arkadaslar merabaa ben bugun itibariyle 19 gunluk roaccutane kullanıcısıyım. günler hemen geçsin bitsin istiyorum. cok araştırdım sımdıye kadar. neredeyse tum yorumları okudum bu forumdakı. endeki değişiklikler şöyle, yeni yeni dudak kurulugu hissediyorum nemlendırme ıhtıyacı hıssedıyorum sureklı dudaklarımın kabuklarını koparasım gelıyo cogunlukla da koparıyorum zaten. ama bunun dısında sadece burnumun ustunde ufacık soyulmadan baska bsy yok cildim normalde cok yaglıydı sımdı kuru. daha yenı mı pul pul dokulme gormeye başlıycam bılemıyorum sımdılık. yenı sıvılcelerım cıkıyo hergun ama biri sönüyo biri cıkıyo o sekılde. umarım kusma donemını bu sekılde atlatırım. cok korkuyordum kusma donemınden ama zaten normalde de bu sekılde cıkıyordu tabı bunyeye gore değişir ılactan korkanlar ıcın soylıyım dedım. benım sızden ogrenmek ıstedıgım su. yenı cıkan sıvılcelerım kurumuyo. yanı herkes bıkac gune kuruyp dökülücek diyor ya benm ole bsy olmuyo ve bu canımı sıkıyo. cıkıyo kırmızılasıyo acıyo ve kuculerek sonmeye baslıyo. normali bu mu yoksa kendılıgınden içindeki iltihabın cıkması mı gerekıyo nolması gerekıyo bilgi verirsenız bana cok mutlu olucam arkadaslar sımdıden tesekkür edıyorum. tüm roaccutanecılara sabır dılıyorum :)
roaccutane konusunda forumda kimsedeb sorularima cevap alamasam da ben elimden geldigimce yardimci olayim. Ben 25. Gundeyim. Benim de kusma donemimse bu eger bolge bolge cikiyor sivilceler. Ilk dudak kenarlarimdaydi sonra boynumda simdi sakaklarim ve yanaklarimda cikiyor. Yalniz normalde cikardiklarim isilikmis sivilce akne bunlarmis dedim. Once hafif bi agriyla et beni gibi iltihapsiz cikiyorlar. Sonra gun icinde iltihabi disari vuruyor. Sonraki gun kabuk tutmus oluyorlar. Yalniz kabuklarin dusmesi cok zaman aliyor 1 haftador dusmeyen buyuk kabuklarim var mesela. Uyurken kasirsam falan dusuyorlar ama kirmizibkaliyor altlari. Iltihabini disari vermeyen 2 tane falan sivilcem oldu onlar da kuculdu ama iltihabjni cikaranlar gibi tamamen gecmediler. Hala siskinlikleri duruyor.