- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
kızar ikinci ayımdayım yüzümde yağlanma başladı normal mi bu arkadaşlar moralim bozuk((((
Öyle miii şuan çok sevindim o zaman hemen kullanmaya başlayacağım ben de umarım benim de pürüzsüz bebek poposu gibi bi cildim olur Teşekkür ederim ilgilendiğinn için
yok korkma benim cildimde ilk önce çok kurumuştu bir müddet sonra bünye alışıyor dudaklarımda cildimde fena değil yağlanmıyor ama tam normal oldu cnm ama senin çok erken cildinde sivilce varsa onları kurutup düşürmesi için kuruma başlar diye tahmin ediyorum zaten üst deridekiler ilk 2 ayda bitiyor asıl deri altındakileri sonraki aylarda temizliyor şuan benim cildim bebek popsu kadar değildecildim fondoten varmış gibi berraklaştı özellikle sabahları farkediyorum hergün dahada düzeliyor yan etkilerini bu int çok abartıyorlar bende okudukça korktum doktorlara sordum güldüler ilacı bıraktığında herşey eskisi gibi olacak kalıcı bir yan etki olmıyacak dediler aman cildimde eskisi gibi olmasındaspor salonuna yazıldım dedim tmm sorun değil yapabilirsin dedi tatile gidebilirmiyim dedim güneş kremi yazdı dikkat ettiğin sürece tatilini yapabilirsin bişey olmaz dedi ne yememem lazım dedim her şeyi yiyebilirsin yalnız kızartma yağlı pek yeme dedi daha ne olsunki! ve sonradan öğrendimki dışarıda her iki kişiden biri bu ilacı ya kendi kullanmış yada bir yakını kullanmış bilseydim daha önce giderdim doktora..