Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

roaccutane konusunda forumda kimsedeb sorularima cevap alamasam da ben elimden geldigimce yardimci olayim. Ben 25. Gundeyim. Benim de kusma donemimse bu eger bolge bolge cikiyor sivilceler. Ilk dudak kenarlarimdaydi sonra boynumda simdi sakaklarim ve yanaklarimda cikiyor. Yalniz normalde cikardiklarim isilikmis sivilce akne bunlarmis dedim. Once hafif bi agriyla et beni gibi iltihapsiz cikiyorlar. Sonra gun icinde iltihabi disari vuruyor. Sonraki gun kabuk tutmus oluyorlar. Yalniz kabuklarin dusmesi cok zaman aliyor 1 haftador dusmeyen buyuk kabuklarim var mesela. Uyurken kasirsam falan dusuyorlar ama kirmizibkaliyor altlari. Iltihabini disari vermeyen 2 tane falan sivilcem oldu onlar da kuculdu ama iltihabjni cikaranlar gibi tamamen gecmediler. Hala siskinlikleri duruyor.

tesekkür ederım canım ilgilendiğin için. benım neden boyle oluyo acaba moralım bozuldu sımdı hiçbi şekilde daha iltihabı kendılıgınden dısarı cıkan sıvılcem olmadı ılaç kullanalıdan beri. kendılıgınden sonup gıdıyo. benımde aynı sekılde canım oncekıler sıvılce fılan degılmıs sımdı kocaman kocaman cıkıyo. daha 2 gun once pullanma yok diye yazmıstım bugun aşırı kuru cildim pullanmıs. galıba nemlendirici sürmenın vakti gelmıs artık. dudaklarımın kuruluguyla başa cıkamıyorum blistex yetmıyo gitgide dah kotu olucak sanırım

canım merhabalar ve geçmiş olsun öncelikle şunu belirteyim bu süreç herbirimiz için farklı işlemekte herkesin deneyimlerinden farklı reaksiyon verebilir vucudun benimde şikayetim aynıydı, yüzümde yüzeyde iltihapsız ama aşırı ağrılı şişkin sivilceler vardı ama zamanla ya kuruyup döküldüler yada uçları çıktı ama şunu anlatmak isterim benim tedaviden 2 ay önce yanağımda hiç belli olmayacak şekilde bir sivilcem deri altında büyüdü ve ucunun çıkması 5 ay sonrasını buldu yani tedavimin 3. ayında. ve evet artık sanırım 20 gün oldu sen başlayalı cildini nemlendirmeye başlamalısın kesinlikle. umarım yardımcı olmuştur...

iyi günlerr; ben daha çok çok yeni bir kullanıcı olarak şikayetlerini bilemiyorum göremedim sanırım eğer belirtirsen deneyimlerimle, ve çevremde ki kullananların tecrübeleri ile yardımcı olmaya çalışırım

cokk teşekkür ederım canım.kesınlıkle hepimizde farklı reaksiyonlar göstericektir ama üç aşağı beş yukarı aynı olur dıye öğrenmek istiyorum genel bilgi almak için. benimde deri altı sivilcem sağ yanağımda cok malesef. bişey daha sorabilrimyim sana tedaviyi bitirmiş kişiler daha iyi biliyo. su an benım gozeneklerım cok buyudu sıyah noktalarım goze carbıya. hem de çenemde ve sağ yanağımda yine beyaz noktalar var komedon şeklınde arttı iyice bunlar ortalama olarak ne zaman dışa vurmya başlar ya da senın ne zaman başladı. yüz ne zaman temiz görünmeye başlar? kusura bakma bu ilaçtan baya korkuyorum o yuzden bu sorularım :/cevabın ıcın simdiden çookkk sagol.

canım korkmakda çok haklısın ben o kadar iyi anlayabilirim ki seni benim bu ilaç döneminde başıma gelmeyen kalmadı=)) yani siyah nokta konusunda hiçbir bilgim yok çünkü benim zaten pek yoktu siyah noktam ama benzer şikayet arkadaşımda vardı o tedaviye başlamadan önce genel bir cilt bakımı yaptırmıştı bütün siyah noktalarını temizletip öyle başlamıştı ve tedavi sürecinde gözenekleri sıkılaşıp siyah noktaları da gitmişti. Sen bu konuyu doktoruna danışabilirsin ama sakın ha sakın sıkıp veya yanlış bir şekilde onlarla uğraşma çünkü bu süreçte cildimiz çok hassaslaşıyor biliyorsun yara gibi kalmasın cildinde. Ben sana cildini düzenli olarak her gece yatmadan temizlemeni öneririm ve gözenek sıkılaştırıcı bir ürünle deneyebilirsin. benim dışa vurması 2. ve 3. ayda olmuştu ama cildimin temiz gözükmesi anca 5. ayımda oldu benim gerçekten çok lekeliydi cildim lekeli diyorum çünkü sivilce demek haksızlık olur=D istersen sana özelden nerden nereye geldiğim gösteren bir iki resim atabilirim motive edebilir seni=)) umarım işine yaramıştır aklına her ne takılırsa seve seve yardımcı olurum.

soyle sorayim siyah noktalarim cok belirginlesti surekli elimi surttukce dokulduler ama yerleri delik delik kaldi suanda cok gozenekli ama siyah noktasiz bir cilt sahibi oldum. Bu tarz bişeyler yasamis miydin gözeneklerin durumu ne oluyor ilerleyen zamanda?

