• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlrrrrrrrr yüzüm aşırı kötü durumda kızarık ve sivilcelerim kırmızı isilik gibi çıktı meydana moralim çok bozuk ikinci ayımın sonuna geldim acaba bu normalmi lütfen yardımm :((((((((

kızlarrrr normalde sivilce çıkmyan yüzümün bi yerinde sivilce çıkmış ayrıca burnumdaki siyah noktalarım geçmişti geri gelmiş ve gözeneklerim açılmış dahası 55.gün ama yüzüm yağlanmış parlıyor bu ne demek şimdi kızlar aşırı moralim bozuldu yağlanmayı durdurması gerekmezmiydi :(((((((((((((((

erkek kardeşim bu ilacı kullandı yaklasık 6ay ilk kullanımda sivilceler hat safasına cıkıyor dudaklarda catlama kulak derisine varana kadar derisi soyulmuştu hep ama onun yuzunde sıvılceler cıkmamısdı nedense genelde sırt ve boyun cevresınde olmuşdu ve bırakalı 9ay oldu prüzsüz bir cildi var şuanda

Merhabaaa arkadaşlar ben tekrar yazıyorum ben de ilacı kullanmaya dün başladım yani bugün daha birinci günüm.. Açıkçası çevremde ilaca başlayacağımı duyan herkesten çok büyük bir tepki aldım ve bu beni gerçekten çok korkuttu. Yani korkuttu demeyim gerçi daha birinci günüm hala korkutuyor:18: Ancak buraya gelip de 2 3 tane yorum okuyunca biraz daha rahatlıyorum. Benim en çok korktuğum şey baş ve eklem ağrıları ve tabi ki kusma dönemi. Kusma dönemini birçok kişi yaşamamış ya belki ben de yaşamam yani öyle umuyorum öyle olursa çok güzel olur çünkü her gün dersaneye gidiyorum falan moralim baya bozulur heralde o sivilcelerle. Ama eklem ağrısı hakkında birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim! :16:

Ben de buraya zamanım oldukça gelişmeleri yazıcam ve her hafta fotograf çekmeyi düşünüyorum belki 2 veya 3. ayımdan sonra koyarım :)

Bir de benim için enn büyük sorun artık lens kullanamamak oldu tabiki bugün taktım ama daha ilk gün olmasına rağmen gözlerime yapıştı resmen gene de zorluycam :17: Bir de ben sivilcelerimden çok sivilce lekelerimin geçip geçmeyeceğimi çook merak ediyorum çünkü kırmızı kırmızı lekelerim var ve makyajsız gerçekten korkunç duruyorlar cünkü yüzümün aralıksız her yeri leke nerdeyse :14: :14: Bunun hakkında da bilgisi olan varsa sevinirim :16:

Bi de son olarak bilgi istediğim başka bir konu yüzünüz dışındaki yerlere ağda yapıyor musunuz onu merak ediyorum yapılmıyor diyor ama yani şaka gibi hiç hoş olmaz sonra o durum. :(

Ya ben anlamıyorum insanları, başkalarının kullandığı ilaca kadar neden karışırlar ki? İlaca ihtiyacım var, kullanmaya karar vermişim, doktorum da uygun görmüş, eee? İlacı kullanmasam sivilceler psikolojimi etkileyecek, makyaj yapmak zorunda kalacağım, türlü türlü kozmetik kullanacağım, bunlar daha mı iyi? Sinirlendiriyorlar beni :9:

Kas ağrısı yaygın bir yan etki ama öyle aman aman olmuyor bildiğim kadarıyla. Ben de spor yaptığım için doktorum dikkat et demişti, fitness'ı biraz hafifletmiştim, bir sıkıntım olmadı.

Ağda aslında cilde göre değişiyor, ben yüz hariç yaptırmıştım, sorun olmadı ama vücudun çok kuruysa tahriş edebilir, dikkatli olmakta fayda var.

Leke tedavisine de ilaç tedavisi bittikten sonra başlanıyor demişti doktorum, bende gerek olmadı ama en iyisini yine doktorun bilir :))

ilacın bitmesin 5 gün var yarın gidip kan vereceğim ara vermek istemiyorum, yalnız ilaçtan mıdır nedir ben,m ruh halim iyi gitmiyor mutsuzluk düşünceler karmaşık duygular tahammülsüzlük hemen ayrılmak noluyo bana anlamıyorum :( ama böyle davrandıkça yalnız kalıyorum

bende 2 ay kullandım sivilcelerim için dr en son çare bu ilaç dedi yaklaşık olarak 65 kilo aldım kullanmadan önce bi düşünün derim bide tuzlu su deneyin tabi deniz olarak çok iyi geliyor sivilcelere sıkıntı yapmayın siz onları düşünmezseniz düzelirler ve de oynamazsanız.

kızlarrrr normalde sivilce çıkmyan yüzümün bi yerinde sivilce çıkmış ayrıca burnumdaki siyah noktalarım geçmişti geri gelmiş ve gözeneklerim açılmış dahası 55.gün ama yüzüm yağlanmış parlıyor bu ne demek şimdi kızlar aşırı moralim bozuldu yağlanmayı durdurması gerekmezmiydi :(((((((((((((((

