüm bebek gibiydi ama 1 yıl geçti şimdi eskisinin bin katı olarak geri döndü bu sivilceler ne yapıcam bilmiyorum. çok üzülüyorum zaman kaybı mıydı o çektiğim çileler. benim gibi sivilceleri tekrarlayan var mı? (5:

5. ayda yok denilecek kadar azalmış olması gerekiyo arkadaşım..bn 15 yaşında kullandım yüzümde boş yer yoktu sivilcelerden sonra bu ilaca başladım.. 6.ay kadar kullandım ve bitti yüzüm kaymak gibi oldu,cildimin tonu açıldı
madem etkisini görmüyorsun bi hormon tahlili mutlaka yaptır, bu ilaç ağır bi ilaç çünkü mutlaka hormonal bi bozuklukdan ötürü istediğin sonuç olmamıştır

doktorum iyi gittiğini 2 ay daha kullanmam gerekitğini söyledi tamam sivilceler baya azaldı ama hala 2- 3 tane var ve cildim çok kurudu ve kızarık bi ellesem yara oluyor bu ne zaman geçer acaba

doktorum iyi gittiğini 2 ay daha kullanmam gerekitğini söyledi tamam sivilceler baya azaldı ama hala 2- 3 tane var ve cildim çok kurudu ve kızarık bi ellesem yara oluyor bu ne zaman geçer acaba

2 aya kadar kesin biter canım endişelenme.. ben bepanthen krem kullanıyordum dudaklarım ve ellerim için, yüzüme de günde 2-3 kez nemlendirici krem kullanıyordum, beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır :) bilmem anlatabildim mi

Arkadaşlar benim çok önemmli bir sorunum var şuan tedavimin 3.ayındayım ilk ay 30mg kullandım 2. ve 3. ay 60mg kullandım yüzümde sivilce cıkmıyor artık dudaklarım, burnum ve gözlerim kurudu yüzüm pul pul dökülüyor bunların üstüne yüzüm kırmızı oldu insan içine çıkamıyorum eve hapsoldum hiçbir yere gitmek istemiyorum herkes yüzümün kızarıklıgını soruyor utandıgımı veya baska birsey mi oldugunu soruyorlar bıktım artk ne yapmam gerekiyor bu yüz kızarıklıgı olayına lütfen bi yardım edin yoksa depresyondan ölebilirm :26:

daha önce mutlaka ki yazan olmuştur hepsini okuyamadığım için fikrinizi almak istiyorum henüz ilaca başlayamadım korkudan.

şimdi bu ilacın kullanırken hepimizin araştırıp gördüğü veya doktorların söylediği bilinen ciddi yan etkileri var ve hepimiz neticeyi düşünerek bi şekilde bunları göze alarak bu ilacı kullanmaya kaşkıştık, lakin kızlar ben kullanırken oluşan tüm ağır yan etkilerin yanında daha sert bi şey duydum. ilaç kullanırken değil kullanmayı bıraktıktan 2 sene kadar bir süre içerisinde cildi bir anda yaşlandırıp bulldog sarkması denen bir sarkma meydana getiriyormuş. göz altlarındaki yağ dokusu neredeyse tamamen eriyip burun kenarından ağıza inen çizgi inanılmaz belirgin bir hale geliyormuş. o kadar çok yorum okudum ki bununla ilgili, tırsıp alamadım ilacı.

mutlaka burada da bahseden olmuştur. yani bütün yan etkileri göze aldım tamam ama bu kadarı çok fazla aranızda ilacı seneler önce kullanmış olanlar var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:

canım aynı durum bendede söz konusu yüzüm pul pul , kızarık patlıcan gibiyim ((( bu kızarıklık ilaç kullanımı bitene kadar gecmiyorms maalesef bende çok bunaldım artık kıpkırmızı pancar gibi geziyorum etrafta((

merhaba arkadaşlar,
ben 27 yaşındayım ergenlikle beraber bu yaşıma kadar hep dönem dönem sivilce problemim oldu ama son 6-7 aydır artış oldu ki ben çok dikkat ederim temizlemeye nemlendirmeye falan babe nin stop akne serisini kullanıyorum 3-4 senedir. cildiyeye çıktım 2 ay boyunca türlü kremler antibiyotik falan denedik sonuç alamadık. bende doktora roaccutane kullanmak istiyorum deyince o da verdi sonunda :)) 21. günümdeyim.
cildimi temizlemek içim nilera okyanus sabunu kullanıyorum,
cildimi nemlendirmek için bephantol kullanıyorum,
la rosh un güneş kremini kullanıyorum sabahları da
dudaklarıma bepanthol sürüyorum ama çok yeterli gelmiyor blistex sürüyorum günde baya bi defa,
akşamları da Johnson baby nin vazelininden sürüyorum dudaklarıma o baya nemlendiriyor rahatlatıyor sabah kalktığımda dudaklarım yumuşak ve pürüzsüz oluyor.
yüzümü temizlediğimde yıkadığımda ve özellikle duştan çıkınca gerilme ve hafif kızarma oluyor ama bephantol sürünce geçiyor.
onun dışında 2. hafta mide bulantılarım oldu akşamları ama şimdi yok (mandalina tavsiye ederim bulantıya çok iyi geliyor)
ilaca baslağımdan beri de yeni sivilce çıkmadı, eskilerde geçti şu an sadece izleri var kızarıklıkları falan var ama ben kendimi daha şimdiden çok daha güzel hissediyorum. umarım cok yoğun yan etkiler yaşamam. şimdilik bööyle.
arkadaşlar pudra kullanıyor musunuz?? tedavi devam ederken bi zararı olur mu???bazen gerekli oluyorda

Kızlar ilaçlara hala başlayamadım vizeler geçince inşallah. Size bi sorum olacak doktor iki kutu yazmasına rağmen eczacım bana bir kutu verdi ilacı ilk ay bi tane verdi dedi. Sonuç olarak 15 gün içmiş olacam o şekilde doktora gidip tahlil vermemde bir sorun olmaz di mi

Bende ilk başladığımda aynı olay başıma geldi 15 gün sonra gidip tekrar yazdırdım doktora. devlet tedaviye başlayanlara ilk alırken 1 kutudan fazla vermiyor malesef. 15 gün sonra gittiğimde bana test yapmadan 2 kutu yazdı 1 ay sonra gel dedi. haftaya biticek benim ilacımda kan tahlilim yani 1.5 ay sonra yapılmış olucak.

kızlar kızlarrrrr ben hiç iyi değilim ya tam vize haftası psikolojim altüst olmuş durumda kendimi hiç iyi hissetmiyorum 5.ayımdayım sürekli kendimi inceliyorum aynada kafayı yicem ağlıyorum sınavlarıma çalışamıyorm çıldırmak üzereyim bende psikolojik etkisi yeni çıkmaya başladı ne yapmalıyım bıraksammı ilacı daha tamamlanmadı dozu ama takıntılı oldum aşırı derecede yüzüm kıpkırmızı insan iiçine çıkıorm niye böyle kırmızısn diolar cildim pul pul bıktım artık Allahım canımı alsada kurtulsam yemin ederim cilt sorunlarıyla uğraşmaktan normal hayatıma devam edemiyorum çıldırmak üzereyim okul olmasa neyse ama okul var hiç gitmek istemiyorum offff bide sınav haftası kalırsam daha kötü olacak((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…