ultrasona girdin mi ? genelde doktorlar hem ultrason hem de kan tahliline göre karar veriyor bende de pko var 2.1 falandı benim de yanlış hatırlamıyorsam ama ultrasonda da baktı.
yağlandırma filan yapıyor mu ya ben youngblood toz fond. kullanıyordm yüzüm kuruduğundan mu bilmem eskisi kadar kapatmıyorkapatıcılığı nasıl tavsiye ediyor musun?
Kızlar merhaba;;
Güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum, kullandığım bir ürün var fakat sürünce bembeyaz oluyorum hemen emmiyor öylede dışarı çıkamıyorum mecburen üzerine makyaj yapıyorum...
Sizin kullandığınız memnun kaldığınız ürün varsa yazın lütfen, tşk..
Arkadaşlar ben yaklaşık 6 sene önce kullandım... Yorumları okurken ağzım açık kaldı.. Nasıl bir ilaçmış bu böyle diye... Gerçekten abartıldığı kadar tehlikeli bir ilaç olduğunu sanmıyorum....
Bursa tıp fakültesinde; tüm tahlillerim yapıldıktan sonra uzman bir dermatolog bayan yazmıştı bana.... Çok ta kolay verdi üstelik...
Doktorum doğum iznine ayrılınca; başka bir uzmanla devam ettim tedaviye. Ama hiç bu denli tahribat edeceğini duymadım....
Yan etkisini de gördüğümü söyleyemem; şiddetli ağız kuruluğu dışında......
Eğer doktordan onay aldıysanız; bu kadar kasmayın kendinizi... Çünkü sadee bu ilaç için değil; diğer ilaçlar için bile ( yan etki olarak ) öldürücü tehlike her zaman vardır....
Çocuğuma verdiğim ilaçların bile prospektüsünde yan etkileri okuyunca; dehşete kapılıyorum inanın.... Hele de antibiyotikleri.....
Dedim ya 6 sene önce kullandım diye. Ondan sonra çeşitli durumlar nedeniyle defalarca tahlil ve film çekildi... Her yerim turp gibi maşallah...
Demek istediğim şu ki: gerekli tahlilleri olduktan sonra ve doktor da tedaviyi gerekli gördükten sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. (yan etkileri kafanızda büyütürseniz; çok fazla yaşarsınız)
Ben eğer bu topiği kullanmadan önce okusaydım; eminim kalp krizi geçirirdim... Geçmiş olsun herkese...[/
bende kısmetse yarın bu ilaca başlıcam inşallah senin gibi yan etkilerini görmem yorumları okudukça fenalık geçirdim :) korkuyorum inş ters giden bişey olmaz ben bide depresyon tedavisi de görüyorum
Arkadaşlar ben yaklaşık 6 sene önce kullandım... Yorumları okurken ağzım açık kaldı.. Nasıl bir ilaçmış bu böyle diye... Gerçekten abartıldığı kadar tehlikeli bir ilaç olduğunu sanmıyorum....
Bursa tıp fakültesinde; tüm tahlillerim yapıldıktan sonra uzman bir dermatolog bayan yazmıştı bana.... Çok ta kolay verdi üstelik...
Doktorum doğum iznine ayrılınca; başka bir uzmanla devam ettim tedaviye. Ama hiç bu denli tahribat edeceğini duymadım....
Yan etkisini de gördüğümü söyleyemem; şiddetli ağız kuruluğu dışında......
Eğer doktordan onay aldıysanız; bu kadar kasmayın kendinizi... Çünkü sadee bu ilaç için değil; diğer ilaçlar için bile ( yan etki olarak ) öldürücü tehlike her zaman vardır....
Çocuğuma verdiğim ilaçların bile prospektüsünde yan etkileri okuyunca; dehşete kapılıyorum inanın.... Hele de antibiyotikleri.....
Dedim ya 6 sene önce kullandım diye. Ondan sonra çeşitli durumlar nedeniyle defalarca tahlil ve film çekildi... Her yerim turp gibi maşallah...
Demek istediğim şu ki: gerekli tahlilleri olduktan sonra ve doktor da tedaviyi gerekli gördükten sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. (yan etkileri kafanızda büyütürseniz; çok fazla yaşarsınız)
Ben eğer bu topiği kullanmadan önce okusaydım; eminim kalp krizi geçirirdim... Geçmiş olsun herkese...[/
bende kısmetse yarın bu ilaca başlıcam inşallah senin gibi yan etkilerini görmem yorumları okudukça fenalık geçirdim :) korkuyorum inş ters giden bişey olmaz ben bide depresyon tedavisi de görüyorum
Öncelikle geçmiş olsun.Peki 6 sene önce kullandınız ve şimdi tekrar mı çıktılar? Şuan cildiniz nasıl?
Kimseyi üzmek için söylemiyorum inanın kalbimde de kötülük yok. Bazı kızlar görüyorum yolda yüz hatları hiç güzel diil ama ciltleri pürüzsüz. Kendimi övmek için söylemiyorum ama bizim gibi yüz hatları çok düzgün olan kızlarda ise mutlaka bir sivilce, siyah nokta, gözenek, bir çil yani mutlaka problem oluyor... napalım yapacak bişey yok herşey Allah tan..
ya benim gibi hem çirkin hem sivilceliler napsın?
Moralim çok bozuk kızlar. Roaccutan'ı 1,5 sene boyunca düşük dozda kullandım.
Hatta bu başlık altında paylaştığım yazılarım oldu.
İlaç bitiminden sonra yüzümde tek bir sivilce bile çıkmadığını anlattım.
İlaç tedavim biteli 7 ay oldu. Bu 7 ay içinde leke tedavisi oluyordum. Halen devam ediyor.
Sadece 2 hafta yüzüme sürmem gereken kremleri sürmedim.
Ancak dün ve bugün yanağımda 2 tane içi iltihaplı acıyan sivilce çıktı.
Moralim o kadar bozuldu ki anlatamam
Belki aranızda en uzun süre kullanan ben oldum.
Yapılan testlerde hep değerlerim yüksek çıktığı için düşük doz alarak, toplamda almam gereken ilaç dozunu bitirdim.
Ama 1,5 sene ilaç kullandıktan sonra yeniden çıkmaya başlamasına anlam veremedim.
O kadar yorum okudum burada. Üzerinden kaç sene geçmiş, hala sivilce çıkarmamış olanların yorumlarını okudum.
Bir de tedavisi bittikten 6 ay sonra yeniden sivilce çıkarmaya başladığını anlatan yorumlar.
Sanırım bende 6 ay sonra yeniden sivilce çıkaran gurubun arasındayım.
Doktora kontrolüm var Haziran ayında, ancak hala çıkarmaya devam edersem tekrardan doktora gidicem.
Benim de cuma günü 6.ayım doluyor ve bugün yanağımda kıpkırmızı iltihaplı sivilce çıktı inanılmaz moralim bozuldu... Bu ay 4 tane sivilce çıktı ve tedavi uzayacak gibi görünüyor...
ben de cuma günü gidicem 2günlük ilacım kalmış oluyor ama pazar gününe denk geldiği için öyle yapıcam. bende de siyah noktalar var canım cok belirgin değil ama dr ışıkta bakınca görecek yine onları. benimde sanırım 1ay uzayacak
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?