Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullandım ama 2 yıl sonra yine sivilceler çıkıyor
kızlar meraba:) roaccutaneyle birlikte hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz yüzünüz için ,bir de dudaklar ... 11.günümdeyim dudaklarım çatladı bir tarafı gerildi çukurluk gibi bişiy oluştu korkuyorum daha da kötü olcak diye dudaklar için sizce ne kullanmalıyım ? hametan,bepanthol sürüp sebamedin dudak koruyucusunu kullanıyorum ama işe yaramadı.Çene bölgem de soyulmaya başladı birkaç tane de iltihaplı sivilce çıktı başta beyazken renk değiştirdi bunlar. Sizden nemlendirici önerisi bekliyorum yarın almaya gidicem .Simdiden teşekkürler:)
kızlar meraba:) roaccutaneyle birlikte hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz yüzünüz için ,bir de dudaklar ... 11.günümdeyim dudaklarım çatladı bir tarafı gerildi çukurluk gibi bişiy oluştu korkuyorum daha da kötü olcak diye dudaklar için sizce ne kullanmalıyım ? hametan,bepanthol sürüp sebamedin dudak koruyucusunu kullanıyorum ama işe yaramadı.Çene bölgem de soyulmaya başladı birkaç tane de iltihaplı sivilce çıktı başta beyazken renk değiştirdi bunlar. Sizden nemlendirici önerisi bekliyorum yarın almaya gidicem .Simdiden teşekkürler:)
hametan en iyisi canım .simdi ilk basta sivilceler cıkıyo sonra gececek onlar canım.devam et kullanmaya.bu arada kızlar sakın bu ilacı kullanırken agda yapmayın yüze ben yapmıstım bi kez bildigin derim kalktı rezil olmustum.yüzü cımbızla alın derim deri inceliyor
dudaklar için en iyisi hametan (mavi olanı), yüz için de biodermanınn photoderm max SPF50+ olanı. güneş kremi bu. hem nemlendiriyo hemde sivilce çıkarmıyo. güneşten de koruyo. daha ne olsun :) ben roc 3 sene önce kullanmıştım. bu kreme o zmn başladım. ve hala bırakamadm
canım doktorum bana avene ac cream yazdı nemlendirici olarak bu tedavide veriliyormuş[/Q
sağolasın canım :) peki bu ürünü kullanmadan önce doktoruma danışmam gerekir mi ? çenem de soyuluyo, sen memnun musun bu üründen ?
canım doktorum bana avene ac cream yazdı nemlendirici olarak bu tedavide veriliyormuş[/Q
sağolasın canım :) peki bu ürünü kullanmadan önce doktoruma danışmam gerekir mi ? çenem de soyuluyo, sen memnun musun bu üründen ?
canım benim yüzüm hala yağlı kuruma çok olmadığı için ben almadım ama kullanan bi arkadaşım kuruma çok yoksa kullanma diyor bende banyodan sonra kullanıyorum sadece diyor sende kuruma çoksa bence iyi gelebilir tabi doktorunada danış mutlaka o senin yüzündeki gelişmelere göre nemlendirici kullanıp kullanmaman gerektiğine karar verecektir çünkü benim doktorum başlarda sorduğumda nemlendiriciye gerek yok demişti 3.ayımdayım yüzüme baktı ve kepek olmuş diyerekten yazdı ama ben tam bi kuruma hissetmediğim için almadım daha
canım benim yüzüm hala yağlı kuruma çok olmadığı için ben almadım ama kullanan bi arkadaşım kuruma çok yoksa kullanma diyor bende banyodan sonra kullanıyorum sadece diyor sende kuruma çoksa bence iyi gelebilir tabi doktorunada danış mutlaka o senin yüzündeki gelişmelere göre nemlendirici kullanıp kullanmaman gerektiğine karar verecektir çünkü benim doktorum başlarda sorduğumda nemlendiriciye gerek yok demişti 3.ayımdayım yüzüme baktı ve kepek olmuş diyerekten yazdı ama ben tam bi kuruma hissetmediğim için almadım daha
Doktoruma danışmayı düşünüyorum artık o ne derse onu alıcam benim daha bir ay bile olmadı kullanalı.
Cevapladığın için çok sağol :) peki bu biodermanın güneş kremi cildin soyulan kısımlarına da sürülür mü ,cildimin genel durumu bu soyuluyo çünkü .
meraba kızlar :) cuma günü doktorumla görüştüm.Çenem pütür pütür soyuluyo gibi aynı zamanda kızarıktı.Ayrıca saçlarım da dökülmeye başladı,önceden de dökülüyodu ama arttı gibi geldi bana. Bu arada 15 gün kullanmıştım ilacı daha. Doktoruma bunları anlattım. İlaca ara verelim dedi ve medikal şampuan verdi 2 tane onlarla yüzümü yıkayıp ,bir de locoid diye krem kullanıcakmışım. Locoidi 5 gün kullanıcaksın ,15 gün sonra tekrar gel dedi. Bir de çinko şurubu verdi.;İlacı kullansam bir dert kullanmasam ayrı bir dert :S ben de şaşırdım artık :S
aynen canım ya yüzüm şuanda pancar gibi başlamadan öncekinden daha kötü durumda ((( ama iyiye gidecek inşş pes etmeyelim canım sende gelişmeler varmı iyi anlamda
roucotten rahme zararlı mı arkadaşlar.gebelik düşünüyorum ama eşim sivilce için izin vermem böyle bir şeye diyor.benim cildimin içten temizlenmesi lazım siyah noktalar çok fazla beyaz tenli olunca da sivilceler de kızarıyor