Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yüzüme la roche porsey , dudaklarıma bepantene merhem kullandım

benim bazen geçiyor gibi oluyor sonra bi bakıyorum yine aynı. sivilcelerde oyle aslında tam geçecek farkediliyor diyorum sonra yine çıkıyor, bi kızarıklıklar falan moral bozuyor işte.. tedavin bitti mi peki senin ?

sonra hepsi geçiyor arkadaşlar sabır:)

ağda lazer epilasyon kesinlikle yasak, sadece jilet kullanabilirsin , hamilelik yasajk üstü yasak bebek 100 200 çzürlü oluyormusş hatta ilaç bitittikten sonra bile 1 yıl asla hamile kalmamak gerekiyormuş, dr um ve dr arkadaşım böyle söylediler

biraz sabret bepantene merhem bence en iyisi kuruluğu alıyor

:) çok sevindim iyi bir nemlendiricille ve nem maskeleri özellikle bal çok iyi gelebilir

dudaklara kremi bırakmalısın yoksa dudaklarda o kremin tadı kalıyor uzun süre:)

kimsenin söylediklerine bakma sonuvlar muhteşem kuruluk herşey geçiyor ama ağda yaptırma bence deriyi kaldırıyor malum hassa oluyor cilt

benim gözeneklerimle ilgili hiç ama hiç sıkıntım olmadı yani ne desem yalan olur canım yanlış yönlendirmek istemem ama yaşayan arkadaşlarımdan biliorum uygun cilt temizleyici ile beraber gözenek sıkılaştırıcı tonik kullan bu illa pahalı ürünler olmak zorunda değil gül suyu da bir tonik cinsi ve ben hep kullanırım. ve gözeneklerin zamanla küçülecektir çünkü cilt devamlı bi yenilenme içinde oluyor

Kardeşim kullandı. Herkesin kilosuna vücut indeksine göre mgr. Veriliyor sanırım en önemlisi kesinlikle tedavide alım zamanı atlanmaması gerekiyor ve verildiği kadar kullanılıyor. Biraz zahmetli ama çok iyi sonuç aldı ve 5 yıl geçti sanırım . hiç bir sorun kalmadı sivilceler ile.

merhabalarrr nadixa iyidir ben kullanmıştım 2 yıl önce cilt ilaçları arasında hatta benim favorimdi=))

burun kanaması içinde ben ilk yazımda uzun uzun belirtmiştim bunu, onuda okuyarak yararlı şeyler öğrenebilirsin alıntı yaptım "Mesela benim birde burun kanamalarım çok oldu onun nedeni de zaten benim burun damarlarımda çatlak var soğuk ve kuru hava şartları birde ilacın kurutma etkisine bakılınca çok normal onunda önlemini şöyle aldım ilaç olarak kbb doktorum sulfahrin ve sterima deniz suyu burun spreyi vermişti burnum için onlarla devam ettim. "
sulfahrin merhemi, onu burnunun içine kulak pomadı ile sür, pomadın ucuna az bi miktar yeterli olur burnunun içinde çok ileriye gitmeden daireler çiz bunlar işine yaracaktır...

ve bu ilaca ben 20 ara verip devam ettiğim bile oldu ondan çok düşünmeyin o bırakıp başlamaları bu bir çeşir vucutta bu maddenin depolanması sonucu oluyor. Ve evet canım ben vucuduna bile kese yapmış biriyim bu tedavide=D (ama bu benim manyaklığım acısını acı acı çektim yapmayın siz ) =D ben elseve in beyazını saç kremi ile beraber ve gliss in pembesini kullandım sıvı saç kremi ile her ikisinden çok çok memnundum uzun süre saçımı yıkayamasam bile pul pul dökülme olmadı ama benden tavsiye saçını çok kaynar değil hafif ılık suda yıka o da etkili oluyor...

Son düzenleme:
Benim yuzumun heryerinde kirmizi iz var sivilce yok 35. Gunumdeyim sol yanagimdan 3-4 tane buyuk sivilce cikti onlarda kurudu ama daha tamamen gitmedi onlar degilde bu yuzumdeki kizarikligin gidicegini sanmiyorum ya gidermi sizce

gidiyor canım merak etme ben birazdan -üzgünsurat- kullanıcısı için kendi resmimi koyacağım ben bile cildimin geldiği hali görünce şaşırdım süreci bu şekilde takip etmemiştim.

ilacı bırakmalar sorun arkadaşlar bu bir çeşit vucutta depolama tedavisi benim 20 gün bile ara verdiğim oldu.

gidiyor canım merak etme ben birazdan -üzgünsurat- kullanıcısı için kendi resmimi koyacağım ben bile cildimin geldiği hali görünce şaşırdım süreci bu şekilde takip etmemiştim.

bendede o kirmizi izler var
simdi 23 gundur aliyorum gunde 20 mg
ama ilk aldigimdan dahada kirmizi oldu
sence normal mi?

sana özelden yüzümün resmini atabilirim
2 yildir böyleyim
psk artik cok kötü

Cok mutlu olurum resimlerinni atabilirsen canim gercekten hem kiyaslama yapabilirim hem de asiri motive olurum :)

tabikii özelden denedim yalnız olmadı canım ve izninle yazının devamında genel olarak arkadaşlara yazacağım =))

Bu genel bir uyarı arkadaşlar bu tedavi sürecinde SU İÇMEYİ ne olur ihmal etmeyin bu cildiniz ve saç derinizin nemsiz kalıp pullanmasına neden oluyor ben gece bile su şişesiyle uyurum ondan sanırım ne kafa derim soyuldu ne de cildim aman aman soyulmadı yazın bile daha çok soyulurdu. Bununda nedeninin çok çok su içmem ve TABİKİ yüzümü iyi nemlendirmem olduğunu söylemişti doktorum yani olay sadece su içmekde değil ama bu genelde çok ihmal edilir...=)

ilk resim başlamadan önceki halim ikincisi ilk ayımın sonunda üçüncü resimde 4. ayımın içinde çekildi son resimde tedavimin sonlarına doğru olan bir resmim umarım yardımcı olmuşumdur hepinize iyi akşamlar...

sana özelden yüzümün resmini atabilirim
2 yildir böyleyim
psk artik cok kötü

ben resmimi ekledim kontrol et istersen canım yüksek ihtimal çok benziyoruzdur. Ben birden öyle olmuştum ve çok direndim kullanmamak için gereksiz safsatalar yüzünden ama şimdi iyiki kullanmışım hatta geç bile kalmışım diyorum kendi kendime. ve evet benimde acayip alevlenmişti yüzüm resimde fark edersin zaten normal yani 3. aydan sonra rahatlar cildin en azından benim öyle olmuştu.

az önce resim cektim yeni
özelden atmaya calisacagim
resmi görünce yine moralim bozuldu

tam olarak görmen icin gündüz cekeyim foto
cunku simdiki cektiklerim pc de net degil
isiktan sanirim
cok kötü görünm+yor yani belli degil fazla
sen bana emaili atarsan sabah kizi krese biraktiktan sonra hemen foto yapip gönderirim

Masallah sana!! Yeni kullanici oldugumdan galiba bilmiyorum canim neden atamadn ama buraya koyman daha iyi olmus herkes gorebilecek. Cok guzel olmus cildin ya nasil da hic gecmiycej gibi duruyo ilk basta. Uc ay illaki beklenecek demekki uc aydan once yuz temizlenmiyor napalım cktik bi yola beklicez sabretceZ sinirlenmek yok aglamak yok bol bol su icmek var. Resimler icin cok cokkk tesekkur ediyorum canim sagolasin guzel cildinle mutlu ol inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…