zeycanım ne yaptın kullanıyor musun ilacı?
Kizlar ben de yeni uye oldum foruma. 3 sene boyunca herseyi denedim ama bir turlu tamamen puruzsuz bir cildim olmadi. Yeni bir profesore gittim bu doktor gercekten cok iyiymis bu akne konusunda ve bana Roaccutane yazdi. 15 gun boyunca gun asiri 10mg kullan dedi sonraki 15 gun de her gun 10mg kullanicakmisim. Ama simdi forumu okudum ve yabanci web sitelerini falan da okuyorum insanlar bu ilacin uzun vadede gercekten eklem sagligini bozdugunu yazmislar. Ilacin yaptigi sac dokulmesinin de onune gecilemiyormus hic bir sekilde. Cok eski bir ilac zaten 10-15 sene once bunu kullananlar mesela kas agrilarinin, eklem agrilarinin hala gecmedigini yazmislar. Doktorum vucudu bir ay icersinde terkediyor dedi ama bu kadar kuvvetli bir ilacin ben kalici hasar vermedigine inanamiyorum bir turlu. O kadar korktum ki dun gunu ilk hapimi aldim ama yarin almiycam sanirim kullanmak istemiyorum bu kadar fazla riski olan birseyi
Canım ben 5-6 sene önce kullandım ve bebek gibi cildim var. O zaman çok sıkıntı çektim ve dermani bu ilaçta buldum. 6 ay tedavim devam etti. Ilk 3 ay düzeldi ama devam etmemi söyledi doktor
Üniversite son siniftaydim hamile kalma durumum yoktu o zamanlar zaten kullandım bende. Sayımda dökme yapmadı aksine yağlı saçlarım hiç yaglanmadigi için daha gurlesti
Korkmadan kullanabilirsin
Yok iki yil oluyor dogum yapali
5 gün önce gittim özel bir hekime.krem de dahil hem çocuk düşünenlerin hem de hamilelerin için kesinlikle kullanılmaması gerekir dedi.ayrıca bizden gebelik testi de yaptırmamızı istedi.krem yazmıştı.zaten hamile değildim test de doğru çıktı emin olduk.bana isotrexin diye bir karışım krem yazdı.maske gibi soyuluyor aldığımdan beri kullanıyorum.ayrıca fito kremde vardı evde onu da gösterdim izlere iyi geliyor bunu da kullan dedi işte öyle.sen ne yaptın canım ?
Sizde ilk ay 20 mg ile başlamışsınız ben neden 40 ile başladım hala anlayamadım. Eczacı konusunda haklısınız çok kafamı karıştırdı. Benim neredeyse 1 hafta oluyor başlayalı henüz görünen bir etkisi yok. Ben kilo almaktan çok korkuyorum birde sizde böyle bir yan etki oldu mu?Eczacıların böyle bir şey yapmaması lazım aslında. Hepsi aynı ilaç, ekisi aynı. Ben 2.aydayım. İlk ay 20mg kullandım, şimdi 30mg kullanıyorum.
Sizde ilk ay 20 mg ile başlamışsınız ben neden 40 ile başladım hala anlayamadım. Eczacı konusunda haklısınız çok kafamı karıştırdı. Benim neredeyse 1 hafta oluyor başlayalı henüz görünen bir etkisi yok. Ben kilo almaktan çok korkuyorum birde sizde böyle bir yan etki oldu mu?
slm arkadaslar ben bugün doktora gittîm ve rouctuane kullanmamı söyledi. Daha önce gttğmdede önermişti ama kullanmaya cesaret edememiştm. Yeni başlayanlardan fikir alabilirmym lütfen... Bnm cildim karma sağ yanağmda yoğun bi şekilde sivilce var ilacı kullanınca dahada sivilce cıktığı doğrumu???
Normalde çıkabilecek bütün sivilceleri çıkarıyor gibi görünüyor. Mesela benim çenemde çok fazla sivilce çıkıyordu, çok bunalmıştım bu yüzden, ilaca başladıktan sonra sivilce artışını geç normalden bile az sivilce çıktı. 2.ayı bitirmek üzereyim. Sivilce artışı kesin olacak diye bir şey yok. Sivilce artışı olursa da biraz sabredeceksin, zamanla sivilcelerin gittiğini gördükçe çektiklerime değdi dersin, mutlu olursun :) Birkaç tane dr da kullan dediğine göre çok beklemeden kullanmaya başlasan iyi olur. İlacı kullanmak için en iyi zamandayız çünkü:) Olumlu düşün, pozitif ol
Ben de hamile değilim ve 1 yıl bebek düşünmüyorum.ama yine de 1 yıl sonrasına bana ne kadar yan etki bırakır diye düşünüyorumdoktora gitmedim henüz, ama sıkıldım artık akneden, izlerden.isoterexsin daha önce kullandım ben, belirli bir süre sonra yine aynısı oluyor.
sen şimdi roaccutene ile birlikte mi isoterexsin kullanıyorsun?
Ben de birkac gun once buraya yazmistim. Simdiye kadar 3 sene boyunca antibiyotiklerden tutun tretin, eritretin adli kremler akliniza gelebilecek herseyi denedim. Hersey gecici cozum oldu.
Doktor sivilcelerin cok direncli dedi. Onceden de roaccutanei onermisti ama ben korkudan kullanmamistim. Artik karar verdim kizlar baktim ki baska care yok burda da kullanan cok insan var. Basliyim dedim. Umarim bu kalici bir cozum olur simdiye kadar gercekten herseyi denedim. Baktim ki butun yollar Roaccutane a cikiyor.
Tetradox adli antibiyotik yemek boruma yapisti yara yapti falan neler cektim anlatamam simdi de asiri sivilcem yok ama doktorun dedigi gibi cok direncliler. Fotograf gormek icin bloguma bakabilirsiniz.
Roaccutane Tedavisi - My Roaccutane Experience
Selam
Bloguna baktim
Cildin kotu degil
Yoksa roc. Kullandiktan sonraki hali mi bu ?
Selam
Bloguna baktim
Cildin kotu degil
Yoksa roc. Kullandiktan sonraki hali mi bu ?
Yok henuz daha yeni basladim Roc.a ama bu vaziyet 2.5 ay antibiyotik + tretin + clyndoxil hali. Gecemediler bir turlu. Bir de tabi sadece yuzumde yok sivilceler sirtimda da buyuk kabartilar halinde cikiyolar. Tabi ki bircok insana kiyasla cok kotu degil cildim ama bakalim belki doktorun verdigi bu dusuk dozla halledicez. Eger yeterli olmazsa full Roc tedavisine basliycakmis. Simdilik 52 kiloyum ve 10gm aliyorum. Kiloya gore veriliyomus sanirim ama benim kilomdakiler icin normal doz 30mg dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?