Son düzenleme:
Benim yuzumun heryerinde kirmizi iz var sivilce yok 35. Gunumdeyim sol yanagimdan 3-4 tane buyuk sivilce cikti onlarda kurudu ama daha tamamen gitmedi onlar degilde bu yuzumdeki kizarikligin gidicegini sanmiyorum ya gidermi sizce

Bende tedavimin 20. günündeyim bayramda ama birkaç gün içemedim ikinci paketimi yanıma almayı unuttuğum için.Burnumun üstü siyah noktalarımdan dolayı pıtır pıtırdı internette araştırdığımda banyoda kese yapılabileceği yazıyordu burun üstüne ama çok bastırmadan ve denedim o pıtır pıtır hali kayboldu ama sanırım bir fasıl daha kabarıcak burun üstüm çünkü hala siyah noktalarım mevcut. Ben burun içi kanamalarıma ve saç derimin pul pul olmasına çözüm bulamıyorum. Saçlarım hiç yağlanmıyor ama deri kalktığı için kepekli gibi görünüyor nasıl bir şampuan kullanmam gerek acaba ?

Ben de yarın 2.ayıma başlayacağım. 2 ve 3. hafta saçlarım ilk defa kepeklendi hatta derileri kalktı kaşındı vs pul pul döküldü çok korktum ama kısa sürdü..Pantenin nem terapili olanını aldım malum kuruyor saçlar. Baya iyi geldi saçlarımın kuru görüntüsü gitti..Kepek de ondan mı gitti yoksa kısa süreli miydi bilmiyorum..
Bir de kızlar benim ilacım c.tesi bitti yani pazar ve bugün de doktor olmadığından 2 gün içemedim. Bir sorun olur mu :S Kan verdim yarın ilacı yazdıracağım..

Cok mutlu olurum resimlerinni atabilirsen canim gercekten hem kiyaslama yapabilirim hem de asiri motive olurum :)

inşallah benimki de geçer.
Bende bayramdan dolayı 3 gün içemedim ama doktora sorduğumda bir problem olmayacağını belirtti.
Tedaviye destek amaçlı bugün la roche posayın kurutucu sivilce tedavisi görenler için ürettiği nemlendiricisinden sipariş ettim. Aranızda kullanan var mı?

Birde bana doktor nadixa krem yazmıştı bunu kullananız var mı ?

Son düzenleme:
Benim yuzumun heryerinde kirmizi iz var sivilce yok 35. Gunumdeyim sol yanagimdan 3-4 tane buyuk sivilce cikti onlarda kurudu ama daha tamamen gitmedi onlar degilde bu yuzumdeki kizarikligin gidicegini sanmiyorum ya gidermi sizce
bendede sivilce yok
Cok sagliksiz bir cilt goruntusu var
Asiri yagli
Ve kirmizi lekeler dolu
Ayni zamanda dogumdan sonra olusan lekeler
Benimde 23 gun oldu
Avene urunlerinin hepsini aldim
Sen hangi urun kullaniyorsun
Bana ozelden cildinin resmini gonderir misin ? Ayni mi merak ettim
Bende gonderirim sana

9 sene önce kullandım , ilk 2. ayda sivilceler kapladı yuzumu ve 3 ayda hepsi gitti siyah noktalar gitti, dudaklarım kurudu ve bepantene kullandım su an hiç sivilcem yok bece cok iyi bir ilaç

yuzunu hiççç elleme dokunma iyi bir nemlendirici kullan gözenekler sıkışıyor ve küçülüyor ilaç kullanma surecinde ama sen dokunma sıkma oynama sakın

zeytinyağlı doğal sabun kullanabilirsin

arada 2 gün kaçırmak problem yapmıyor ama yinede düzenli kullanım cok faydalı

depresyon halleri olabiliyor, bende olmadı ama kardesşm kullandığında onda oldu, ama ilaç bittiğinde geciyor

hiç ellememelisin senin sıktığın yerler iz kalır ilacı kullandıkça onlar siyah noktalar tamemen gidiyor, gözeneklerde kapanıyor

aynen canım ya yüzüm şuanda pancar gibi başlamadan öncekinden daha kötü durumda ((( ama iyiye gidecek inşş pes etmeyelim canım sende gelişmeler varmı iyi anlamda

kesinlikle iyileşecek kardeşimin yuzude öyle oldu, pancar gibi oldu ve buyuk sivilceler cıktı ama sonra geçti simdi yuzu pırıl pırıl benimkide öyle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…