şimdi ilk 2 ayın yan etkilerini yeni yeni gösteriyordur.zaten vücudundaki yagları dışarı atması gerekmez mi?bence telas yapma.makyaj malzemesi kullanma, cildini temiz tut ve sabırlı ol sadece.

kesin çözüm prp arkadaşlar..o kadar şaşıyorumki kendime sivilce çıkmayan bir surat.
hep şöyle oluyodu; çıkıyo bu abudik gubidikler oynuyorum bende elim yüzümden hiç gitmiyo yani sonra bi diğeri çıkıyo.ama artık elveda dedim..

Bu hapı kullanırken alkol yasak evet ama arada bira içmek çok yorar mı :( bir daha içmicem ama bira vücuttan çabuk atıldığı için zararı çok mudur. yüzüm dudaklarım kaşısam soyuluyor çok hassas oldu yağlanmıyor hiç, 2.ayıma girdim yine 30 mg devam ediyorum

Ben bir hayli araştırmıştım ilacı kullanmadan ama hiç adet düzenliği gibi bir şey duymadım canım ya... Ben mi dikkat etmedim acaba?

yok cnaım ya öyle bi yan etkisi yok zaten ama internetten araştırdığıma göre benim gibi olanlar varmış hala adet olmadım doktorumda erkek soramıyorum onada ne yapcam bilmiyorom yani :(

Bu sayfanın müdavimleri sürekli değişiyor. Eski müdavimlerden biriydim, ne var ne yok bir bakayım istedim.

Çevrenizdeki felaket tellallarına kulak asmayın kızlar, yok kısır olursun yok hamile kalırsan sakat doğar falan...(İlacı kullandığınız süre zarfından bahsetmiyorum-çok sonrası için de söyleyen çok) Ben 2012 mart ayında 5 aylık kullanımımı bitirdim, sonuç: o zamandan beri 0 sivilce.. Yanaklarım berbattı oysa. Cildim çok yağlıydı şimdi ise kuru bir cildim var, aradan 1 buçuk yıl geçmesine rağmen eskiye dönüş yaşamadım, nemlendiricisiz dökülüyor yüzüm hep. Sanırım kalıcı sorunum bu oldu. Mart ayında ilacım bitti, temmuzda hamile kaldım. Çok şükür çok ta sağlıklı bir bebeğim var şimdi. Rabbim onu korusun...
Yani ilaç kısırlık yapmadı, bu ilaç şöyleymiş, böyleymiş diyenlere '' he he'' deyin geçin. :)

kızlar meraba:) roaccutaneyle birlikte hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz yüzünüz için ,bir de dudaklar ... 11.günümdeyim dudaklarım çatladı bir tarafı gerildi çukurluk gibi bişiy oluştu korkuyorum daha da kötü olcak diye dudaklar için sizce ne kullanmalıyım ? hametan,bepanthol sürüp sebamedin dudak koruyucusunu kullanıyorum ama işe yaramadı.Çene bölgem de soyulmaya başladı birkaç tane de iltihaplı sivilce çıktı başta beyazken renk değiştirdi bunlar. Sizden nemlendirici önerisi bekliyorum yarın almaya gidicem .Simdiden teşekkürler:)

ben aknetrent20 mg kullandım günde 1 tane 6 ay dudaklarım hep yaraydı ama olsun degdi ve sivilcelerim tamamen bitti iyiki içmişim kızlar ben hametan kullandım dudaklarıma yüzümede dove sabun kullandım .hametan cok iyi gelyodu halada kullanıyorum cilt tahrişlerimde onu.ilaç bitince doktora gittim tamam artık gerek yok dedi ve ısotrexin adlı kremi verdi sivilce cilt lekerine iyi gelyomus 2 yılda onu kullanacagım oda cok güzel tavsiye ederim

kızlar meraba:) roaccutaneyle birlikte hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz yüzünüz için ,bir de dudaklar ... 11.günümdeyim dudaklarım çatladı bir tarafı gerildi çukurluk gibi bişiy oluştu korkuyorum daha da kötü olcak diye dudaklar için sizce ne kullanmalıyım ? hametan,bepanthol sürüp sebamedin dudak koruyucusunu kullanıyorum ama işe yaramadı.Çene bölgem de soyulmaya başladı birkaç tane de iltihaplı sivilce çıktı başta beyazken renk değiştirdi bunlar. Sizden nemlendirici önerisi bekliyorum yarın almaya gidicem .Simdiden teşekkürler:)

hametan en iyisi canım .simdi ilk basta sivilceler cıkıyo sonra gececek onlar canım.devam et kullanmaya.bu arada kızlar sakın bu ilacı kullanırken agda yapmayın yüze ben yapmıstım bi kez bildigin derim kalktı rezil olmustum.yüzü cımbızla alın derim deri inceliyor

Back