neguzeel cok sevındım senın adına:) ılacı alacaktık bız eczanedekı kadında bana senın yuzunde cok cıkmaz dedı benım sıvılcelerım amanaman buyuk kocaman degıller bırde bırsey soracagımmm ılactan memnun musunn
Eki Görüntüle 843293 Eki Görüntüle 843295 Eki Görüntüle 843296
kızlar yükledim resimleri dediğim gibi kardesim 14 yasında sizce kullanmalı mıyız ?
benzamycin imex isotrexin de kullandı dıstan etki etmiyo yani..
benimde hiçbir zaman pul pul dökülmem olmamıştı yani ben hiç aşırı kuruluk falan çekmedim bi dudaklarım kururdu çatlama bile olmazdı bende o yüzden illa pullanma olacak yada şu ayım oldu şunun olması lazım olmadı yada erken oldu gibi şeylere takılmayın her birimiz farklı iklimlerde yaşayıp farklı şekilde besleniyoruz o yüzden herkesin dediğine çok takılma sen. suyunu içmeyi, cildini temizlemeyi , iyi beslenmeyi ihmal etme en iyisi onlar senin için...
4. Aydan sonra düzeldiMerhaba
Ne zaman duzelmeye basladi cildiniz?
Ben 35.gunumdeyim
Cok kotu oldu daha kotu durumdayim
mesela gecen cok soyuluyordu
sonra hafifledi simdide durdu
anlamadim
agzimin kenarlari en hassas nokta
hep yaniyor ve pul pul
sürekli avenin ürünü var yatistirici onu sürüyorum
yüzümde normalde sivilce yoktu
su bir iki haftadir cikmaya basladi
valla basladigimdan daha kötüyüm su an
ve moralimi ister istemez bozuyor
Merhaba bende roaccutan kullanıyorum 6. Ayımı doldurdum doktorum bir yıla tamamlamamız gerektiğini söylüyor günde 20 mg alıyorum 60 kiloyum. Aşırı derecede ağız ve burun kuruluğu yapıyor burnum için ilaç kullanmama rağmen geceleri rahat uyuyamıyorum birde bel ağrım var ama sonuçlarını görmeye başladıkça bunlara değer diyosun yüzümde hiç birley kalmadı çok güzel görünüyor
kızlar merhaba,
benim gibi 20 mg kullanıp aşırı yan etkilere maruz kalan oldu mu aranızda ?
senin de 8.günün bugün değil mi?aynı gün başladık diye hatırlıyorum sanki doğru mu?
4. Aydan sonra düzeldi
kızlar merhaba,
ben de aranıza yeni katılıyorum. 27 yaşındayım senelerdir kurtulamadığım sivilcelerim yüzünden doktorumla birlikte roaccutane tedavisine başlama kararı aldık. oyle çok aşırı bir görüntü yok her zaman sivilceli de değilim ama olmuyo olmuyo oldu mu da tam oluyo. karma cildim var alnım ve çenemde çok fazlalar özellikle. sürekli bakım yapmak zorunda kalıyorum. bursada yaşıyorum burda yaşayanlar bilir, esteticare diye bi güzellik merkezi var cildime bi şeyler yaptırmak için mesuyt özcanla görüşmüştüm o da önce sivilcelerden kurtulmam için bi cildiye uzmanıyla görüşmemi ve roaccutane veya muadili bi ilacın iyi geleceğini söylemişti onun tavsiyesiyle karar verdim biraz da yoksa baya ürktüğüm bi ilaç bu.
testleri yaptırdım kolesterolüm 217 çıktı biraz düzensiz beslenmiştim, doktorum ciddi bi sey olmadığını yediklerime dikkat edersem düzeleceğini söyledi. 20 mg lık roaccutane yazdı her ay takip edecek bildiğiniz süreç. burada yazılanların hepsini okumadım ama bi sürü siteden bi sürü yorum okudum. çok memnun olanların yanı sıra hiç yan etki görmeyenler de olmuş. kişiye ve doza göre farklı yan etkiler gösteriyor anladığım kadarıyla, yani denemeden anlayamıycaz.
benim gibi 20 mg kullanıp aşırı yan etkilere maruz kalan oldu mu aranızda ?
canım bu ilaca başlamayı düşünüyorsan buraya tekrar yazmaktansa benim uzun uzun yazdığım iki cevabım var dilersen bir oku yardımı dokunacak şeyler bulabilrsin belki ve kesinlikle geç kalmadan kullan ilacı canım=) 1367 sayfada 3. cevap ve 1370 sayfada ki son yazı...
geçmiş olsun şimdiden
bende 20 mg aliyorum
37.günümdeyim
berbat durumdayim
yüzüm kipkirmizi
elimi degemiyorum yaniyor resmen
ecitoo tedavinin başından beri mi 20 mg alıyorsun günde.ben de 20 mg ile başlattı doktor.bir yıl kullanılması şart mıymış bunu bilmiyordum.
geç olmadan başlamalısınız kesinlikle ve aklınıza takılan herşeyde de yardımcı olmak seve seve isterim. Sadece bir konuda birşey önermek isterim benim başıma gelen yani. Bu ilaca başlama sürecinde veya devamında dilerseniz bir psikologa da selam verin yani bunu şunun için diyorum ben bu ilaca başladığımda ileri derece depresyonda olduğumu bilmeden başlamışım ve psikolojik açıdan çok çok kötüydüm, bunu fark etmem çok sonrayı buldu. Bunun için diyorum yani ilac zaten depresyon etkili kardeşinizde yaşı gereği zaten ergenlik psikolojisinde en azından bir seferlik bir psikologa gözükmenin zararı olmaz, sizede çok çok geçmiş olsun...
Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?